- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkisi içgüveysiden hallice sen nasılsın minik yeğenin nasıl anan nasıl bacın nasıl kaynanan görümcen nasıl diye uzatırmışım![]()
sara ablam nasılsınn canım benım ıyımısınnn ? cok ozledım senıde neler yapıyosun ben yenı yenı topluyorm kendımı moral bozukluugunu atmaya calısıyorm abla bıde dunden berı kafamda delı hıkayeler kuruyorm bn kaynananmla gorusmuorm dıyorum onla küsüm dıye allah bana ceza verdı bebegım ondan olmuyocok kotulukler yaptıda kendısı..
senı senınle sohbetı cok ozledım ama ınan hıc elım gıtmıyor kk gırmeye face cepten gırıp bakıyorum
su mubarek şaban ayında rabbim bebek ısteyen bız kullarını duysun hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versn hamıle olanlara da hayırlı dogumlar versın amın..
nerde ve kaçıncı denemeniz?? benim kafam çok karışık benim bu üçüncü denemem olacak![]()
valla arkadaşım çok iyi olur bende cumartesi yapmayı düşünüyorum :)
nerde ve kaçıncı denemeniz?? benim kafam çok karışık benim bu üçüncü denemem olacak![]()
kaynana görümce bacı ana onları boş ver küçük melek geldi bütün onların tahtını saladı
çok şükür hepside iyiler canımmm
sara ablam nasılsınn canım benım ıyımısınnn ? cok ozledım senıde neler yapıyosun ben yenı yenı topluyorm kendımı moral bozukluugunu atmaya calısıyorm abla bıde dunden berı kafamda delı hıkayeler kuruyorm bn kaynananmla gorusmuorm dıyorum onla küsüm dıye allah bana ceza verdı bebegım ondan olmuyocok kotulukler yaptıda kendısı..
senı senınle sohbetı cok ozledım ama ınan hıc elım gıtmıyor kk gırmeye face cepten gırıp bakıyorum
su mubarek şaban ayında rabbim bebek ısteyen bız kullarını duysun hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versn hamıle olanlara da hayırlı dogumlar versın amın..
tatlım ben çilekleri temizledim üzerini örtecek kadar şeker ekledim ve bi gece beklettim saonra ertesi gün kendi saldığı suyla kaynattım kaynadıkça üzerinde oluşan köpüğü aldım kıvamını bulunca bi tane limonun suyunu sıktım bi iki taşım daha kaynattım sonra sıcak sıcak kavanoza doldurdum güzel oldu kıvamınıda biraz reçeli soğuk bi zemine damlat dağılmıyosa ve elini değdirdiğinde yapışıyosa kıvamı olmuş demektir
bursa acıbademde iki defa yaptırdım ama biri tutmadı diğeride kimyasal oldu benimde bu üçüncü olacak inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay bebeklerimiz kendiliğinden gelir.
tatlım hepsiakaydı biliyosun dimi ama minik meleğin tahtı sallamasına sevindim onu benim yerimede öp
eda leyla hatres maonya kardelen nerdesiniz kızlar hadi geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla bişey yapmıyacam sadece yüzünüze domates atacam![]()
güzel yüreklim elbette biliyorum şaka yaptığınıöpmemmi sara teyzesi hem öpüyorum hemde kucaklayınca hepimize dua ediyorummm bizlerede nasip et diye
bu gün banyo yaptırdım misler gibi oldu sonrada size dua ettik birlikte
![]()
dualarına amin diyorum canım sağol
kıyamam domatesi bu kada çokmu istedin al sana![]()
hayır beni hatırlamamana üzüldüm
ama senin elinden domatesede razıyım![]()
adını yazmamam unuttuğum anlamına gelmezki canım menim seni sevdiğimi biliyosun o anda aklıma gelenleri yazdım sadece seni üzdüğüm için özüy dileyim![]()
biliyorum canım biraz takılayım dedim![]()
saracım ben ütü yapmaya gidiyorum kk açık olacak arada bakacam
efsun tızım test yaptınmı hamilemisin gelde bi haber ver seni merak ediyorum:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar geçen hafta pazardan köy çileği aldım reçel yaptım baktım güzel oldu bu haftada alıp yine yapacam mis gibi kokuyo isterseniz tarifini veririm hatta resmide gösterebilirim yani![]()
günaydın yüreği güzel arkadaşalrımmm![]()
hepinizeeee günaydınlarrr canlarrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz ????
ben şükürler olsun Rabbime idare ediyorum işte yuvarlanıp gidiom kendimce
salı günü şiddetli karın ağrısıyla hainnn kırmızılar geldi regl oldum malesef yine junyrm delmediii
hayırlısı diyorum artık saldım peşini...
bi karar verdim artık doktuş teyzelere gitmicem bi kaç ay boşuna moralimi bozuyrm çünkü ümitlenip
madem bi sıkıntımız yok demekki vakti zamanı değil bebişim için bi kaç ay kendimi moralman toplim edim
artık kk daki kürleri denicem evde olursa olur olmazsa Rabbimin bileceği iş...
dün gece eşime söyledim kızar sanıyordum bebişi çok istediği için ama şaşırttı benii
aslında benimde düşüncem oydu bayadır ama sana diyemedim yanlış anlarsın diye dedi
boşver birazcık zamana bırakalım bölee beklerken daha çok üzülüyosun dediii
sizce doğru bi karar mı verdim acep canlar yaaww :26::26::26::26:
regl olunca bende biraz mutluluk depolamak için annemlere gittim apar topar gecede orda kaldım
enerjimi tavan yaptım geldim kürkçü dükkanıma
hemen temizlik işine giriştim sabahtan beri çamaşır yıkıyorum halılarımı yıkamaya vermiştim pazartesi
bi kaç güne gelir sanırım bende o ara perde merde işlerini halledim diyrm
heee bu arada ütü aldım sonunda PHİLİPS markadün kargoyla gelmiş ama eşim dükkanda unutmuş
inşşallahh bu akşam getirecek hayırlısıylaa akşama bi sürü gömlek yıkadım onları güzelceee ütülicemm inşşallahhh