- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
canım benim her zamn kapım sonuna kadar açık buyur gel
sağol canım söylemen bile yeterli biliyosun kocaman yürekli arkadaşım menim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim her zamn kapım sonuna kadar açık buyur gel
Hemmmennnnn yapmalısın canım çekti kız keşke evde mısır unum olaydı da şimdi hemmmencecik yapmıştım, Rabbim ne lezzetler yaratmış bizler için hamdolsun O' na...ranayı görürsem seni zaten tanırım biliyosun ranişimin resmi var bende mısır ekmeğini ilk fırsatta yapacam canım sağol belki böyle daha iyi yerim ya
konuşsana tızım ne yapıyon hayat nasıl gidiyo busenin yeni resimleri yokmu![]()
ooooh ellerine sağlık afiyet olsun canım akşam size geliyorum yeterim dolmaya dayanamam biliyosun
yakalarsan tık tıkleylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni yakalarsam![]()
gelen giden oluyor yanıma o arada sistem beni atıyor dışarı...ranayı görürsem seni zaten tanırım biliyosun ranişimin resmi var bende mısır ekmeğini ilk fırsatta yapacam canım sağol belki böyle daha iyi yerim ya
konuşsana tızım ne yapıyon hayat nasıl gidiyo busenin yeni resimleri yokmu![]()
kk nın azizliğine uğradım şekerim...Hemmmennnnn yapmalısın canım çekti kız keşke evde mısır unum olaydı da şimdi hemmmencecik yapmıştım, Rabbim ne lezzetler yaratmış bizler için hamdolsun O' na...
Pişşşşşt tızım noluyo, sen yejimdesin bi keye
Ben de karalahana sarmasına bayılırım yeme de yanında yat
Zar zor kilo vermiştim güya almış mıyım bir güzel 3 kilo
Uzaylı Leyloş şimdi de oldu hayalet Leyloş, görüktü varrrrr seeeees yokkkkk![]()
kk nın azizliğine uğradım şekerim...![]()
bence aziz değüllllll bir kere azizedir tızımmmmmmmmm burda hep bayan var ne haberrrrrrrrrrrBu kk azizdir ne yapsa da yeridir![]()
üşengeç leyloşum üşenme at resimleri pc ye yeğenimiz görmek hakkımız
yakalarsan tık tık
gelen giden oluyor yanıma o arada sistem beni atıyor dışarı...yeni resimleri varda daha atmadım pc ye...yani telden atmam lazım önce pc ye....üşeniyommmmmmmmm...
![]()
gel bana bi hafta misafir ol ben sana nasıl kilo alınır göstereyimyav nasıl kilo alıyorsunuz şaşıyorum size...bende hiç alamıyorum...gerçi buse hanım emiyorya ondan mıdır kine...acepppppppppppp![]()
gel gel sohbet edelim diyorsunuz şimdide herkes sus pus olmuşşşşş....saraaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ayyyy ne güzel saram ya...bayılırım yemek yemeğe...çaymı saol ben almayım..bugün çaydan zehirlenecem valla...çok içtim şeker...thankssssssss canım...üşengeç leyloşum üşenme at resimleri pc ye yeğenimiz görmek hakkımız
gel bana bi hafta misafir ol ben sana nasıl kilo alınır göstereyim
ne susması tızım sen konuşmuyosun benim konuşmaktan dilim damağım kurudu kendime çay söledim sizede sölim mi
ayyyy ne güzel saram ya...bayılırım yemek yemeğe...çaymı saol ben almayım..bugün çaydan zehirlenecem valla...çok içtim şeker...thankssssssss canım...![]()
konuşan yok sanırım...az daha oyuna takılayım bari...![]()
saolasın şekerim..valla boğazıma kadar doluyum yani...içecek halim yok...o zaman kahve sölim sana istersen sütlü kahve yaptırayım sana![]()
saolasın şekerim..valla boğazıma kadar doluyum yani...içecek halim yok...çok naziksin hayatım..thanksssssss...
hatressssssssssss niye sustum tızımmmmmmmmmmmm..ben deldim diyemi....![]()
Hah şunu iyi bileydin emzirmeyi bırak görürsün sen kilolarıyav nasıl kilo alıyorsunuz şaşıyorum size...bende hiç alamıyorum...gerçi buse hanım emiyorya ondan mıdır kine...acepppppppppppp![]()
Heee öledir öleeeee,men unutmuşam ekibin bayan oluşunu
bence aziz değüllllll bir kere azizedir tızımmmmmmmmm burda hep bayan var ne haberrrrrrrrrrr![]()
heee birde hatresim hayalet olan ben değülüm yeterrrrrrrrrr dir..sen karıştırdın tatlışım...![]()
muhteşem yüzyılın yeni fragmanını izledim bu bölüm çok süpper sülümanla hürroşum barışıyo![]()
saolasın şekerim..valla boğazıma kadar doluyum yani...içecek halim yok...çok naziksin hayatım..thanksssssss...
hatressssssssssss niye sustum tızımmmmmmmmmmmm..ben deldim diyemi....![]()
kızlar sohbetinize doyum olmuyo bende gidiyorum![]()