- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Herkese slm canlar nasilsiz uzun zamandir gelemiyorum malum umut ve hamilelik zor oluyo yoruyor beni bide misafir olunca eda tamamen bitik biz kizimla 27 haftalik olduk cok sukur seker yuklememiz temiz cikti... bu arada oglum kucak hastasi onu bu huyundan vazgecirmeye calisiyoruz cunku kardesi olunca cok zorlanicaz...
Evimizi satiliga cikardik daha genis ve yeni bina olan bi ev almak istiyoruz insallah allah gonlumuze gore verir..
Bi arkadasim dogum yapti bir hafta once biride sirada bekliyo haziranin ilk haftasi yapacak sonrada ben insallah sirami bekliyorumm..darisi tum isteyen arkadaslarima olsun...
Kizlar birde kizimin adi derin olacak allah izin verirse ama iki isim dusunuyorum yanina uygun isim bulamiyorum bu aralar idil hosuma gidiyo idil derin uyarmi sizce baska uygun isim fikirlerinizi bekliyorum
Sizler nasilsiniz efsun leylos prenses sara hatres yeter nazemir maonyaaa unuttugum yoktur umarim hepinizi cok optum
edecım iyi olmanıza sevindim derin ismide güzelmiş Allah ismiyle büyütmeyi nasip etsin