- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
inşallah canım herşey iyi gidiyo bak yeğenim gelmek için iyi çalışıyo bu sefer
yeğenin çalışıyor ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım herşey iyi gidiyo bak yeğenim gelmek için iyi çalışıyo bu sefer
yeğenin çalışıyor hainşş iyi olur herşey canım
çalışıyo tabi tızım dölleniyo bölünüyo bunlar kolaymı sanıyosun kızdırma çocuğu hazır gelemeye gayret ederken![]()
haklısın canımmm çok stres oldum iki gündür :18::18::18::18::18:
stres yok sakin ol iyi düşün pozitif ol ki her şey güzel olsun
benimde başım çok ağrıyo midem çok bulanıyo kalkıp yemek yapacam ama hiç halim yok
bugün iş yerinde bi floresan lambayımı ne palatmışlar acayip bi koku çıktı akşama kadarda gitmedi o kokumu etkiledi acaba diyorum hem başım çok ağrıyo hem midem aşırı bulanıyo
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
kızlar inş Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sizlere
Evet canım yumurta toplama işlemi.
Canım ALLAH razı olsun, inan ki ben bu duaların çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.Çünkü bugünkü opum hepsinden rahat oldu.
11.30 girdim 12.30 gibi çıktım. 6 tane yumurtam var ( tavuğuz sanki)Ama kaç tanesi işlem görmüş henüz öğrenemedim akşam arayacağım doktorumu.
Rabbim benle yeterin kucağımızı doldursun en kısa zamanda sizlerinde olsun inşallah.
Allah razi olsun maonyam sen de çok çok dua et hepimize, hamilelerin duaları daha da makbul olurmuş
Sağol prensesim
Canım, geldim dinlendim şimdi de size rapor vermek için burdayım
Canım inşallah emeklerini gerçeğe dönüştürsün rabbim
Sağol edacım amin canım inşallah.
İnşallah canım ....
çoooook sevindim canım çoooksana rapor vermeye geldim KIZLAR MERKEZDEN ARADILAR YUMURTAM DÖLENMİŞ YARIN DURUMA GÖRE ARAYACAKLAR
benimde başım çok ağrıyo midem çok bulanıyo kalkıp yemek yapacam ama hiç halim yok
bugün iş yerinde bi floresan lambayımı ne palatmışlar acayip bi koku çıktı akşama kadarda gitmedi o kokumu etkiledi acaba diyorum hem başım çok ağrıyo hem midem aşırı bulanıyo
geçmiş olsun canımmmm valla elimden geleni yapıyorum
çoooook sevindim canım çoook
hadi hatresim sabırsızlıkla senin de güzel haberini bekliyorum 8 e az kaldı
geçmiş olsun canım
sağol canım menim
sağol canım musab nasıl oldu
CANIM KAÇ TANE DÖLENDİ CMRTS OLURSA 5. GÜN OLACAK ŞANSIN ARTACAK İNŞ KUCAĞIN DOLACAK canım belli değilki daha yarına çıkacakmı nasıl olacak bilmiyoruz ki
çoooook sevindim canım çoook
hadi hatresim sabırsızlıkla senin de güzel haberini bekliyorum 8 e az kaldı
geçmiş olsun canım
Çok şükür iyi şimdi
benim boğazım çok ağrıyor hala
hatres henüz gelmedin kuzum merakla bekliyorum
CANIM KAÇ TANE DÖLENDİ CMRTS OLURSA 5. GÜN OLACAK ŞANSIN ARTACAK İNŞ KUCAĞIN DOLACAK canım belli değilki daha yarına çıkacakmı nasıl olacak bilmiyoruz ki
çok sevindim canım
Canım ben de az önce doktorumla görüştüm, 5 yumurtamın 5 ide döllenmiş, Rabbim devamlarını da getirir inşallah.
Geçmiş olsun Saram
Az önce konuştum doktorla.
Sana da geçmiş olsun canım
Şu an olan 5 yumurtamın 5 ide döllenmiş
Sırf size haber vermek için geldim kızlar, eşimle seksenleri izliyorduk, sonra gidersin dedi, yok olmaz gidicem dedim.
Canım inşallah 5.güne ulaşır embriyolarım, yoksa transfer yapmayız dedi doktor.
Rabbim emeklerimizin zayi olmasına izin vermesin hayırlı evlatlarla şenlendirsin hepimizi
Canım seninki de Allah' ın izniyle yarına çıkacak inşallah.Namazlarımın arkasından dua ederken sen de inan heeeepppp aklımadasın
Ne kadar garip geliyor insana ya, eşimle konuşuyoruz da biz burda evimizdeyiz ama Allah' ın izniyle olacak bebeklerimiz başka yerde, bizi bekliyorlar:44::44::44::44::44::44:
Prensesim yazdığımı görmeden çıkmışsın , neyse gelince bakarsın artık. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.
Çok şükür iyi şimdi
benim boğazım çok ağrıyor hala
Canım ben de az önce doktorumla görüştüm, 5 yumurtamın 5 ide döllenmiş, Rabbim devamlarını da getirir inşallah.
Geçmiş olsun Saram
Az önce konuştum doktorla.
Sana da geçmiş olsun canım
Şu an olan 5 yumurtamın 5 ide döllenmiş
Sırf size haber vermek için geldim kızlar, eşimle seksenleri izliyorduk, sonra gidersin dedi, yok olmaz gidicem dedim.
Rabbim emeklerimizin zayi olmasına izin vermesin hayırlı evlatlarla şenlendirsin hepimizi
Canım seninki de Allah' ın izniyle yarına çıkacak inşallah.Namazlarımın arkasından dua ederken sen de inan heeeepppp aklımadasın
Ne kadar garip geliyor insana ya, eşimle konuşuyoruz da biz burda evimizdeyiz ama Allah' ın izniyle olacak bebeklerimiz başka yerde, bizi bekliyorlar:44::44::44::44::44::44:
Prensesim yazdığımı görmeden çıkmışsın , neyse gelince bakarsın artık. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.
ayrıca çok selamı var ve hepinizi öpüyo
çalışmaya başlamış yeniden![]()