Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde dun yakmıstık ama bugun baya guzeldi hava haberler kar gelıyo dıyo daha cok soguycak havalar...bekliyoruz canım resimleri o zaman
burası bugün çok soğuktu ve hava yağmurluydu
günden güne nasılda büyüyolar dimi bi bakacaksın okula gidiyo sonra üniversiteye derken askere bide bakmışsın bizim prenses olmuş kaynana![]()
annelik doğuştan kadınların içinde Allah tarafından var edilen bi duygu şimdi acemi olduğunu söylüyosunya bebeğin doğunca dünyanın en tecrübeli annesi gibi olacaksın inan bana
bakarsın canım hem de misler gibi ben de çok korkuyodum anne olunca herşey kendiliğinden oluveriyo sankievet odasını düzenlıycem şimdi canım gelirim tabı tecrubeli annelerdende bılgı alırım ben acemıyım ıns bebegıme güzel bakabılırım![]()
bekliyoruz canım resimleri o zaman
burası bugün çok soğuktu ve hava yağmurluydu
günden güne nasılda büyüyolar dimi bi bakacaksın okula gidiyo sonra üniversiteye derken askere bide bakmışsın bizim prenses olmuş kaynana![]()
kızlar ben çıkıyorum eşim çağırıyo yarın görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
yarın güzel haberlerin alındığı mutluluktan uçacağımız bi güne uyanalım
bekletme enişte beyikızlar ben çıkıyorum eşim çağırıyo yarın görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
yarın güzel haberlerin alındığı mutluluktan uçacağımız bi güne uyanalım
bizde dun yakmıstık ama bugun baya guzeldi hava haberler kar gelıyo dıyo daha cok soguycak havalar...
haklısın canım ama ınsan yınede korkuyo acaba bakabılcekmıyım nasıl olcak zaten annemde bı muddet benle kalcak ıns
bakarsın canım hem de misler gibi ben de çok korkuyodum anne olunca herşey kendiliğinden oluveriyo sanki
her zaman canım elimden geldiğince yardımcı olurum
sara naptın be kaynana oldum gece gece
Rabbim o günleri de göstersin
beraber çocuklarımızı evledirip gelin dedikodusu yapalımm![]()
ıns canım evet herkez oyle soyluyo rabbım o duyguyu icimize koymus zaten...anne karnındayken sevgısı baslıyo babalar oyle degıl ama anneler daha karnındayken sorumlulugunu alıyolar...sagol canım aklıma takılan bişey olursa sorarım...
aynen öyle tatlım
edacım sen bebeişler nasılsınız?
az önce seni ve edanı düşünüyodum çoktan gelmedi o da
kabul ettim canımcanım sana arkadaslık teklıf ettım gormedın heralde kabul edermısın...
bebisler iyi ama nem degilim esiyle kavga tartisanlar kervanina katildim bende![]()
kabul ettim canım
hoş geldin canım kervana size noldu?
tamam canım sagol...cok yakısıklı oglusun var maşallah allah bagışlasın![]()
kabul ettim canım
hoş geldin canım kervana size noldu?
umut yuzunden bizim kavgada ona hic sebepsiz kizdi hatta yavasta olsa vurdu bende dayanamayip laf soyledim sen karisma dedi olay bole buyudu ustelik bu apartmanimizin merdiveninde basladi arabada devam etti....ve yari yoldan geri donduk eve geldik
arkadaslartimizla sozlestik biri benim kuzenim ve esi digeri esimin is ark.ve esi cocuklari hayvanat bahcesine goturecektik biz yolda kavga edince geri donduk ark.aradi oda benim isim cikti biz gelemiyoruz dedi tel tamamen kapatti ama onlar anlamis bosey oldugunu herkes yoldan dondu boze geldi noldu falan baristirdilar odaya geldi ozur diledi optu kendinide opturdu bende ozur diledim ama ben durup dururken kotu konusmam o beni mecbur etti....neyse hadi gidelim dediler gittik hayvanlarida goremedik gerci kapais orasi...bizde oyuncaklara goturduk bi yerde cay ictik sosyete pazari gibi bi yere gittik...
ama arkadaslarimizada rezil olduk anliycaginiz yabanci degiller ama olsun
bunlari moralimiz bozulmadan yapsaydik daha keyifli olmazmiydi
bazen su erkekleri anlamiyorum nasil bi yaratiklar)
moral bozmada birebirler
bizim de kavgalarımızın çoğu bu yüzden küçücükler daha anlamıyolar bile ben musab yere düşünce bile çok üzülürken onun kızmasına dayanamıyorum işte anne ve baba arasındaki fark bizim kavgamız da eşim musabın saçını kesecem dedi ben de berbere götür dedim önce tamam dedi sonra durmaz ağlar deyip evde kesecem dedi öncekinden biliyorum musab durmasa kızacak ben dayanamıyacam hatta öncekinde senin dediğin gibi bi tane yapıştırmış yine kavga etmiştik ben de hayır evde kestirmiyem deyince beyefendi köpürdü diyeceğini dedi ve küstü daha da ben yalvarmadan barışmaz
valla ben de anlamıyorum![]()
walla bende dayaniyorum tamam kizilir ama bi dozu var dimi vurmakta ne yaaa biz onu ne zorluklarla elde ettik olsun die yeri geldi oturduk agladik...o gunleri ne cabuk unuttu
yavrum biz tartisirken nasil bakiyo dondu bana masumca anneeee diyo
kıyamam ya
unutuyolar canım ne çektiğimizi unutuyolar
ben kızılmasına da karşıyım
ben gün boyu ilgilenirken kıyamayacam,kızmayacam
o kızacak he hem de en ufak şeyde
ben buna asla dayanamam