Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canım..buse yaramazlık yapıyor iyi teyzesi çok şükür...gözü hala iyileşmedi ya..hafta sonu tekrar doktora götürmeyi planlıyoruz bakalım..bu sefer farklı doktora götürcem...çok öpüyorum tatlım..:nazar::38:

geçmiş olsun canım enfeksiyon kapmış olmasın leylacım başka bi doktora götür bakalım sonucu yaz tamam mı
işin çok kaldımı özlüyoruz seni haberin olsun:38:

canlar iki gündür eşimin kontrolleri için has kapılarındayım çok şükür bu gün bitti ve evimize geldik çok yolurdum ama bitti şimdilik yarında yeğenimin odasını azırlayacağım pzrts kardeşimin doğumu olacak inşş

günaydın kızlar herkese mutlu günler nazo kız geliyon gidiyon bana hiç pas atmıyon :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

yok canım kasıtlı bişey değil geçmişi okuyup firim olan bişey varsa cevaplayıp çıkıyordum
hatta bende seni düşündüm sara nerelerde bişey yazmıyor diye
bazen adını görüyorum hiç bişey yazmadan çıkıyorsun

yoksa seni severim biliyorsun:38:

canlar iki gündür eşimin kontrolleri için has kapılarındayım çok şükür bu gün bitti ve evimize geldik çok yolurdum ama bitti şimdilik yarında yeğenimin odasını azırlayacağım pzrts kardeşimin doğumu olacak inşş

çok geçmiş olsun

ALLAH kardeşinede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

yok canım kasıtlı bişey değil geçmişi okuyup firim olan bişey varsa cevaplayıp çıkıyordum
hatta bende seni düşündüm sara nerelerde bişey yazmıyor diye
bazen adını görüyorum hiç bişey yazmadan çıkıyorsun

yoksa seni severim biliyorsun:38:
sana takılmıştım canım bende seni severim biliyosun eskisi gibi denk gelipte sohbet edemiyoruz nazoşum ya

kolay gelsin canım inşallah kardeşin bi avazda doğurur

çok yorgunum kızlar bahar temziliği yapıyorum az kaldı ama yorgunluktan dün gece hiç uyuyamadım yarında evde yemekli Allah izin verirse Kuran ı Kerim okutacam onun hazırlıklarıda bi yandan çok yoruldum ama sonu güzel olacak sizlerde ne var ne yok hatres ailesinin yanında tatilde leyloş dağ bayır geziyo Allah kolaylık versin ona yeter eşiydi kardeşiydi derken kendini paralıyo Allah onunda yardımcısı olsun valla efsunum ütü beğenemiyo nazoşum gece kuşu olmuş gece yarısı geliyor hiç rastlaşamıyoz prenses evini yerleştirme telaşında cadıcım bi geliyor ama yazmadan gidiyo edacım hem hamilelik hem umut bebek yoğun günler yaşıyo kardelenim Ahmet bebeği büyütmekle meşgul bi zamanlar bi zeloş vardı ama artık sanırım hiç gelmeyecek içimden bi ses öyle diyo işte.........................

Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

saol canım..buse yaramazlık yapıyor iyi teyzesi çok şükür...gözü hala iyileşmedi ya..hafta sonu tekrar doktora götürmeyi planlıyoruz bakalım..bu sefer farklı doktora götürcem...çok öpüyorum tatlım..:nazar::38:

selam leyloşumm canım bencede enfeksiyon felan kapmış olmasın buseciğin gözü yaaa götür başka doktuşa ne dicek bakalım innnşşalllahhhhh çabuk geçer canım yaa

Rabbim kardeşinin yar ve yardımcısı olsun inşşallahhh canımmmm sanada kolay gelsin

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydınnnnn

çok yorgunum kızlar bahar temziliği yapıyorum az kaldı ama yorgunluktan dün gece hiç uyuyamadım yarında evde yemekli Allah izin verirse Kuran ı Kerim okutacam onun hazırlıklarıda bi yandan çok yoruldum ama sonu güzel olacak sizlerde ne var ne yok hatres ailesinin yanında tatilde leyloş dağ bayır geziyo Allah kolaylık versin ona yeter eşiydi kardeşiydi derken kendini paralıyo Allah onunda yardımcısı olsun valla efsunum ütü beğenemiyo nazoşum gece kuşu olmuş gece yarısı geliyor hiç rastlaşamıyoz prenses evini yerleştirme telaşında cadıcım bi geliyor ama yazmadan gidiyo edacım hem hamilelik hem umut bebek yoğun günler yaşıyo kardelenim Ahmet bebeği büyütmekle meşgul bi zamanlar bi zeloş vardı ama artık sanırım hiç gelmeyecek içimden bi ses öyle diyo işte.........................

Allah kabul eylesin inşşallahhh ablacımmm ne dileğin varsa versin sanaa
tatlı yorgunluk gibi bişey seninki tabikiii ama ne güzel evin senlenecek inşşallahh
tam bakamadım kii ütüye abla daha :9: inşşallahh phaftaya halletcem o işi su sınavım gecsinde pazar günü
benide aklından geçir yarınki okunacak Kuran ı Kerim de olur mu ablamm sınavım için, çekirdek olamayan ailem içinnn

Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

hayırlı cumalar canımmmm

iyi pazarlar kızlarr nasılsınız dün köye gittim annemlere ekmek yapmaya (hala açık ekmek yiyor annemler)akşam geldim açım kk yi ama çok yorgundum bir şey yazamadım başaka bir topikte bir arkadaş vardı eşinin sağlık sorunu (lenf kanseri idi şimdi yenileme riski varmış inş böyle bir şey olmayacak güzel haberle gelecek)vardı ondan haber gelmişmi diye baktım sabahta kalktımama her yerim ağrıyorr birazdanda kardeşime gideceğim son hazırlıklaırnı yapacağız yarın allahın izinile kızımız gelecek inşşş

bu sıralar böyle oldu gündüz temizlik yapıyorum akşamda yeğen oluyor o giriyor nete bende anca 12 lerde girebiliyorum
ama işim bitince gündüzde girerim ozaman bol bol muhabbet ederiz:34:

merhaba kızlar umarım herkesler iyidir ben hafta sonu çok yoğundum hiç gelemedim topiğe sizler neler yapıyosunuz

selam leyloşumm canım bencede enfeksiyon felan kapmış olmasın buseciğin gözü yaaa götür başka doktuşa ne dicek bakalım innnşşalllahhhhh çabuk geçer canım yaa

Rabbim kardeşinin yar ve yardımcısı olsun inşşallahhh canımmmm sanada kolay gelsin

günaydınnnnn

tatlı yorgunluk gibi bişey seninki tabikiii ama ne güzel evin senlenecek inşşallahh
tam bakamadım kii ütüye abla daha :9: inşşallahh phaftaya halletcem o işi su sınavım gecsinde pazar günü
benide aklından geçir yarınki okunacak Kuran ı Kerim de olur mu ablamm sınavım için, çekirdek olamayan ailem içinnn

hayırlı cumalar canımmmm

amin canım sağol efsuncum dualarım hepimiz için Allahım yar ve yardımcımız olsun daim

bu sıralar böyle oldu gündüz temizlik yapıyorum akşamda yeğen oluyor o giriyor nete bende anca 12 lerde girebiliyorum
ama işim bitince gündüzde girerim ozaman bol bol muhabbet ederiz:34:

anlıyorum canım işlerini bitir gel özledim seninle sohbet etmeyi

geçmiş olsun canım enfeksiyon kapmış olmasın leylacım başka bi doktora götür bakalım sonucu yaz tamam mı
işin çok kaldımı özlüyoruz seni haberin olsun:38:
saol canım...hafta sonu götüremedim..işim çıktı..ama biraz daha iyi olur gibi oldu..ama yinede götürecem yani...bende sizleri özlüyorum saracım...daha iki hafta daha var canım...12 hazirana kadar doluyum yani...:nazar::38:
eline sağlıkta canım niye kendini bu kadar yoruyorsun ya valla hasta olursun bak dikkat et kendine...güzel dualarına amin diyorum canım benim..Allahta senin okutacağın kuranı kerimi kabul eylesin bu üç aylarda canım arkadaşım..bizlerede dua et...Çok öpüyorum seni tatlişim...:nazar::38:

günaydınnnnn

hayırlı cumalar canımmmm
saol efsuncum...doktor mikrop kapmış dedi...ne gözünü yıkatıyor nede damla atıttırıyor bu çocuk..öyle oluncada iyileşmiyor bir türlü...hayırlısı bakalım canım..umarım hemen iyileşir...:nazar::38:

merhaba kızlar umarım herkesler iyidir ben hafta sonu çok yoğundum hiç gelemedim topiğe sizler neler yapıyosunuz

bende yoğundum temizlik yaptım mis gibi oldum:12:
ALLAH kabul etsin canım nasıl geçti kuran kalabalıkmıyıdı

anlıyorum canım işlerini bitir gel özledim seninle sohbet etmeyi

:38::38::38:
yarından sonra gelirim
bugün eşim izinli öyle bi bakayım dedim kızlar neler yazmış diye

bende yoğundum temizlik yaptım mis gibi oldum:12:
ALLAH kabul etsin canım nasıl geçti kuran kalabalıkmıyıdı

:38::38::38:
yarından sonra gelirim
bugün eşim izinli öyle bi bakayım dedim kızlar neler yazmış diye

amin canım sağol çok güzel geçti ancak çok kalabalık sayılmazdı evde okuttuğum için eve göre çağırdım insanları ama 35 kişiydik çocuklar hariç

saol canım...hafta sonu götüremedim..işim çıktı..ama biraz daha iyi olur gibi oldu..ama yinede götürecem yani...bende sizleri özlüyorum saracım...daha iki hafta daha var canım...12 hazirana kadar doluyum yani...:nazar::38:

eline sağlıkta canım niye kendini bu kadar yoruyorsun ya valla hasta olursun bak dikkat et kendine...güzel dualarına amin diyorum canım benim..Allahta senin okutacağın kuranı kerimi kabul eylesin bu üç aylarda canım arkadaşım..bizlerede dua et...Çok öpüyorum seni tatlişim...:nazar::38:

saol efsuncum...doktor mikrop kapmış dedi...ne gözünü yıkatıyor nede damla atıttırıyor bu çocuk..öyle oluncada iyileşmiyor bir türlü...hayırlısı bakalım canım..umarım hemen iyileşir...:nazar::38:

çok geçmiş olsun yeniden canım umarım çabucak iyileşir ne çekti şu gözlerden busecik yaaaaa

sende çok yorma kendini bitir şu işlerinide gel leyloş :38::38::38::38:

Back
X