- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
ben yatiyorum canim iyi geceler optum seni...
ben de yatacam tatlım iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yatiyorum canim iyi geceler optum seni...
günaydınlar
eşim aradı şimdi babam eve gelecek yemek yap diye
ailesi söz konusu olmazsa benimle konuşmazdı
üzüldüm
Günaydın mutlu haftalar diliyorum herkese.
erkeklerin ailesi söz konusu oldumu akan sular duruyo zaten bu genel olarak herkesde böyle canım hiç üzülme
konuştuysa sende uzatma canım ağzınızın tadı daha fazla bozulmasın![]()
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız gelinde yazın hadiiii
ben daha karar veremedim ama karnabahar yapabilirim yanınada makarna
canlar nasılsınız sabahatan bankada işlerim vardı gittim obooooo ana baba günüydü
hiç bilmiyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum
ben iyiyim canım sen nasılsın?
Hoşgittin canımkızlar geldim evimdeyim evde olmak güzel ama şimdi bu valiz yerleştirme işi varya en sevmediğim şey yaaa
hatresim prensesim Allah size sabır versin eşlerinize akıl izan versin sizin gibi hem becerekli hem hamarat eşleri bulmuşlarda bunuyolar töbe töbe
hatresim misafirlere neler yaptın canım menünü yazsana
aynen canım
ilk zamanlar yemek yapıyordu falan
izin vermiyordum ben varken sana düşmez diyodum
oysa ki çok beceriklidir
artık her işime burnunu sokuyor
ne ailesinde görmüş böylesini ne de çevresinde
ben çok titizmişim,temizliği abartıyormuşum
benim 1 günde yaptığım işi o 10 dk da yaparmış(güz temizliğimi burnumdan getirdi)
musabla 2 dk ilgilen desem senin başka işin mi var diyor
hiçbir şeye değil musaba kızmasına dayanamıyorum
eşim küslüğü hep uzatır uzadıkça küslüğü alevlenir
amin canım
değil mi ya
hatres şimdi misafirleriyle meşguldür
iyi yapmışsın
öyle yapıcam bende ben konuştukça o havaya giriyor
küs değilmiş zaten şimdi öyle söyleyip uyumaya gitti
inş düzelir
özlememmi hemde çok özledim geldiğimden beri haster gideriyoz tızım şimdide çay kahve faslına geçtik![]()
hatres misafirlerin gitmedi mi ya sen de gelsen
sağol canım
heee hesret gideriyoz 15 gündür ayrıydık tızıııım
evet ya keşke gelse hatres ama misafirleri gitmemiştir belki yada gitmiştirde oda evi topluyodur
maonyaaaa eceeeee hatreeeeeees leyloooooş efsuuuuuuuuun hadi gelin kızlar hepinizi çok özledim
umut yuzunden bizim kavgada ona hic sebepsiz kizdi hatta yavasta olsa vurdu bende dayanamayip laf soyledim sen karisma dedi olay bole buyudu ustelik bu apartmanimizin merdiveninde basladi arabada devam etti....ve yari yoldan geri donduk eve geldik
arkadaslartimizla sozlestik biri benim kuzenim ve esi digeri esimin is ark.ve esi cocuklari hayvanat bahcesine goturecektik biz yolda kavga edince geri donduk ark.aradi oda benim isim cikti biz gelemiyoruz dedi tel tamamen kapatti ama onlar anlamis bosey oldugunu herkes yoldan dondu boze geldi noldu falan baristirdilar odaya geldi ozur diledi optu kendinide opturdu bende ozur diledim ama ben durup dururken kotu konusmam o beni mecbur etti....neyse hadi gidelim dediler gittik hayvanlarida goremedik gerci kapais orasi...bizde oyuncaklara goturduk bi yerde cay ictik sosyete pazari gibi bi yere gittik...
ama arkadaslarimizada rezil olduk anliycaginiz yabanci degiller ama olsun
bunlari moralimiz bozulmadan yapsaydik daha keyifli olmazmiydi
bazen su erkekleri anlamiyorum nasil bi yaratiklar)
moral bozmada birebirler
walla bende dayaniyorum tamam kizilir ama bi dozu var dimi vurmakta ne yaaa biz onu ne zorluklarla elde ettik olsun die yeri geldi oturduk agladik...o gunleri ne cabuk unuttu
yavrum biz tartisirken nasil bakiyo dondu bana masumca anneeee diyo
Babalar biz gibi çekmiyorlar kahırlarını ama istemeye de geldi mi bir dünya da istiyorlar çocukkıyamam ya
unutuyolar canım ne çektiğimizi unutuyolar
ben kızılmasına da karşıyım
ben gün boyu ilgilenirken kıyamayacam,kızmayacam
o kızacak he hem de en ufak şeyde
ben buna asla dayanamam
günaydın kızlar
edacım umutun iyileşmesine sevindim ama eşinle kavgana üzüldüm noluyo bu eşlere yaaaa
günaydınlar
eşim aradı şimdi babam eve gelecek yemek yap diye
ailesi söz konusu olmazsa benimle konuşmazdı
üzüldüm
ben kuru fasülye, pilav yapacam bir de fırında tavuk, salata
canlar nasılsınız sabahatan bankada işlerim vardı gittim obooooo ana baba günüydü
hiç bilmiyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum
Hoşgittin canım
Amin canım amin...
Canım arkadaş çaya geliyoruz dedi,kek yaptım yanına da kestane kavurdum. Eşimin amcaoğlu da yabancı değil sağolsun severim onu taze fasulye pilav yaptım ona yormadılar beni sağolsunlar.
Asıl zoru bu hafta sonu gelecek olan münasebetsiz misafirlerim, lahmacun yaptırıcaz dışardan, yanına da çorbası , salatası meşrubatı. Kahvaltıya da yapıcam bişeyler. Şu haftasonunu bi atlataydım hayırlısıyla kafayı yemeden.
Ben de öyle ama benimki öyle becerikli değil, o yüzden onun yaptığı hiç bir işi beğenmem ve yapmasına da izin vermezdim adam da alıştı rahata. Şimdi diyorum akılsızlık etmişim becermese bile bir iki yapa yapa öğrenecekti bana da bu kadar yüklenemeyecekti.
Prensesim şu küsme konusuna gelince benden sana ( pek münasip bir tavsiye olmasa da) tavsiyem şu ki, eşin senle küsüyorsa ve uzatıyorsa kesinlikle gidip gönlünü alma. Çünkü bundan sonra da alıştırdığın için artık yüzde yüz haklı olduğun durumlarda bile hep sen barışmak zorunda kalırsın.
Neden böyle söylediğime gelince, canım benim, annem babamla gerdek gecesinde ufak bi tartışmışlar, annem kıyamam deyip gitmiş gönlünü almış ve burada haksız olan babam olmasına rağmen.
Şimdi 40-45 yıllık evliler. Annem o zamandan beridir hep ben barışırım der. Ve ben kendimde hep görürdüm, annem barışmadıkça babam asla konuşmaz annemle, bu hep zoruma giderdi anneme haksızlık olduğu için. Annem bana der eşin küserse küssün asla alma gönlünü ben ettim sen etme diye.
Bizde Allah için eşim küsmez ama beni üzer e ne anladım şimdi bu küsmemeden. Kendi bildiğini okur ben küserim de ne olur ki
Adam istediğini de yapar küsmez de. Benim tepkim sadece küsmekle kalır o kadar , oda mı olmasın yani
Ben sana diyorum konuşup da adamı iyice havalandırma. Olayı akışına bırak.Tabi kötü olmasın iyiye gitsin yönünde.
Kız yunan askeri mi öldürüyorsunuz
Saram misafirlerim 12 de gitti.Ama amcaoğlu burda kaldığı için gelemedim.Gece 2 gibi yatmışız.
Ben de diyodum bu kız eve gitti de niye nete gelmiyo, sen geldin ben müsait olamadım.
Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar ya
Valla benim de o kadar bazen sinirlerim beynime çıkar ki artık nerde ince orda kopsun derim.Çünkü insanı çok zorluyorlar gerçekten.İnsan artık düşünemiyor bile başkaları ne düşünür ne der diye.Sakinleşence üzülüyoruz duruma ama napalım keşke hiç böyle hallere düşmesek
Benim eşim de dün çay bitince hiç bana söylemeden gitmiş yeniden misafirlere bi baktım çay demlemiş
Anademek ki bacılar cıngar çıkarmak lazım iyilik yaramıyor kimseye
Diğer gelecek misafirler için de dün amcaoğluna şikayet ettim o da dedi ki yengeye haksızlık ediyorsun, bu evde 13 kişi nasıl, nerde yatırılır diye.Sonra geldi yanıma namaz kılarken sarıldı olmazsa ailenin birini arkadaşlarımızdan birine götürürüm dedi.Bakalım ne yapcaz.Gelenlerin görgüsüzlüğü ne diyeyim onlara
Benim eşim de benden çok çocuk isterdi , heralde asla kucağından indirmez derdim.İki dakka yalnız kalsınlar hemen çocuğu ağlatır.Geçen akşam gezmeye gittiğimiz yerde kıyamet kopardı baba kız.Baktım çocuğu millete şikayet ediyor ,halbuki arkadaşlarımız hep der maşallah çocuğunuza ne uslu diye.Eşim de ancak çocuğu millete kötülüyor
Babalar biz gibi çekmiyorlar kahırlarını ama istemeye de geldi mi bir dünya da istiyorlar çocukValla ben de dayanamıyorum, geçen gün de benim eşim Rana nın yüzüne vurdu canım çıktı sanki.Ama sonra anladı hatasını, üzüldü o da.
Kudurma modundalar hepsi galiba
Ben sana diyorum sen de onunla konuşmaKendini de üzme
![]()
menün çok güzelmiş canım ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
kolay gelsin yetercim
neden nolduki:44::44::44::44::44::44::44::44:
heee biz yunan askeri öldürdük bayağı
neden se bazı doğruları eşin deyince değilde başkası deyince kabul etmek erkeklerin genel özelliği galiba bak amcaoğlu deyince çark etmiş enişte bey oysa günlerdir seni bu yüzden üzüyo
bide eşlerinizin siz üzmesi bi yere kadar anlaşılabilir ama çocuklarınızı dövmesi anlaşılmaz ne demek yaa onlar daha bebek önce vursunlar sonra üzülsünler yok yaaaa şiddetin her türlüsüne karşıyım arkadaş![]()
Kız sen hastaydın yanılmıyorsam,:44::44::44::44: yunan askerleri tam öldürememişsinizdir, kıyıdan köşeden, ucundan mucundan mı heee
Kız ben evlendiğimden beri bu yüzden hep üzülürüm, ben deyince değil başkaları deyince benim herif okey diyor, fıttırıyorum resmen ya
Onlar çocuk eğitiyor canım aaa, biz ne anlarız eğitimden, onlar doğru olanı bilir ya, ha bi de benim ki şimdiden başlamış:
Kızını dövmeyen dizini döver, diye.
Bi de ona göre ufak tefek dövmelermiş onlar, ne varmış ufacık pataklamalarda![]()