Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sevmez olurmuyum hiç tatlım sen benim kıymetlimsin bilmezmisin :29::29::29::29::48::48::48::48::48::48:

tatlım göbüşte böcük olamaz adetim dün bitti ama pko bulantı yaparmı bunu bilmiyodum midem sık sık bulanıyo bu aralar rezene çayı içtim şimdi daha iyi gibi

biliyorum kızzz sana naz yapayım dedimm :1::1::1::1::1::1:bebeğim pko bulantı yapar belki buna bağlıdır

buradayıkm canım ama midem çok ağrıyo bide bulanıyo niye anlamadım

sende kendine dikkat et tatlım buseyide öp benim için bende seni seviyom leyloşum biliyosun :54:
geçmiş olsun saracım ya...öperim tabi teyzesi...yeni araziden geldim benimde acayip midem bulanıyor...kendimi daireye zor attım valla...:nazar::38::38::31:
yakın olsak gelirdim kuzum ne olcak sende benim kardeşimisn hemde yeğenimi sevrdimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla ne güzel olurdu yetercim ya...buseyi sana bırakır geri kalan işleride ben yapardım..sana kıyamam şekerim benim...:nazar::38::38:

geçmiş olsun saracım ya...öperim tabi teyzesi...yeni araziden geldim benimde acayip midem bulanıyor...kendimi daireye zor attım valla...:nazar::38::38::31:

valla ne güzel olurdu yetercim ya...buseyi sana bırakır geri kalan işleride ben yapardım..sana kıyamam şekerim benim...:nazar::38::38:

ne güzel olurdu yaaaa bende bakardım senin cadıya ohh mis gibi vakit geçirirdik

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

yımırtan bebiş olsun kuzum:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hayırlısıyla inşşallahh yeterimm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
eline koluna sağlık ablam süper görünüyolar
sabah sabah canım çekti vallaaa

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

hayırlı cumalar canımmmmm
ammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlar hayırlı cumalarrrr arkidişlerim ben geldim
deyin bakim özlediniz mi beni?
:54::54::54::54::54::54::54:

günaydın prensesimmm hayırlı cumalar canımmm
özlemez olurmuyuz hiççççççççççççç
kocamaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlediiikkkkkkkkkkkkkk
:48::48::48::48::48::48::48:

hepinize günaydın canlarrr
hayırlı nurlu camlar...
Rabbim dualarımız kabul eylesin inşşallahhhhhhhhhhh

$484748_626840804011047_272303833_n.webp

Son düzenleme:

süper görünüyor bayılırım islim kebabınada:56:

amiiinnn.....

günaydınlar hayırlı cumalarrrr arkidişlerim ben geldim
deyin bakim özlediniz mi beni?
:54::54::54::54::54::54::54:

hayırlı cumalar sanada

OKUMAYA DEĞER

Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.

Sonra şöyle düşündü; Allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki… Ve sorgulamamaya karar verdi.

Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti. Fakat gördüklerine inanamadı; dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı. Ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.

Allah ne yaptığını bilir. O’nun yolu her zaman en doğrusudur, bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allahtan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse O’na güvenin.

O’nun, her zaman, size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir o yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ…Yarının ÇİÇEĞİDİR!
ALLAH, SEÇİMİ O’NA BIRAKANLARA EN İYİSİNİ VERİR!

hayırlı cumalar

özelemezmiyiz hiç bebeğimmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

hayırlısıyla inşşallahh yeterimm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
eline koluna sağlık ablam süper görünüyolar
sabah sabah canım çekti vallaaa

hayırlı cumalar canımmmmm
ammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın prensesimmm hayırlı cumalar canımmm
özlemez olurmuyuz hiççççççççççççç
kocamaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlediiikkkkkkkkkkkkkk
:48::48::48::48::48::48::48:
ben sisi çoooook öslemiştim de
ondan sordum
süper görünüyor bayılırım islim kebabınada:56:

amiiinnn.....

hayırlı cumalar sanada

sağol canım sana da

OKUMAYA DEĞER

Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.

Sonra şöyle düşündü; Allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki… Ve sorgulamamaya karar verdi.

Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti. Fakat gördüklerine inanamadı; dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı. Ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.

Allah ne yaptığını bilir. O’nun yolu her zaman en doğrusudur, bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allahtan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse O’na güvenin.

O’nun, her zaman, size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir o yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ…Yarının ÇİÇEĞİDİR!
ALLAH, SEÇİMİ O’NA BIRAKANLARA EN İYİSİNİ VERİR!

hayırlı cumalar

yüreğine eline sağlık nazemircim yaaaa süper bişey paylaşmışsınnn canımmm çok sağollllllllllllllll
sanada hayırlı cumalar canımmmmmmmm inşşallahhhhh Rabbim kaktüslerimizi çicek tırtıllarımız kelebek eylesinnn
hakkını helal et canım çaldım face de paylaştım valla

ben sisi çoooook öslemiştim de
ondan sordum

sağol canım sana da

bizde seniii ösledikkk canımm merak etme herkes aklımızda sürekliii

Son düzenleme:

yüreğine eline sağlık nazemircim yaaaa süper bişey paylaşmışsınnn canımmm çok sağollllllllllllllll
sanada hayırlı cumalar canımmmmmmmm inşşallahhhhh Rabbim kaktüslerimizi çicek tırtıllarımız kelebek eylesinnn
hakkını helal et canım çaldım face de paylaştım valla

bizde seniii ösledikkk canımm merak etme herkes aklımızda sürekliii

helal olsun canım
bende facede okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle ,
çok anlamlı bi hikaye sanki kendimden bişeyler buldum

Back
X