- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
İyiyiz cnm. Sen nasılsın musab nasıl oldu
musab bugün iyi gibi
benim geceden beri boğazım ağrıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz cnm. Sen nasılsın musab nasıl oldu
Geçmiş oldun herkeste bi boğaz ağrısı grip salgını var havalar birden soğuduya.
Ben kışı severim ama.
Bende yazı hiç sevmiyorum sıcaklar beni çok bunaltırrr hasta oluyrm sıcaklarda:)))
yemeğimi koydum ocağa geldim
nerdesiniz kızlarrrrr
yeter hatres naptınız?
leylosum bizde iyiyiz canim kuzularda iyi yeni evin hayirli olsun gule gule otur....
Prensescim bizde sizi opuyoruz sekerim
saracim baksin tabi kaynanan bitanecik gelinine a.s efsuna solerim
hatres ve yeter dualarim sizinle rabbim yardimciniz olsun bebislerinizi alip gelirsiniz insallah
leylosum bizde iyiyiz canim kuzularda iyi yeni evin hayirli olsun gule gule otur....
prensescim bizde sizi opuyoruz sekerim
hatres ve yeter dualarim sizinle rabbim yardimciniz olsun bebislerinizi alip gelirsiniz insallah
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
herşey güzel olacak inan buna ve hep böyle düşün![]()
hatres
ay canim insallah ya iki gundur surubunu iciriyorum bugun pekmezde icirdim bu ara banyoyuda sik yaptirmiyim diyorum ama sanki dune gore daha iyi gibi.mm
canim bu arada opu yumurta toplama islemi demek sanirim dimi?
canim solerim selamini
günaydın kızlar
bugün büyük gün yeter ve hatres arkadaşımızın yumurta toplama işlemi var inşallah sorunsuz bi şekilde atlatıp bebeklerini kucaklarına alırlar bu defa
yeterim şu sıralarda opuda olacak Allah yar ve yardımcısı olsun
hatresim saat kaçta opun bilmiyorum ama Allah seninde yar ve yardımcın olsun
kızlar bugün dualarımız bu iki arkadaşımıza olsun yeterimin evlat hasreti bitsin hatresim ikinci bebeğine kavuşsun sonrada bizim evlat hasretimiz bitsin
Günaydınnnnnnnn kızlar.rabbim işinizi rast getirsinnnn yeter ve hatres
çok şükür iyiyiz canım .siz nasılsınız?kuzularını çok öpüyorum
elbette dualarımızdalar
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
güzel haberlerini alalım inş
Rabbim yardımcıları olsun
rahatının yerinde olmasına çok sevindim
evet bizim saramıza iyi baksınlar
böyle gözüme girsinler işte
bugün daha iyi teyzesi sağol
yemeğimi koydum ocağa geldim
nerdesiniz kızlarrrrr
yeter hatres naptınız?
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
prensescim bizde sizi opuyoruz sekerim
İnşallah canım ....Yetetcimmmmm hayırlı olsunn minik kuzun.bende yaptırdımda acaba napıolar die merak ederdim:))) sanki orda parçan kalıo.
İnanıyorumli biz anne oldumuzda elimize zor geçtiği için daha kıymet bilen daha iyi çocuk yetiştiren anneler olucax
Evet canım yumurta toplama işlemi.
Canım ALLAH razı olsun, inan ki ben bu duaların çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.Çünkü bugünkü opum hepsinden rahat oldu.
11.30 girdim 12.30 gibi çıktım. 6 tane yumurtam var ( tavuğuz sanki)Ama kaç tanesi işlem görmüş henüz öğrenemedim akşam arayacağım doktorumu.
Rabbim benle yeterin kucağımızı doldursun en kısa zamanda sizlerinde olsun inşallah.
Allah razi olsun maonyam sen de çok çok dua et hepimize, hamilelerin duaları daha da makbul olurmuş
Sağol prensesim
Canım, geldim dinlendim şimdi de size rapor vermek için burdayım
Canım inşallah emeklerini gerçeğe dönüştürsün rabbim
Sağol edacım amin canım inşallah.
İnşallah canım ....
senden ve yeterden haber almak için baktım durdum bugün yeterden güzel haber geldi seni merak ediyodum neyseki sende sorunsuz atlatmışsın canım zoru gitti artık bebişlerinizi almak kaldı inşallah 12 gün sonra güzel haberlerinizle coşacaz burada
Amin canım inşallah, ben de 8.30 gibi arayacağım doktoru yumurtaların durumu hakkında görüşücez.Asıl döllenme ile ilgili olarak yarın bir şey söyleyebilirim dedi.
Allah razı olsun Saracım çok güzel dualar etmişsin çok mutlu oldum
Opu çok rahat oldu ilgileri güzeldi inşallah sonuçlarımız da güzel ve hayırlı olur.
Yeterin bir tanesi döllenmiş inşallah rabbim onu bebiş olarak verir kucağına![]()
Amin canım inşallah, ben de 8.30 gibi arayacağım doktoru yumurtaların durumu hakkında görüşücez.Asıl döllenme ile ilgili olarak yarın bir şey söyleyebilirim dedi.
Allah razı olsun Saracım çok güzel dualar etmişsin çok mutlu oldum
Opu çok rahat oldu ilgileri güzeldi inşallah sonuçlarımız da güzel ve hayırlı olur.
Yeterin bir tanesi döllenmiş inşallah rabbim onu bebiş olarak verir kucağına![]()
sendende Allah razı olsun canım doktordan haber alınca yaz olurmu meraktayım çünkü ve kendini yorma dinlen bebeişler dinlenmiş rahime gelmeyi seviyo![]()
canım dölenip dölenmediği henüz belli değil yarın söyleyecekler
Evet haklısın canım, inşallah her şey olması gerektiği gibi olur da Rabbim hepimizin umutlarını yeşertir.
Di mi ya canım:26::26::26:
Sen öteki topicte yazmışsın 1 tanesi döllenmiş diye, benim de kafam karıştı , ne çabuk belli oldu:44::44::44::44::44: diye şaşırmıştım Ondan burda da öyle yazdım yani, menim suçum muçum yok ama di mi
Bundan sonrası dua ve tevekkül...Başka yolu yok...
" Ya Rabbi Resul-i Ekrem ( aleyhissalatü vesselamün ) hürmetine bizlere ihsan ettiğin maddi manevi rızkımıza bolluk bereketler ihsan eyle..."