- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
evdeyim canım![]()
sabah erkenden gelince dedim acaba işe mi başladı bi aksilik mi var :26::26::26:
neyse yanlış düşünmüşüm birdennn tatilee devammmm

bu arada sanırım yine çamaşır makinesini bozdum ben :18::18:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evdeyim canım![]()
sabah erkenden gelince dedim acaba işe mi başladı bi aksilik mi var :26::26::26:
neyse yanlış düşünmüşüm birdennn tatilee devammmm
bu arada sanırım yine çamaşır makinesini bozdum ben :18::18:![]()
evde oluncada sabah ilk işim pc yi açmak canım
çamaşır makinasını niye bozdun tızım ne olduki :44::44::44::44::44:
bende genelde öleee yaparımm ama telden![]()
telden de malesef kk giremiyorum
valla noldu bende anlamadım abla sabah eşim giderken beyazları atmıştım
demin bitti diye gittim baktım üstünde end yerine baska bişey yazıyodu kapattım bende
makine kendini kilitlemiş acmıyo kapagını
1 kere daha olmuştu bune benzer bişey ama o zmn kilitli kalmamıştı
fazla çamaşır doldurmaktan kayışı çıkmıştı yerinden o yüzden sıkma işlemi yapmamıştı
makineden çamaşırlar sulu çıkmıştı ama bu defa makineyi bile hiç açamıyoruz
ufff yaaaa hep benim elimde bozuluyo
makinanın fişini çekip biraz bekle beş on dakka kadar sonra yeniden fişini takıp kapağı açmayı dene canım olmazsa netten makinaın markası neyse onun müşteri hizmetleri ara seni yönlendireceklerdir
benimde bi defa yanlışlıkla bebek kilidi devreye girmişti kapak açılmıyodu proğramı iptal etmişti müşteri hizmetlerini aradım iki saniyede çözdüler
hmmm çekip beklim o zmn ben olmazsa ararım artık gerçi annecimde yok evde şimdi mukabeleye gitti
bebek kilidi nasıl bişey kiii gerci benim makinede yoktur kaççççç yıllık makine bizim ki
kv min ben evlenince var die aldırmadım dı
çektim geldim ama makinenin içi sıcacık yaawww çok tırstım
bide bende panik atakda başladı ya azcık azcık çok tırsıyrm suan patlar die
offf yaaa valla bıktım kendimden heeee![]()
açıldı makine abla saolll
sanırım yine kayışı çıkmış çamaşırlar ıslaktı yine sıkmamış
benim makinam boch marka canım bebek kilidi var aktif hale getirirsen çocuklar makinayla oynayamıyo
patlamaz canım korkma hemen fişini çek bişeycik olmaz
açılmasına sevindim makinanın tek sıkma proğramı varsa makinadan çamaşırları çıkarma sıkma proğramını çalıştır![]()
Slm canlar Cumanız hayır olsun Yeterin dediği gibi gebe kalasıcalar ikiz , üçüz doğurasıcalar
Maşallah ya bu sıralar bayağı hamile kalan olmuş Sevinç de bunlardan biri olmuş, biz de bu sıralar hamile kalanlar grubundan olsak hayırlısıyla inşallah hem de kendiliğinden ama ben bi kerem bile kendiliğinden hamile kalmış adam değilim ki:44::44::44::44::44:
Prenses de bir uğramış nerde bu kız diyordum, naz gelmiş gitmiş.
Efsunum senin de konteynırın güzeldi
Yeterin duaları çok komik ve çok güzel
Saram senin de hem menün hem de cheescake'in çok güzel nedemmmmmmmmmmmmmm bacım yiyemedikten soyna
Biz de pazara gidiyoruz galiba yada pazartesi işim gücüm çok yemeğim de yok
Allah' emanet olun![]()
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM
(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN![]()
eda33 lütfen duy sesimi :)) topiklerden sana yazıyorum görmedin sanırım canım sorularımı cevaplarsan çokkk sevinirim.seviç007 topikte gördüm seni kardiyolipin testleri bakılmış daha önce sana sonuçların nasıl çıktı düşüklerin oğlundan önce mi sonra mı ne zaman pıhtı sorununu öğrendin sanırım bidaha hamilesin yine iğne kullanıomusun lütfen cevapla umut ol banaa((
Simdiden hepinize iyi bayramlar canlarim...
nasilsiniz ben dogum yapali 5 gun oldu 3880 kg 52 cm boyunda cok tatli bi cimcimem oldu
adini eylul ela koyduk ikimizde iyiyiz cok sukur ama oglumda cok kucuk oldugu icin biraz zorlanicaz gibi gozukuyor..
darisi tum arkadaslarima insallah...
sara hatres yeter maonya efsun prenses leylos hepinizi opuyorum unuttugum yoktur insallah...