Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?
Link olarak çıkmadı ya:44:
Bu linke bakabilirsin Saram belki bir fikrin olur senin de.
Arkadaşın da sen de çok sağolunhatresim arkadaşımın mesajını yazıyorum bak sana
başkent hastanesinin maltepe şubesinde kadın doğum yeri oraya gitmesi lazım ben ordan direk atakuleye gitmedim ama hastanenin bir alt sokağından otobüsler geçiyor diye biliyorum atakuleye tek vesait çok uzak değil arası..ilgilenirler mutlaka ama şöyle bir durum oluşuyor saat 9 da ise randevun 12 ye kadar yolu varhemen muayene olamayabiliyorsun..ilgi sorunu olmaz ama herkesin telefonunu alabilir istediği saat arayıp görüşebilir..
FSM bulvarımı orası annemlerede çok yakın kız dur bende araştırayım
Arkadaşın da sen de çok sağolun
Saram annenlerle arası 1 durak
Sen annenlerden tahminimce yürüyerek bile gidebilirsin.
sende sağol canım
evet tatlım ya araştıralım inşallah ikimizede uğur getirir orası
İnşallah canım ya, ne bileyim kız bu adamı bulunca hazine bulmuş gibi içim kıpır kıpır oldu ya:44::44::44:
Bir önceki mesajımı tekrar oku ekleme yaptım oraya.
Güldeni sayende ben de tanır oldum canım, Allah onun da bizim de yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Hoşgeldin canım ben de diyorum nerde bu bizim kızlar diye...Ben geldim m m![]()
Hatres bacım ışığın yanıyor netdesinnnnnnnn
Son ece güzel dilekletin çok saol cnmmmm.hatres eskiden hiç bişeyi unutmazdım triodden sonra herşeyi unutur oldum sizin sorun neydi cnm??? Kızlar ahzap süresi elemneşrak leke ve kenzül atş süresi la ilaheyle başlayan bizim gibi hacetleri olan için çok güzelll anlamlarınıda okumanızı tavsiye ederim sıkıntıların gitmedi için çok güzel
Yettim gayriiiiii![]()
Ayyy hatres donları hatırladım zelallllllll çılgın arkaşım netdesinbenimde uykum var ama uyuyamıyrm hatres tuaf rüyalar görüyorum sendede oluyomu