Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım irmik tatlısı çok basit canım

2,5 bardak süt

5 kaşık irmik

5 kaşık şeker

hepsini kaynayana kadar karıştırıyosun kaynadıktan sonra iki üç dakikada kısık ateşte pişiriyosun sonra bi borcam kabının ıslatıyosun irmik tatlısının yarısını döküyosun arasına petibör bisküvi diziyosun sonra tatlının diğer yarısınıda üstüne döüküyosun soğumaya bırakıyosun

diğer yandan kızılcıkları pişiriyosun iki bardak kızılcık suyuna iki kaşık nişasta ve şeker ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişiriyosun soğuyunca bunuda tatlının üzerine döküp buzdolabına kaldırıyosun 4 - 5 saat bekletiyosun hepsi bu :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

ölmeyem tabi yazığım kız men daha bebelerim olacak onları büyütecez dimi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

yaptıklarım basit şeylerdi kız abartılacak şeyler değilki eminim sen daha güzellerini yapıyosun hamarat hatun :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Ne kadar bilsem de birileri yapsa da önüme koysa ohh ne kaaaaaa güzel olurdu ya:52::52::52::52::52:

günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun

Aminn...

Allah kolaylığını veriyor tuğbişim...hiç kafana takma...duayı eksik etme sadece....sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...:nazar::38:

haklısın canım...zamanını Rabbim ayarlamıştır mutlakaki...:nazar::38:

haklısın canım...ben tuttum ama bakalım inşallah iyi olur..kurbandan sonra başlayacak hayırlısıyla...arkadaşımın çocuğuna bakmıştı...iyi dedi kızı aradım...inşallah iyi olur bizim içinde..duanızı eksik etmeyin saracım...

hayırlı olsun canım...yavrunu kucaklar inşallah..Allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah yeterim...:nazar::38:

Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

valla cumartesi günü annem artık boğazıma getirdi..kadının kızını aradım..anneni ikna nolur dedim...oda beni kırmadı..kızınıda tanıyorum...:nazar::38:

Leyloşum ya annenle hayırdır:44::44::44::44:
Bence ne kadar bunaltsa da seni ( gerçi neler yaşadınız bilmiyorum) anneanne kadar kimse güzel bakamaz diye düşünüyorum ben:44::44:

beğendinmi cidden eğer öyleyse çok sevindim canım :48::48::48::48::48::48:

Sara Hatun beğenilmeyecek şeyler miydi onlar tızım:40::40::40:

kızlar bu arada efsunun selamı var hepinize

Aleyküm slm bizden de süülleeeee:3::3::3::3:
Ben mercimekli pilav yapıcımda sulu bişi yapsam daha iyi olur kabızımda:(

Bol bol kayısı kurusu ye iki takkaya dışırdasın:1::1::1::1::1:

ne haber kızlarr :26::26::26::26::26::26:

Ben bugün tohtoruma yani Kel Osmancık' a gittim, yumurta takibini yaptık, bir sorun yok perşembe yine gidicez, yumurta toplama gününü belirleyecek. Sen naptım tatlım:44::44::44:

geçmiş olsun dikkat et kendine tam grip mevsimi haaa :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

sağol canım evet ya ben şimdi grip olursa 5 ayda geçmez tedavi esnasında grip olmak en son isteyeceğim şeylerden

Ne kadar bilsem de birileri yapsa da önüme koysa ohh ne kaaaaaa güzel olurdu ya:52::52::52::52::52:

Aminn...

Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Leyloşum ya annenle hayırdır:44::44::44::44:
Bence ne kadar bunaltsa da seni ( gerçi neler yaşadınız bilmiyorum) anneanne kadar kimse güzel bakamaz diye düşünüyorum ben:44::44:

Sara Hatun beğenilmeyecek şeyler miydi onlar tızım:40::40::40:

Aleyküm slm bizden de süülleeeee:3::3::3::3:

Bol bol kayısı kurusu ye iki takkaya dışırdasın:1::1::1::1::1:

Ben bugün tohtoruma yani Kel Osmancık' a gittim, yumurta takibini yaptık, bir sorun yok perşembe yine gidicez, yumurta toplama gününü belirleyecek. Sen naptım tatlım:44::44::44:

kel osmanla işler yolunda gitmiş sevindim canım

sonu güzel olur inşallah

Back
X