Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok canım ben hemen yazabilmiştim
sen bence de çok sevin
nasıl yapabildin de bakim?

süperrr canım afiyet olsun
sabah sabah canım çekti hee

sağol canım ve hakkını helal et yemek resimlerini paylaşıp paylaşmama konusunda hep tereddütde kalıyorum yaaaaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30:

canımız çekti ama neyseeee... :9:

renkli harflerim yok die bi topik oluşturmuş biri tesadüf eseri onu gördüm dün akşam üstü :60:
konuların editörüde '' Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin ''
yazmış gittim baktım cidden benimki o secenek değilmiş hemen yaptım ve topiğimizde yorum yerini actım
daha sizin dediğiniz gibi yazdığım yerde hemen font size ve diğer bütün hafr olayları karakterler çıktı şuan üstte oldugu gibi :60:

günaydın canım oooo bayyaaa erkenciyiz bu sabah canımmm
bende gec kalktım yine sonra odamızda etrafı topladım katlancak çamaşırlar vardı onları katladık
kirlileri makineye attım kendimede bi limonata yaptım deldimmmmm
ama yarım saate ev temizliğine başlicam malesef
sende hakkını helal et efsunum

geçmiş olsun edancım dikkat edin kendinize bende iyi değilim bulantı ishal halsizlik var

edan sara geçmiş olsun kızlar
herkes iyi olsun ya özellikle bebeler

ben vardım dün ama sen gelmeden önce çıkmıştım canım keşke yetişseydik iki muhabbetin belini kırardık valla ösledim seniiii maonyammm

uykusuzluk zor iş yaaaaa ben dayanamıyorum hiç bide alıştım eve paso uyuyorum çoluk çocuk olmayınca napcan işte yatak tatlı geliyo :60:
geçmiş olsun canımmmm dikkat et dogru ne uyutur ne uyur garipcik

selam hatrescimmm
benimki gibi oldu desene canım tühhh benimkide dün gece yeni geldi eve cillop gibi olmuş maşşallahh :nazar:
inşşallah en kısa zmnda gelir senin pc de özledik valla canımmm sende ranada Allaha emanet olun datlummmm

dün kimse yoktu canım bende çıktım o yüzden sonra sen gelmişsin maonyam edan sara ablam gelmişşşş
iinşşaallah temiz çıkar canım sonuçları musabın :nazar:
aaayyy dikkat canım düşüyosa keskin bi yerlere merlere vurmasn sonra

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağolun kızlar şuanda bende şifayı kapmış haldeyim
yağmurla hasta hasta geçiniyoz işte :37:
sanırım bu yaygın olmuş havalarda değişiyo ya kaptık bizde
bu arada kızlar allah kısmet ederse bi sorun olmazsa
bu ayın sonunda çıkıyoruz bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları paketliyorum :16::16::16::16::16:

sende hakkını helal et efsunum

helal olsun ablam ne demek :16:

bu ayın sonunda çıkıyoruz bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları paketliyorum :16::16::16::16::16:

gecmiş olsun edancımmm ikinizede
sana zor geliyodur şimdi tasınmak ama keske benimde o ihtimalim olsa kendi evim :16:
neyseeee hayali bırakıim boş yere...
kolay gelsin canımmmmm

mrhb kızlarrr kaç gün oldu annem gidelii bu gün onu ziyerete gittik o yüzden gelemedim

Anne olmak...yarım kalmış soğuk çay,yerlere saçılmış pirinç taneleri,eşi kaybolmuş küpe, aynalarda parmak izi,duvarlarda amatör resimler,bölük pörçük uyku,omzunda iki çanta, aklında yavrun,kalbinde ise dünyada eşi benzeri olmayan bir aşkla her güne "İYİ Kİ ANNEYİM" diyerek uyanmaktır...

Dilerim butun ozlem cekenlere nasip eder rabbimmm bu duygulari...BUNU BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

geçmiş olsun canım ve kolay gelsin ev taşımak zordur bilirim:34::34::34::34::34::34:

Anne olmak...yarım kalmış soğuk çay,yerlere saçılmış pirinç taneleri,eşi kaybolmuş küpe, aynalarda parmak izi,duvarlarda amatör resimler,bölük pörçük uyku,omzunda iki çanta, aklında yavrun,kalbinde ise dünyada eşi benzeri olmayan bir aşkla her güne "İYİ Kİ ANNEYİM" diyerek uyanmaktır...

Dilerim butun ozlem cekenlere nasip eder rabbimmm bu duygulari...BUNU BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yetercim hepimiz inşşallahhhhhhhhhhhhhhhh
arkadasın çok güzel yazmışşşşşş

kızlar bu akşama çiğköfte yaptım severmisiniz:34::34::34::34::34::56::56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 680996

vvvavvvvvv:56::56::56::56:
sevmez olur muyum hiçççç bayılırımmmmmm :27::27::27::27:
bende fırında patatesli karnıbahar yaptım soslu :56::56::56::56:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yetercim hepimiz inşşallahhhhhhhhhhhhhhhh
arkadasın çok güzel yazmışşşşşş

vvvavvvvvv:56::56::56::56:
sevmez olur muyum hiçççç bayılırımmmmmm :27::27::27::27:
bende fırında patatesli karnıbahar yaptım soslu :56::56::56::56:

bende karnabaharı çok severim canım seninde ellerine sağlık

cidden miii ablaaaa çok sevindimmmm genelde kimse sevmio karnıbaharı
benden önce kv hiç almazmış eve şimdide zorla yiyolar işte azcık

ben severim canım kızartmasını yaparım patatesle sivribiberle yemeğini yaparım kızartmasının üzerine sarımsaklı yoğurtda güzel oluyo:34::34::34::34::34:

canımız çekti ama neyseeee... :9:

renkli harflerim yok die bi topik oluşturmuş biri tesadüf eseri onu gördüm dün akşam üstü :60:
konuların editörüde '' Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin ''
yazmış gittim baktım cidden benimki o secenek değilmiş hemen yaptım ve topiğimizde yorum yerini actım
daha sizin dediğiniz gibi yazdığım yerde hemen font size ve diğer bütün hafr olayları karakterler çıktı şuan üstte oldugu gibi :60:

günaydın canım oooo bayyaaa erkenciyiz bu sabah canımmm
bende gec kalktım yine sonra odamızda etrafı topladım katlancak çamaşırlar vardı onları katladık
kirlileri makineye attım kendimede bi limonata yaptım deldimmmmm
ama yarım saate ev temizliğine başlicam malesef
2 gündür musab gece uyuyordu
sabah 6 da ayaktaydık
bu gece uyumadı kaçta uyuruz kim bilir
sağol canım ve hakkını helal et yemek resimlerini paylaşıp paylaşmama konusunda hep tereddütde kalıyorum yaaaaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30:
yok canım ne demek gözümüz gönlümüz açılıyo
bana da fikir oluyo
geçmiş olsun canım
kolay gelsin
kızlar bu akşama çiğköfte yaptım severmisiniz:34::34::34::34::34::56::56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 680996
ellerine sağlık çok severim

gerçekten öyle
Rabbim herkese yaşatsın inş
ben severim canım kızartmasını yaparım patatesle sivribiberle yemeğini yaparım kızartmasının üzerine sarımsaklı yoğurtda güzel oluyo:34::34::34::34::34:
bence de sarımsaklı yoğurtlu çok güzel oluyo

ben kızartmasını yapmadım hiç abla bi tarifini verir misin haşlıyosun dimi önce kızartmadan
ben yemek yepıyorum tencerede normal yada fırına atıyorum oda şahane oluyo dene :56:

sabah 6 da ayaktaydık

çockların gece uykuması süper yaaa inşşallahh kendide uyummuştur senide uyutmuştur paşa

günaydın kızlarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydınnnnnnnnnn yeteriiimmmmm

sabah 6 da ayaktaydık

yok canım ne demek gözümüz gönlümüz açılıyo
bana da fikir oluyo

geçmiş olsun canım
kolay gelsin

ellerine sağlık çok severim

gerçekten öyle
Rabbim herkese yaşatsın inş

sağol canım çiğköfte sevilmezmi dimi yaaaaa:56::56::56::56::56::56:
günaydın kızlarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydın yeterim:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
ben kızartmasını yapmadım hiç abla bi tarifini verir misin haşlıyosun dimi önce kızartmadan
ben yemek yepıyorum tencerede normal yada fırına atıyorum oda şahane oluyo dene :56:

çockların gece uykuması süper yaaa inşşallahh kendide uyummuştur senide uyutmuştur paşa

günaydınnnnnnnnnn yeteriiimmmmm
karnabaharı önce haşlıyosun sonra unlu yumurta yapıp ona bulayarak kızartıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun:34::34::34::34::34::34::34:

sağol canım çiğköfte sevilmezmi dimi yaaaaa:56::56::56::56::56::56:

günaydın yeterim:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

karnabaharı önce haşlıyosun sonra unlu yumurta yapıp ona bulayarak kızartıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun:34::34::34::34::34::34::34:

hmmmmm çok sağol ablam güzel bi tarife benziyor haftaya deneyeyim ben bunu :56::56::56::56::56::56:

selam kızlarr.

saracım yemeklerin harika ellerine sağlık.bi tabak göndersen iftarda yerdimmmmm.
yeter cim paylaşamın çok duygusall:14:inş rabbim o duyguları bizede nasipp eder.

selam kızlarr.

saracım yemeklerin harika ellerine sağlık.bi tabak göndersen iftarda yerdimmmmm.
yeter cim paylaşamın çok duygusall:14:inş rabbim o duyguları bizede nasipp eder.
yakın olsak yada mümkün olsa göndermezmiyim orucunu Allah kabul etsin tatlım menim

fıstıklar nasılsınız:38::38::38::38: pazara gitimm alışverişimi yaptımm:52::52::52: taze asma yaprağı çıkmış:34::34::34::34: aldım hemen şimdi kalkıp sarma yapacağımm:21::21::21::21::21::21:

Back
X