Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnn canlarımmm
kızlar bu arada efsunun selamı var hepinize
günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş![]()
Ben mercimekli pilav yapıcımda sulu bişi yapsam daha iyi olur kabızımda![]()
Saracım ben mercimekli pilavımı yaptım yanınada cacık yaptım yiyorummm:)))
Saol saracım.
İyiyim yetercim kendi adıma senden naber
iyiym canım grip oluyorum sanırım kırgınım biraz
sağol canım irmik tatlısı çok basit canım
2,5 bardak süt
5 kaşık irmik
5 kaşık şeker
hepsini kaynayana kadar karıştırıyosun kaynadıktan sonra iki üç dakikada kısık ateşte pişiriyosun sonra bi borcam kabının ıslatıyosun irmik tatlısının yarısını döküyosun arasına petibör bisküvi diziyosun sonra tatlının diğer yarısınıda üstüne döüküyosun soğumaya bırakıyosun
diğer yandan kızılcıkları pişiriyosun iki bardak kızılcık suyuna iki kaşık nişasta ve şeker ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişiriyosun soğuyunca bunuda tatlının üzerine döküp buzdolabına kaldırıyosun 4 - 5 saat bekletiyosun hepsi bu
ölmeyem tabi yazığım kız men daha bebelerim olacak onları büyütecez dimi
yaptıklarım basit şeylerdi kız abartılacak şeyler değilki eminim sen daha güzellerini yapıyosun hamarat hatun![]()
günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun
Allah kolaylığını veriyor tuğbişim...hiç kafana takma...duayı eksik etme sadece....sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...
haklısın canım...zamanını Rabbim ayarlamıştır mutlakaki...
haklısın canım...ben tuttum ama bakalım inşallah iyi olur..kurbandan sonra başlayacak hayırlısıyla...arkadaşımın çocuğuna bakmıştı...iyi dedi kızı aradım...inşallah iyi olur bizim içinde..duanızı eksik etmeyin saracım...
hayırlı olsun canım...yavrunu kucaklar inşallah..Allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah yeterim...![]()
valla cumartesi günü annem artık boğazıma getirdi..kadının kızını aradım..anneni ikna nolur dedim...oda beni kırmadı..kızınıda tanıyorum...![]()
beğendinmi cidden eğer öyleyse çok sevindim canım![]()
kızlar bu arada efsunun selamı var hepinize
Ben mercimekli pilav yapıcımda sulu bişi yapsam daha iyi olur kabızımda![]()
ne haber kızlarr :26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun dikkat et kendine tam grip mevsimi haaa :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ne kadar bilsem de birileri yapsa da önüme koysa ohh ne kaaaaaa güzel olurdu ya
Aminn...
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Leyloşum ya annenle hayırdır:44::44::44::44:
Bence ne kadar bunaltsa da seni ( gerçi neler yaşadınız bilmiyorum) anneanne kadar kimse güzel bakamaz diye düşünüyorum ben:44::44:
Sara Hatun beğenilmeyecek şeyler miydi onlar tızım
Aleyküm slm bizden de süülleeeee
Bol bol kayısı kurusu ye iki takkaya dışırdasın
Ben bugün tohtoruma yani Kel Osmancık' a gittim, yumurta takibini yaptık, bir sorun yok perşembe yine gidicez, yumurta toplama gününü belirleyecek. Sen naptım tatlım:44::44::44: