- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
bak ben demiştim sen eşini yanlış anlamışsındır diye...günlük psikolojilerimiz değişiyor ya...herşeyin yoluna girmesine sevindim...yazdığın söze katılıyorum...huzurun yerini ne tutar ya..bir sağlık birde huzur insan için en büyük zenginlik budur....buda benim sözüm...günaydın kızlar
dün çok kötüydüm biliyosunuz duygu patlaması gibi bişey yaşadım sanırım üstüne eşimde öyle konuşunca hepten kötü oldum ama dün gece ben sakinleşince eşimle konuştuk aslında kendisini yanlış anladığımı söylemek istediğinin öyle olmadığını uzun uzun anlattı özür diledi dinleyince anladımki ben yanlış anlamışım zaten kızamamıştımki ona sadece çok üzülmüştüm hormonlarım tavan yaptı sanırım reglimde gecikti bundan dolayıda aşırı bi sinirlilik halim var herşeye herkese kızıyorum bu ara sanki herşey bana batıyo ama eşimle barıştıktan sonra bu sabah huzurlu uyandım üstüne bide güneş açınca kendimi daha iyi hissediyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekküy ediyorum iyiki varsınızburaya yazmak hem rahatlatıyo hem iyi geliyo
bebek hasretimiz huzurumuzu mutluluğumuzu ve en önemlişi ruh ve beden sağlımızı bozmadan biter inşallah Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın hep sevdiğim bi söz vardır
EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR