Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş prensesim.biraz işletim var onları halledip gelicem.grşrz
geçmiş olsun hatresim...ben şuan ikinciye hazır değilim ama tabi Rabbim bilir...önce doktora gitmem gerek...sağlığım şu aralar pek yerinde değil canım...kasık ağrım devam ediyor..hep erteliyorum ama korkuyorum ben.....Geldimmmmmmmm buydayımmmmm
Aleyküm selam Leyloş
Canım ben Allahın izniyle ikinciyi yapayım, sen de Sara da bi de efsun elinizi çabuk tutun da topik çocuklarla dolsun inşallah. Ama birbirimizi terketmek yok
Kızlar gittim emgyi çektirdim geldim, Saram neyseki korkulacak kadar acılı bir işlem değilmiş.Küçük elektro şok uygulanıyor.Sinir sıkışmasının olup olmadığını tespit edebilmek için.Tam olarak ne olduğunu sonucu doktora göstererek anlayacağız bakalım:44::44::44:
KTS başlangıcı diye yazıyor:44:
Buldul ya, Karpal Tünel Sendromu demek bu.Yani sinir sıkışmasının tıbbi açıklaması.
5 sene içinde yaparım inşallah maonyam Rabbim izin verirse tabi...Hatres çok geçmiş olsun bende 2 sene aralıklı çektim sol kolum uyuşuyordu parmaklarımı hissetmiyordum.mayıs ayında fakülteye gittim kalp bölümüne sadece kan tahlili yaptı seninki boyun fodığındandır dedi.çok üzülüyordum çünkü uyuşunca çaresiz kalıosun çok şükür kendiliğinden geçti.ben boyun fıdıpından çok stresten oldunu düşünüyorum kendiminkinin.inş seninkide geçer.yarın için çok heycanlıyımmmmmmm rabbim rast getirsin.
Saraaaa ben yağmuru karı çok severimmmmm tatlışımmmm
Leylaaa bencede arayı çok açmadan 2.yin düşün:)))
Prensesss bende uykusuz geceler istiyorum buraya yazarsam şikayet edersem bana kızın:)) sen istedin die.gerçi ben mide bulantısınıda istedim rabbim en dibine kadar verdi:)))
10 dk salladı yok uyumayacak bu çocuk diye köpürmeye başladı zor aldım elinden
neymiş efendim benim uykusuz kalmama dayanamazmış
sonra da bana şans dileyip okula gitti
zaten hastayım:2::2::2:
Günaydınnn.cumanız mübarek olsun.dün hadisleri okuyordum ' cuma fakirin haccıdır ' yazıyordu.cumaları hep dua ederim ama bu hadisten sonra daha bi içten ederim çünkü hacta yapılan dualar ret olunmazmış:)inş.
Hatres çok geçmiş olsun bende 2 sene aralıklı çektim sol kolum uyuşuyordu parmaklarımı hissetmiyordum.mayıs ayında fakülteye gittim kalp bölümüne sadece kan tahlili yaptı seninki boyun fodığındandır dedi.çok üzülüyordum çünkü uyuşunca çaresiz kalıosun çok şükür kendiliğinden geçti.ben boyun fıdıpından çok stresten oldunu düşünüyorum kendiminkinin.inş seninkide geçer.yarın için çok heycanlıyımmmmmmm rabbim rast getirsin.
Saraaaa ben yağmuru karı çok severimmmmm tatlışımmmm
Leylaaa bencede arayı çok açmadan 2.yin düşün:)))
Prensesss bende uykusuz geceler istiyorum buraya yazarsam şikayet edersem bana kızın:)) sen istedin die.gerçi ben mide bulantısınıda istedim rabbim en dibine kadar verdi:)))
geçmiş olsun hatresim...ben şuan ikinciye hazır değilim ama tabi Rabbim bilir...önce doktora gitmem gerek...sağlığım şu aralar pek yerinde değil canım...kasık ağrım devam ediyor..hep erteliyorum ama korkuyorum ben.....
5 sene içinde yaparım inşallah maonyam Rabbim izin verirse tabi...
kızlar cumanız mübarek olsunnnnnnnnnnn...
saraaaaaaaaaa nerdesin tatlişimmmmmmmmmmmm...![]()
bende istiyommmmmmmmm işte bana neeeeeeeeeeeeeeeeeanalık bu yüzden çok kutsal işte
günaydın canım bugün hepimize çok dua et tatlım olurmu biliyosun hamilelerin duası daha makbul
ben kışı sevmiyorum canım yaz mevsimi daha güzel![]()
günaydın leyloşum seninde cuman mübarek olsun
geldim tızım özelden mesaj şey ettiriyodum da![]()
bende istiyommmmmmmmm işte bana neeeeeeeeeeeeeeeee![]()
öyle canımanalık bu yüzden çok kutsal işte
günaydın canım bugün hepimize çok dua et tatlım olurmu biliyosun hamilelerin duası daha makbul
ben kışı sevmiyorum canım yaz mevsimi daha güzel![]()
günaydın leyloşum seninde cuman mübarek olsun
geldim tızım özelden mesaj şey ettiriyodum da![]()
bana sormamışsın ama söylüyimSara akşama menünde ne var ???
Canım sana özelden mesaj attimöyle canım
ben de istiyorum özel mesaj
bana sormamışsın ama söylüyim
kuru fasülye,pilav,salata
Özel mesaj kutusu doluymusöyle canım
Sara akşama menünde ne var ???
bekliyorumCanım sana özelden mesaj attim![]()
Özel mesaj kutusu doluymus
öyle canım
şimdi çok işim var ama ilk fırsatta sana ve leylaya özel mesaj atacam![]()
Benim özel msj kutum bile yokkkk((( eski kk dan giriyorum ya hiç bişi yok
Prenses bayılırım kuru fasulyeye.sara aşçı başıya ondan sara die sırdum
Ben bişi yapmadım saracım cnmda bişi istemio ondan sordum.
her zaman bekleriz canım
yeter ki sen özel mesaj at![]()