Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar

herkes için güzel bi gün olsun bugün hep güzel haberler alalım bugünün en önemli haberide yeterden gelsin ve tranferi gerçekleşsin inşallah

bi toz bezide musaba ver beraber temizlik yapın annesi:34::34::34::34::34::34:

iyiyim canım sağol

geldim tızım yaaa accık oyun oynim dedim bu ara oyuna sardırdım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bazen eline veriyorum biraz oyalanıyor
bugün pek keyifsiz oğlum
kucağımdan inmek istemiyor
çok oynama tamam mı gel sohbete:10::10:
hatta yardıma gel sen
iki dk da toparlarız:6::6:

bazen eline veriyorum biraz oyalanıyor
bugün pek keyifsiz oğlum
kucağımdan inmek istemiyor
çok oynama tamam mı gel sohbete:10::10:
hatta yardıma gel sen
iki dk da toparlarız:6::6:

geliyim valla sen musabı uyut ben evi toparlarım işimizi bitirir sonrada sohbet ederiz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hadi gel ama musabı sen uyut uyumaya hiç niyeti yok oyuncaklarıyla da oyalıyamıyorum ben işimi yaparım musabı elimin ayağımın arasından al kafi

tama o zaman ben musabı alıp parka gideyim biz oynayalım gezelim eğlenelim sende evi temizle sil süpür yemekleri pastaları börekleri yap işin bitince ara biz eve geliriz o kadar yorgunluktan sonra eve gelince uyur zaten nasıl olsa

tama o zaman ben musabı alıp parka gideyim biz oynayalım gezelim eğlenelim sende evi temizle sil süpür yemekleri pastaları börekleri yap işin bitince ara biz eve geliriz o kadar yorgunluktan sonra eve gelince uyur zaten nasıl olsa

ay valla çok sevinirim
şimdi musab elini süpürgeye kaptırdı nasıl korktu yavrum

musab uyudu
çorbasını ocağa koydum
evi süpürdüm
şimdi çamaşır asıp,mutfağa girişecem
sonra da toz alırım
ne çok işim varmış ya:30::30:

hiiiiiiiii bişey olmadı dimi canım yaaaaaa

ev işi yapmakla bitmezki canım yap yap hergün aynı terane

yok bişey olmadı sadece çok korktu
bitmiyor gerçekten musabla beraber hiç bitmiyor
işlerimi kolayladım ama bir toz almak,çamaşır yerleştirmek kaldı

kızlar ben galiba hamileyim sabah test yaptım 2 tane çift çizgi çıktı.adet olmayı bekliyodum tüp bebek randevumu aldım herşey hazırdı. 5 gün günüm geçti ama bu test yanılırmı bilmiom kan testi yaptırdım 3:30 çıkacak.zaman geçmiyo saat 3:30 olmuyo :(((

Back
X