- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
hatrescim musab 6 aylıkken falan ben de doktora götürmüştüm rutin muayene için o zaman demiştim uyumuyo diye gazı için bir şurup vermişti geceleri ver uyku da yapar demişti 2 gün verdim gerçekten uyuyordu sonra yan etkilerini falan okuyunca vicdan azabı duydum kestim şurubu şimdi diyorum ki sağlıklı olsun da elbet uyur büyüdükçe düzelir zaten elbette zorlanıyorum hatta 11 haftadır maksimum günlük uykum 3 saati geçmemiştir arada sallamalarımı söylemiyorum bile devamlı başım ağrıyor halsizim ve gözlerim çok fazla seyiriyor uykusuzluk ve yorgunluktan
Prensesim ilaçların sürekli olması tabi ki kesinlikle zarar verir yavrularımıza.Ben de sırf bu yüzden 1,5 yaşına kadar çektim durdum. Sonra da başka bir nedenle götürmüşken uykuyu söylemiştim. İlacı kusması nedeniyle vermişti zaten dozunu arttırınca da uyur demişti. İlacın maksimum kullanım süresini bile geçmedik biz. Sadece bir kaç kezlik kullanım bile Rana nın uyukusunu düzene koymada etkili oldu, sonrası da kendiliğinden geldi.
Yoksa canım asla çocuklarımıza gereksiz yere ilaç verme taraftarı değilim.İnanır mısın bazen o kadar hastalanır evde hep kendi yöntemlerimle iyileşmesi için uğraşırım da arkadaşım çocuğu niye doktora götürmüyorsun diye sitem eder bazen

İnşallah Musab' da Eda' nın çocukları da tez zamanda normale dönerler.