Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyin çekirdeğinde sıvı vardı ve gün geçtikçe fazlalaşıyorduPrenses yanlış hatırlamıyorsam kötü hastalıktı dimi? Ne kadar çoğaldı kimi duysam knsr(( adını sölemek istemiyorum.rabbim anasına yardım etsin başka çocukları varmı?
Allah kabul etsinYasinimi okudum namazınıda kıldım geldim dua ederken aklıma metuka geldi ona ettim napıo acaba nasıl merak ediyorum.
Bide cadımız vardı ikizlere hamileydii netimi yok acaba yoksa gelirdi
Zelall demekten zaten hepimiz bi hal olduk![]()
Prenses saol cnm yardımın için.bugün çıkabilirsem biberon almak istiyorum.hangi marka önerirsin
amin canımOff prensesss çok üzüldüm rabbim herşeyin hayırlısını versin
slm kızlar.....nasılsınız bakalım?![]()
Prenses ne yemek yapıcannn
Afiyet olsun cnm.
saol tatlişim bende iyiyim çok şükür...çalışıyoruz işte...biraz yorgunum..hem ev hem iş yoruyor insanı prensescim...amin canım
as ben iyiyim leylacım sen nasılsın?
Leylaaaaa burdayımmmmm şeker
evet sohbet edelim ya..özlüyoruz valla sohbeti canım menim...musabı uyuttum
şimdi yemek yapıcam
hem sohbet eder hem işime bakarım
bende diffirizden et çıkardım öylen gelirken akşama karnıyarık pilav yapmayı planlıyorum...çok kararsızdım ama haşlama et ve pilav yapıcam herhalde
yormaz mı canım ya
saol tatlişim bende iyiyim çok şükür...çalışıyoruz işte...biraz yorgunum..hem ev hem iş yoruyor insanı prensescim...
kız yanıma gelen giden oluyor hemen kk beni atıyor...
evet sohbet edelim ya..özlüyoruz valla sohbeti canım menim...
bende diffirizden et çıkardım öylen gelirken akşama karnıyarık pilav yapmayı planlıyorum...
saraaaaaaaaaaaa sensiz sohbet ediyoz kızlarlaaaa..sen niredesin şekerim...![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr prensessssssssss maonyaaaaaaaaa kk sizidemi attı ya.........gelin çabuk bakim...![]()
hg tatlım....saol canım menim..senin menüde harika valla..et yemeğini seviyorum ben..arada saç kavurma falan yaparım...özel sacım var onun için...ben bugün burdayım sen yaz arada kk beni atıyor ben okurum canım...yormaz mı canım ya
değil mi ya insan hemen özlüyor
size de şimdiden afiyet olsun menün çok güzel
ben çok severim karnıyarığı eşim sadece içini yediğinden pek yapmam
ben yemek yapıyorum ya
geldim gene