Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tüp bebekte genelde sezeryan oluyo canım Allah bi avazda kurtarsın senide

şekerden korkma benim kuzenimin de vardı hatta o diyete uymadı yedi tatlıyı gözlerini etkiledi son zamanlardaq gözleri sisli görmeye başladı ama doğumdan sonra geçti şimdi çok iyi maşallah

evet canım sezaryan oluyo ama normalde olabilir dedi doktorum bana aslında riske atmakta istemıyorum bakalım hayırlısı amın...yok ben uymaya calısıyorum bebege zarar verır dedi doktor bana ondan korkuyorum tatlı cok nadir kucucuk dilim yiyorum o kadar:56:

tamam
insan bebeğine alışınca ondan güzeli yok sanıyo

az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
şeker için de hiç korkma
ben doğumdan 15 gün sonra şeker tahlili yaptırdığımda normal çıkmıştı

amin inş evet az kaldı ama bu son günler gecmek bilmiyo gibi bana...ne güzel inş benımkide dogumdan sonra gecer....

tüp bebekte genelde sezeryan oluyo canım Allah bi avazda kurtarsın senide

şekerden korkma benim kuzenimin de vardı hatta o diyete uymadı yedi tatlıyı gözlerini etkiledi son zamanlardaq gözleri sisli görmeye başladı ama doğumdan sonra geçti şimdi çok iyi maşallah
dikkat edilmezse bebeğe zarar veriyo

herkesin bebeği kendine güzeldir ama musab çok tatlı maşallah ilk zamanlarında resmini koymuştun şimdi yeni resmi yokmu koysanda görsek prensesim

sağol canım
bi bakim pc de resmi varsa koyayım

evet canım sezaryan oluyo ama normalde olabilir dedi doktorum bana aslında riske atmakta istemıyorum bakalım hayırlısı amın...yok ben uymaya calısıyorum bebege zarar verır dedi doktor bana ondan korkuyorum tatlı cok nadir kucucuk dilim yiyorum o kadar:56:

diyete uyulması en doğrusu canım ama benim kuzenim boğazına fazla düşkün olduğu için uymadı neyseki bebeğinede bişey olmadı

dikkat edilmezse bebeğe zarar veriyo

sağol canım
bi bakim pc de resmi varsa koyayım

eveeet resim koy merak ediyorum yeğenimi

hazırlıklarını tamamladın mı eğer tamamlamadıysan onlarla oyalanabilirsin
inş geçer canım

hazırladık inş canım annemle bi cantaya yerleştirilmesi kaldı...odasıda bu hafta gelcek inş oyalancak bişey de kalmadı ama ara sıra gelir sızlerle sohbet ederim canım sıkılmaz...

diyete uyulması en doğrusu canım ama benim kuzenim boğazına fazla düşkün olduğu için uymadı neyseki bebeğinede bişey olmadı

canım son aylara dogru iştah cok acılıyo bende oyle olmustum ama sekerim olculunce kendimi dizginlemek zorunda kaldım....ne güzel maşallah bebeişine kuzenının.... inş benım bebişte saglıklı dogar

hazırladık inş canım annemle bi cantaya yerleştirilmesi kaldı...odasıda bu hafta gelcek inş oyalancak bişey de kalmadı ama ara sıra gelir sızlerle sohbet ederim canım sıkılmaz...

ara sıra değil tızım sık sık gel sohbet edek bak nasıl zaman geçiyo

odası gelince paşamızın resimlerini koysana canım

canım son aylara dogru iştah cok acılıyo bende oyle olmustum ama sekerim olculunce kendimi dizginlemek zorunda kaldım....ne güzel maşallah bebeişine kuzenının.... inş benım bebişte saglıklı dogar

inşallah sağlıklı doğar canım hiç kalbini bozma sağlıklı hayırlı bi evlat olacak inşallah benim yeğenim

pelincim senin evde kat kaloriferiydi dimi yakmaya başladınızmı sobayı burası çok soğuk soba yakmaya başlayalı bayağı oldu

şanslıymış bişey olmamış maşallah bebişine
ben de boğazıma çok düşkünüm ama hem bulantılarım devam ediyordu hem bişey olcak korkusuyla yesem de tadımlık yiyordum
koydum canım

odasıyla falan da oyalanırsın
gel canım merak ettiğin birşey olursa da sorarsın

prensesim çok tatlı olmuş maşallah musab paşamız büyüyünce çok can yakacak belli şimdiden :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım menim ya menim yerime öp onu olurmu

ara sıra değil tızım sık sık gel sohbet edek bak nasıl zaman geçiyo

odası gelince paşamızın resimlerini koysana canım
gelirim canım benım musait oldukca...tamam gelince koyarım resimlerini oglusumun odasının:emir_bebek::emir_bebek:
inşallah sağlıklı doğar canım hiç kalbini bozma sağlıklı hayırlı bi evlat olacak inşallah benim yeğenim
amin sara teyzesi ınş rabbim hepimize hayırı saglıklı evlatlar nasip etsin...
pelincim senin evde kat kaloriferiydi dimi yakmaya başladınızmı sobayı burası çok soğuk soba yakmaya başlayalı bayağı oldu

canım bizde hava soguk oldukca yakıyoruz bugun cok güzeldi burası günlük güneslikti...

şanslıymış bişey olmamış maşallah bebişine
ben de boğazıma çok düşkünüm ama hem bulantılarım devam ediyordu hem bişey olcak korkusuyla yesem de tadımlık yiyordum
koydum canım

odasıyla falan da oyalanırsın
gel canım merak ettiğin birşey olursa da sorarsın

evet odasını düzenlıycem şimdi canım gelirim tabı tecrubeli annelerdende bılgı alırım ben acemıyım ıns bebegıme güzel bakabılırım :nazar::nazar:

gelirim canım benım musait oldukca...tamam gelince koyarım resimlerini oglusumun odasının:emir_bebek::emir_bebek:

amin sara teyzesi ınş rabbim hepimize hayırı saglıklı evlatlar nasip etsin...

canım bizde hava soguk oldukca yakıyoruz bugun cok güzeldi burası günlük güneslikti...

bekliyoruz canım resimleri o zaman

burası bugün çok soğuktu ve hava yağmurluydu

öperim teyzesi uyanınca
bunlar 3 ay öncenin fotoları

günden güne nasılda büyüyolar dimi bi bakacaksın okula gidiyo sonra üniversiteye derken askere bide bakmışsın bizim prenses olmuş kaynana:9::9::9::9:

evet odasını düzenlıycem şimdi canım gelirim tabı tecrubeli annelerdende bılgı alırım ben acemıyım ıns bebegıme güzel bakabılırım :nazar::nazar:

annelik doğuştan kadınların içinde Allah tarafından var edilen bi duygu şimdi acemi olduğunu söylüyosunya bebeğin doğunca dünyanın en tecrübeli annesi gibi olacaksın inan bana

Back
X