Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende izledim hürremi sonrada ütü yaptım sende o ara çıkmışın
önceden sohbeti kaçıracam diye netin başından kalkıp iş yapasım gelmezdi şimdi giresim gelmiyor
ablamın evini boyadık temizledik yerleştirme falan derken yorgunluktan fazla giremedim dahada iş bitmedi
inşallah denk gelip sohbet ederiz canım yeterki gönüller bir olsun:38:

bende şimdi ütü yapacam nazom havada çok güzel efil efil esiyo

günaydın kızlar herkese musmutlu bi gün diliyorum

canım yaptırmıştım 2007 ve ya 2008 olabilir kolay bir işlem genel anstezi ile yapılmıştı aslına bakarsan biliyorsun (sana söylemiştim)eylülde yeniden bir deneme yapmayı düşünüyorum gittiğim dr histereskopi ve hsg yapalım dedi bana ama ben istemiyorum dedim benim sorunum tutunmada ziyade dölenme kısmında dedim yoksa yeniden yapalım demişti merkez dr u aslında iyi bir şey rahim içinde her handi bir sıkıntı varsa bakılıp anında müdehale yapılıyor

canım yaptırmıştım 2007 ve ya 2008 olabilir kolay bir işlem genel anstezi ile yapılmıştı aslına bakarsan biliyorsun (sana söylemiştim)eylülde yeniden bir deneme yapmayı düşünüyorum gittiğim dr histereskopi ve hsg yapalım dedi bana ama ben istemiyorum dedim benim sorunum tutunmada ziyade dölenme kısmında dedim yoksa yeniden yapalım demişti merkez dr u aslında iyi bir şey rahim içinde her handi bir sıkıntı varsa bakılıp anında müdehale yapılıyor

yani korkamayayım mı benim doktor genel anestezi değil lokal yapacam dedi bi gün hastanede kalabilirsin ama çoğu hastam aynı gün eve gidiyo dedi

bence sende yeniden yaptır yeni tüp bebek öncesi bi bak bakalım ne var ne yok inşallah eylül ayı ikimizede uğurlu gelir bende eylülde düşünüyorum biliyomusun yetercim

Son düzenleme:
yani korkamayayım mı benim doktor genel anestezi değil lokal yapacam dedi bi gün hastanede kalabilirsin ama çoğu hastam aynı gün eve gidiyo dedi

bence sende yeniden yaptır yeni tüp bebek öncesi bi bak bakalım ne var ne yok inşallah eylül ayı ikimizede uğurlu gelir bende eylülde düşünüyorum biliyomusun yetercim

YOK KUZUM KORKMA YANİ BENİ YAPTIRDIĞIMDA GENEL ANESTEZİ İLE YAPILMIŞTI DEVLET ÜNVRT YAPTIRMIŞTIMM AYNI GÜN ÇIKARIYORLAR YANİ İÇERDEN PARÇA ALIP (bendende ufak parçalar almışlardı)KANAMA RİSKİ FALAN YOKSA EVİNE DÖNÜYORSUN

CANIM BEN SULU USG YAPTIRDIM (histerskopiye yakın)rahiö içinde bir sıkıntı yok dedi başka bir merkez birde özelde 2500 tl istedi canım histerskopiye

CANIM BEN SULU USG YAPTIRDIM (histerskopiye yakın)rahiö içinde bir sıkıntı yok dedi başka bir merkez birde özelde 2500 tl istedi canım histerskopiye

yuh 2500 tl mi:53::53::53::53::53::53: bende özel bi hastanede yaptıracam benden 450 lira istedi doktorum o bile bana çok geldi ama yapacak bişey yok:34::34::34::34::34::34::34:

yuh 2500 tl mi:53::53::53::53::53::53: bende özel bi hastanede yaptıracam benden 450 lira istedi doktorum o bile bana çok geldi ama yapacak bişey yok:34::34::34::34::34::34::34:

hiç sorma canımmm bizim dr isterseniz tese yapalım birde böyle deneyelim daha kaliteli spermlere ulaşa biliriz dedi sordum ne kadar diye 1500 tl imiş tese

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar $günnnnnnnn.webp $dua.webp

tese ne canım o ne için gerekli :44::44::44::44::44::44::44::44:

canım genelikle azospermi olan erkek has uygulanan bir cerahi yöntemi erkekğin kanalarında sperm arama yöntemii bizdede fertizasyon olmadığı için acaba tese yapsa daha kaliteli spermlere ulaşabilirmiyiz diye düşünüyor dr :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Back
X