- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlar bunlarda akşama yaptığım portakallı pırasa ve maydanolu dereotlu peynirli tava böreği
Eki Görüntüle 681991 Eki Görüntüle 681992
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal olsun ablam ne demek
gecmiş olsun edancımmm ikinizede
sana zor geliyodur şimdi tasınmak ama keske benimde o ihtimalim olsa kendi evim
neyseeee hayali bırakıim boş yere...
kolay gelsin canımmmmm
geçmiş olsun canım ve kolay gelsin ev taşımak zordur bilirim![]()
kızlar bunlarda akşama yaptığım portakallı pırasa ve maydanolu dereotlu peynirli tava böreği
haklısın canım bizimkide zor ikna oldu yoksa hala kirada
olacaktım inşallah sende en kısa zamanda kendi evin olurda
kendi evine gidersin canımm![]()
Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.
Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın
ancak bazılarına kıyamazsın.
İşte sİZ o kıyamadıklarımdansıniz
***günaydııınn kızlarrr***
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canlarher şey gönlünüzdeki gibi olsun Eki Görüntüle 682344
yağmur çok rahatsız hiç bişi yemiyo
sürekli ağlıyo bırakmıyo bi iş bile yapim ,
ellerim çamaşır suyun içindeydi baktım çook kötü ağlıyo
bende geldim şimdi onu uyutmaya çalışıyorum![]()
sağol canım dün akşama pırasa yapacaktım senin tarifinde pırasa olunca güzel bi tesadüf oldu yani pırasa böyle çok daha lezzetli oluyomuş bende sana teşekkür ederim böyle güzel bi lezzetle bizleri tanıştırdığın içinEllerine sağlık Saracımm..çok güzel olmuşş portakallı pırasan ve böreğin afiyet olsun..çokmutlu oldum tariifmi hemen denemen onure ettii beni teşekkür ederim arkadaşım ...![]()
yağmur çok rahatsız hiç bişi yemiyo
geçmiş olsun canımyağmur çok rahatsız hiç bişi yemiyo
ellerine sağlık canımkızlar bunlarda akşama yaptığım portakallı pırasa ve maydanolu dereotlu peynirli tava böreği
ben kızartmasını yapmadım hiç abla bi tarifini verir misin haşlıyosun dimi önce kızartmadan
ben yemek yepıyorum tencerede normal yada fırına atıyorum oda şahane oluyo dene
çockların gece uykuması süper yaaa inşşallahh kendide uyummuştur senide uyutmuştur paşa
günaydınnnnnnnnnn yeteriiimmmmm
geçmiş olsun canım
bence de bir dr a götür
ellerine sağlık canım
malesef canım 2 gündür yine uyumuyoruz
selam kızlar nasılsınız...saracım nasılsın uzun zamandır giremedim tüp bebek tedavisi oldum...cok sükür hamileyim rabbim sizlerede nasip eder inş dualarımdasınız...
aman da aman kimler gelmiş hoşgeldin canım biliyomusun aboneliklerime bakıyodum senin yazdığını görünce hamileyim diyemi yazmış diye geçti içimden başka bişeyde dilesem olacakmış çok sevindim pelincim hayırlı olsun artık sık sık gelirsin çok özlemişim seninasılsın kaçıncı denemendi ne gibi belirtiler yaşadın anlat bakim
![]()
amin canım inşallah rabbim hepimize nasip eder darısı benim ve isteyen herkesin başına ve inşallah sende sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın demek renk değiştirdin ha gebelik belirtilerinde bu bir ilktir dah önce kimseden duymamıştımcanım benım hosbuldum bende senı özlemişim...amin inş saracım...benım ilk denemem cok sükür allahıma tuttu bir tane transfer yapıldı... canım ya inanki cok umutsuzdum olmıycak diyip duruyodum oyle belirtimde olmadı sadece renkten renge girdim hatta görümcemde kalıyodum dalga geciyoduk bukalamun gibi oldum diye
rabbım inş hayırlısıyla kucagıma almayı nasip eder...darısı basınıza rabbım hepinize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin
![]()
amin canım inşallah rabbim hepimize nasip eder darısı benim ve isteyen herkesin başına ve inşallah sende sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın demek renk değiştirdin ha gebelik belirtilerinde bu bir ilktir dah önce kimseden duymamıştımaman bebeklerimiz gelsinde biz renkten renge girelim zaten onlara kavuşuncaya kadar renkten renge girmiyormuyuz
amin canım inş anne olmak isteyen herkeze rabbım bu güzel duyguyu taddırsın...ay sorma ya belirtimi bilmiyorum ama oyle oldum ama şimdi kendi rengimdeyimbide bi gece cok kötü bir karın agrısı cektim hatta adet olacam sanıyodum...valla dogru soyluyosun bebişler icin her şeye katlanırız
![]()
demek şimdi kendi rengindesin çocuk artık annem rengine dönsün demiştir
bak bunu herkes söylüyor adet olacakmış gibi ağrı çekiyolar genelde önemli olan mutlu sona ulaşmış olman canım inşallah sağlıkla kucağına alıp burada resminide paylaşacaksın dualrında benide unutma pelinim biliyosun hamilelerin duası kabul olur canım