Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım eşinin anlayışlı omasına ve sorunun geçip gitmesine sevindim
sen çok kıymetlisin bunu unutma önce sen ve eşin gelir bugünlrde geçecek sara ablam demişti dersin
günaydın canım babana geçmiş olsun inşallah sonuçları temiz çıkar
giresuna ışınlan ve bana gel dertleşiriz kız ne güzel olur
günaydın kızlar
herkese güzel ve umut dolu bi gün diliyorum
selam kızlar..................
aleyküm slmmm canımmm
sonunda biriniz geldiniz yaawww
nbr canımmm nasısın musab paşam nasııı
çok şükür iyiyiz canım
taşınma işleriyle uğraaşıyorum
bir yandan da musabla uğraşıyorum işte
çok yoruluyorum
annemdeyim şuan musaba kardeşim bakıyo
musabın çorbasını ocağa koyup geleyim
bu hafta doktor haftam kızlarr
yarın kadın doğumcumda kontrolüm var regl 4. günü gel demişti bakalım bu ayda klomen mi verecek yine
bide herkes rahim filmi çekin di mi aramızda :26: bana önce bi kaç ay ilaç tedavisi deneyelim demişti doktorum
sanırım 2 yada 3 ay sonra rahim filmide çekincem biraz agrılı oluyomuş ama olsun
cuma günüde göz tansiyonum için randevu aldım oda ayda bir tansiyonuma bakıp degerlendirme yapıyo
bu ara gözlerimde hafif agırlık var zaten yine dikkat ediyrm üzgün oldugum zmn daha fazla ağırlaşıyo oda
kaç gündür ağlamadım da hiç ondan mı dicem ama demekki içten duygusallık var gözümde
huuuu bacılarrr siz nerelerdesiniizzzzzzzzz
yakın olaydık işten izin alır gelirdim hem sarma sarardık hem sohbet ederdik ne güzel olurdu
benim tedavi işim ne zaman bende bilmiyorum dermişim ama büyük bi ihtimalle şahin hocaya gelmeyecem düşündükçe inancım kalmıyo
doktor arayışı içindeyim iyi bi doktor bulmak daha sağlam daha güvenilir bi şekilde yoluma devam etmek istiyorum
çok zor bi süreçten geçtiğimiz aşikar haliyle ruhsal olarak çöktüğümüz zamanlar oluyo hem maddi hem manevi kötü zamanlar geçiriyoruz bazen bu noktada
doktorunun ve ekibinin sana destek olması gerekir yanlışmı düşünüyorum hatresim
bazı sorunlar var canım....kiracılar yakıt konusunda sıkıntı çıkardı..o yüzden taşıncam...öbür konuya gelince ben kıskançlık yapmadım..sadece ben ne kadar hassas davranıyorsam karşıdanda o hassasiyeti beklediğimi dile getirdim canım...
bizim ikimizdede işe yaradı
gerçi kocişlerin bişey yemesine de gerek yok ayrıyeten
hepinize günaydın canlarrrrrr
dün babişimi hastaneye götürdüm tahlil sonucu çıkmadı bugün öğlende tekrar gidicez artık
çok sevdiğim bi dostum memleketine gitti ve yaklaşık 1 saat önce samsundan gecti
ben gec yattıgım için uyanamadım aradıgında uyanmış olsam 5 dk olsa görme sansım olurdu belkim
sabahtan keyfim kaçtıı onu ne çok özlediğimi bi kez daha anladım böylece
valla sarılıp dizinde ağlamaya öleeee ihtiyacım varkiiiiiiiiiii uuufffffffffffffff
giresuna ışınlanmak istiyorum yaniiii şuannnn
neyse sizide üzmim sabah sabahhh
sizlede sohbet etmeyiiiii ösledim bugün hastane işlerim var yine gündüz pek giremem sanırım
ama bugün salı günü ya eşimin sohbeti var evde yok akşam kesin nette olurum gelinde iki lafın belini kırak
bu arar işti güçtü hastalıktı çok boşladık topişimizi bende dahilll
ama her daimmmm aklımda oldugunuzu unutmayın canlarrr sizi çokkkkkk seviyoyummmmmm![]()
canım ben 2. tüp bebekten sonra çektiridim hsg (biz ağır erkek infertilitesi olduğumuz için aşılama yapılmadı) AMA BANA SORARASAN YUMURTA TAKİBİ YAPILMADAN HSG YAPILMALI EĞERKİ TÜPLERDE BİR SORUN VARSA YUMURTA TAKİBİ BOŞUNA YAPILMIŞ OLUR HSG GELİNCE BİRAZ AĞRIN OLUYOR ADET AĞRISI GİBİ AMA 5 DK BİR İŞLEM KORKACAK BİR ŞEY YOK
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
ve in, cinler...
Neredesunuz uleynnnnnnnnn, çıbıkkkkkkkkkkkk topice, gelmeyeni sıra dayağından geçirecem
Sanırım herkesin canı sıra dayağı istiyor
Ben de tüstüm didiyom
Ha kızlar, gitmeden söylim dedim de:
Men şizi çok seviyom
Nerden çıktı derseniz, hiçççççççç içimden deldi, hepinizi kocaman kucakklıyoyummmmmmmmmmm
Hepinize hayırlı sabahlar canlar, nasılsınız bakem?
İyi diyek iyi olak he mi
Babana geçmiş olsun Efsunum... Evdeki huzurluğu da kısmen aşmanıza sevindim.
Dostlarımız hep yanımızda olsa keşke...Ama bence sen üzülme o geçici bir süreliğine gitmiş nasılsa dönecek, ya tamamen gitseydi , o yüzden üzülme canım menim![]()
canım sperm tüplerden geçerek yumurtayla buluşur ve dölenir yani tüpler bir yoldur gebelik için .. tüpler kapalıysa eğer sperm ve yumurta buluşamaz ...kız kardeşim yatıyor canım haziran ilk haftası olacak doğumu inşanladım canım saolll çok teşekkürr ederimmm
bizde eşimde sıkıntı yok bende var yüksek ihtimalle... tüpler açık mı kapalı mı belli değil suan dogru diorsun canım
ama sunu anlamadım simdide tüpler açıksa yumurta çok kapalıysa az mı oluyo yada hiç mi yumurta olmuyo :26::26::26:
su olayları bi çözsem kafam allaakk bullak oldu iyice yaaaa
çok agrılı oluyo dediler ama korksamda korkmasamda vakti gelince yapılacak canım
tekrar çokkk saollll canımmmm öptümm kocamannn
bu arada kardeşin yatmaya devam edio demii canım durumu nasıll ne kdr kaldı
bende seniiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyrmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinize hayırlı sabahlar canlar, nasılsınız bakem?
İyi diyek iyi olak he mi
Canım ben kesinlikle hastasına önem veren bir doktor olması gerektiğini her zaman söylerim, bu yüzden ben bu önceki tedavimde çok araştırmıştım. İlgi ve alaka açısından çok çok memnun kaldım, hep iyi ki burayı seçmişim dedim ama sonucun negatif oluşu maalesef bütün her şeyi sildi, götürdü. Eşim gelse ben yine Pembe Mavi' ye giderim ama sonra Allah korusun yine bir olumsuzluk yaşamak istemiyorum, gerçi Allah vermek istemezse istersek kırk doktor değiştirelim boş biliyorum ama bu kez kararı artık eşime bıraktım. Veren Allah doktorlar sadece vesile... Ama tabiki kaliteli doktor ve ekip olmalı. Önceki tedavilerim de sonuç hep olumluydu fakat orada da kendimi ruhen hiç rahat hissetmiyordum, ilgi alaka sıfır neredeyse, fakat sonuç en önemlisi işte.
Peki Saram var mı aklında bir doktor, muhtemelen Acıbadem' e gelmeyeceğim dediğine göre sanırım bi doktor belirlemiş olmalısın.:44::44::44:
Ben sana kıskançlık yapıyorsun demedim ki Leyloş, önceki sayfalara gidersen sen " .kıskandım " kelimesini kullanınca öyle yazdım, yanlış anlaşılma olmasın lütfen
İstisnalar da var ama Nazcım, benim arkadaşım bu yönden çok muzdarip, eşiyle de normalde de anlaşamıyorlar zaten, bu yöndeki ilgisizlik anlaşmazlığı had safhaya çıkarıyor, iki de bir boşanmanın eşiğinden dönüp duruyorlar, Allah yardımcısı olsun.
Babana geçmiş olsun Efsunum... Evdeki huzurluğu da kısmen aşmanıza sevindim.
Dostlarımız hep yanımızda olsa keşke...Ama bence sen üzülme o geçici bir süreliğine gitmiş nasılsa dönecek, ya tamamen gitseydi , o yüzden üzülme canım menim
Prensesim sen de taşınmaya başlamışsın kolay gelsin.
Yeterim sen nasılsın canım?
canım sperm tüplerden geçerek yumurtayla buluşur ve dölenir yani tüpler bir yoldur gebelik için .. tüpler kapalıysa eğer sperm ve yumurta buluşamaz ...kız kardeşim yatıyor canım haziran ilk haftası olacak doğumu inş
hmmmm o zmn sanırım benim tüplerde sıkıntı var yaniii spoşlarla yımırtalar buluşamıyo bencede
yeni geldim doktuştan yine yumurtalar hersey normal dedi gecen ayki gibi klomen verdi işte
Allah yardımcısı olsunnn inşşallahh canımm kardeşinin az kalmış sayırlır kolaylıkla kucagına alsın inşşşallahhh