- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
tatlım kan testinde çıkar ama idrarda gününden en az bi hafta geçmeden çıkmıyo
[/color][/ı][/b][/font]
amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım
sarammmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/color][/ı][/b][/font]
amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım
yetercim geç kaldım biliyorum ama iyiki doğdungünaydın bacılarrrrBu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm
![]()
Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...
yetercim geç kaldım biliyorum ama iyiki doğdun
inş yeni yaşında hayırlı bebeciklerin olur
kardeşimle aynı gün doğmuşsunuz
hoşgeldin canım
saracım eşinle arayı düzltmişsiniz çok sevindim
relaks ol inş bebeğin kendiliğinden gelir
ben de 2 gündür eşimle konuşmuyordum
dün konuşmaya çalıştı yüz vermedim
baktım çok özlüyorum akşam sarıldım
çocuk gibi sevindi adam
gerçi özürr dilemedi ama
SEVİYOYUM SENİ TATLİŞİM...amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım
CANIMMMMM CANIMMMM SAĞOL YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIM İNŞŞŞŞŞŞ DEDİĞİN GİBİ OLUR
CANIM BENİM TEMİZ KALPLİM HEPİNİZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ..HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOYUM...![]()
yetercim geç kaldım biliyorum ama iyiki doğdun
inş yeni yaşında hayırlı bebeciklerin olur
kardeşimle aynı gün doğmuşsunuz
hoşgeldin canım
saracım eşinle arayı düzltmişsiniz çok sevindim
relaks ol inş bebeğin kendiliğinden gelir
ben de 2 gündür eşimle konuşmuyordum
dün konuşmaya çalıştı yüz vermedim
baktım çok özlüyorum akşam sarıldım
çocuk gibi sevindi adam
gerçi özürr dilemedi ama
teşekür ederim canımmmmmm kızlar kız kardeşimin opusu var bu günnnn dua edin olurmu birazdan çıkacağız hastaneye gideceğiz
Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
selam kızlar,hepiniz iyisiniz inşallah
biraz küslükler,yanlış anlamalar olmuş ama sonu tatlıya bağlanmış ya,gerisi önemli değil.
şu an geçmişe tam dönemedim ama vakit kalırsa başka gelişmeler var mı bakıcam inşallah.
on gündür,hastalıktı,aşıydı mevlüt dü,baya yoğun ve telaşeli günler yaşayınca baya ihmal ettim sizi farkındayım.
kaç gündür oda oda ev temizliyorum,önce mevlüt olcak diye koşuşturdum,şimdi bitti,yatılı misafirler de olunca ev tekrardan battı,yine yeniden temizlik ve yorgunluk ama en önemlisi sağlık,sağlık olsun da her türlü iş güç biter.tabi huzur bide,ev içindeki huzursuzluk gibisi yok,hele hele bide başkaları kaynaklıysa sorunu çözmek deveye hendek atlatmaktan daha zor,başbaşa yaşanan sorunlar daha çabuk atlatılıyo.
hoffffff ne de dertliymişim
herkese yazmışsın..hani bana hani bana...canııııııım hoşgeldin inanırmısın dün aklımdaydın topiğe girip kardelen nerdesin senş merak ediyorum yazayım dedim ama akşam gece yarısına kadar temizlik yaptım yarın eşimin büyük halası geliyo hemde ilk defa o yüzden hazırlıklarda büyük oluyo ama aklımdaydın sende yorulmuşsun mevlidiniz hayırlı olsun Allah kabul etsin aşı yapmışsın oğluşuna geçmiş olsun haklısın Allah sağlık sorunu vermesin gerisi halolur ve evimizn tadı hiç kaçmasın kardeloşum biliyomusun başak doğurdu çok şekey bi oğlu oldu topiğine bak resmini koymuş minik yaramazın![]()
hg kardelenim...baya yoğunmuşsun..inşallah Ahmetçiğimiz iyidir canım...mevlütünüzü Allah kabul etsin tatlım..sen ve oğluşun iyi olda sohbeti her zaman yaparız canım..kendini sıkma sen..öpüyorum tatlişim...selam kızlar,hepiniz iyisiniz inşallah
biraz küslükler,yanlış anlamalar olmuş ama sonu tatlıya bağlanmış ya,gerisi önemli değil.
şu an geçmişe tam dönemedim ama vakit kalırsa başka gelişmeler var mı bakıcam inşallah.
on gündür,hastalıktı,aşıydı mevlüt dü,baya yoğun ve telaşeli günler yaşayınca baya ihmal ettim sizi farkındayım.
kaç gündür oda oda ev temizliyorum,önce mevlüt olcak diye koşuşturdum,şimdi bitti,yatılı misafirler de olunca ev tekrardan battı,yine yeniden temizlik ve yorgunluk ama en önemlisi sağlık,sağlık olsun da her türlü iş güç biter.tabi huzur bide,ev içindeki huzursuzluk gibisi yok,hele hele bide başkaları kaynaklıysa sorunu çözmek deveye hendek atlatmaktan daha zor,başbaşa yaşanan sorunlar daha çabuk atlatılıyo.
hoffffff ne de dertliymişim
herkese yazmışsın..hani bana hani bana...![]()
Aşkolsun ben unutulacak insanmıyın şekerim...kız ben seni unutmuşmuyum abooooooow ama ben bugünlerde aşırı unutkanım biliyomusun ocaktaki yemeği bile unutuyorum bazen o kadar yani
canım arkadaşım ballı lokumum nasılsın![]()
biliyomusun ballı lokum demişken fanusumdaki balıklarıma bal badem isimlerini taktım nasıl ama![]()
Aşkolsun ben unutulacak insanmıyın şekerim...isimleri güzelmiş..adlarıyla yaşasınlar canım..
senin gibi onlarda şekeydiy eminim saracım ekmek kadayıfım..
![]()
evet canım barıştık çok mutluyum bu yüzden
sende çok uzatma barış eşinle inan evdeki huzur hiç bişeye benzemiyo
yetercim allah kızkardeşinin yardımcısı olsun inşallah herşey yolunda gider
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Yeyim ben onları yaaaaaa..balıkları çok severim saracım...yanş sen unutulacak kadınmısın sen leyla sultansın canım menim
balıklarım çok şekeyley yemlerini vermek için yanlarına gittiğimde suyun üzerine çıkıp elimden kopacak oluyolar ilgilenmesem suyun üstüne çıkıp cukcuk ses çıkarıyolar
![]()
günaydın kızlar.
Az önce kahvaltı yaparken tv de niran ünsalın mucize bebeğii izledim bizede umut olsun die sizle paylaşayım dedim.niran ünsala doğal yolla bebeğin olmaz tüplerib-n tıkalı demişler 1 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış şimdi bebeği kucağında.
Rabbim verirse demekki herşey bahane