Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn mide bulantısında uyanasıcalarrçift çift doğrasıcalar
amin canım sağol
sanırım çamaşırları sermişsin kk de olduğuna göre![]()
maşallah canım seninkiler yine iyiymişcanim umut erken uyuyoda
eylul gec uyuyo 2 de 3 de uyuyo
umut sabah 9-9.30 da kalkar gecede bazen 1 kere kalkar bazen kalkmaz kizimda 8 gibi emmeye kalkar 11-12 ye kadar yatar
bilsem gelirdim canım o saatten sonra uyumaya gittimgünaydın kızlar uyanında gelin sohbet edek bu saate uyunurmu çot ayıp çot![]()
aminnnnnnGünaydınnn mide bulantısında uyanasıcalarrçift çift doğrasıcalar
heee çamaşırları serip kk ya geldim diğer topikteydim
gereksiz yere ilaç kullanmıyacağını biliyorum tatlım
musab uyumasına uyuyor da bir süredir gece bin defa kalkıyor
her seferinde de 1 saatte zor uyuyor
inş canım inş
bir de hatresim sen ranayı nasıl uyutuyordun
musabı ne zamana kadar sallıycam merak ediyorum
amin canım sağol
sanırım çamaşırları sermişsin kk de olduğuna göre![]()
canim benim sorun kizda o gec yatiyo ama abiside bu aylarda gec yatardi bikac ay sonra dizene girdi duzelecegini dusundugum icin dr goturmedim yoksa hic uyumuyo degiller
ama bi arkadasim var onunki kiza gozunu kapattirmiyo(
bu arada bende umutu sallamak istemiyorum artik ama sallamasanda uyumuyo ama gecenlerde iki defa uyuttum yanina yatarak tabi baslangicta biras salladim mayisti sonra yanina yattim
birde sallayarak daha erken uyuyo yanina yatarsam uyutmam daha uzun suruyor![]()
günaydın kızlar uyanında gelin sohbet edek bu saate uyunurmu çot ayıp çot![]()
günaydın canım ne güzel dua etmişsin hamiş olalım sağlıkla doğuralım ama midemiz pek bulanmasın be gülüm rahat bi gebelik geçirelim![]()
2 yaşına kadar ya ayağımda ya kucağımda , ama çoğunlukla beşiğinde sallayarak uyuturdum, 2 den sonra beşiğine koymuştum , anne hadi beni salla dedi, babası da kızım bak biz salllanmıyoruz ki yatarken, sen de büyüdün artık sallanmadan kendi kendine uyuyabilirsin dedi o gece öyle uyudu. Ondan sonra gerisi geldi zaten.Ama ara ara yine salladım yavaş yavaş derken tamamen bıraktı.
Hani diyorlar ya çocuk sallandı mı alışkanlık eder asla bırakmaz ama bence öyle değil, zamanı gelince her şeyi yavaş yavaş bırakıyor çocuklar.
Sallamadığım zamanlar uyumazdı , sallarken bi bakardım dalmış, kolaylık bence.
Bence sallamanın bir zararı yok çok şükür ben bir anormallik yaşamadım. İnşallah seninki de düzelir canım.
Hayırdır sabah 5 te ayaktasın ne iş
Çoooottttttt ayıp çottttttt
Bence de hamile olalım ama en güzel gebelikleri geçirelim inşallah.Benim arkadaşın bitanesi normal bir insandan farksız bir gebelik geçirdi.Hatta normal insandan daha sağlıklı, o da tüp bebekti hem de.
Ama ben Rana' da tam 3,5 ay aşırı mide bulantısı ve migrenle yaşadım :111::111::111::111::111:
Şimdi Allah izin verir de inşallah yine hamile kalayım ama o zorlukları Rabbim yaşatmaz inşallah, yaşarsam da ayvayı yedim men, kendime değil öyle bir durumda kızıma üzülürüm, bakamam diye.
iyiymiş bence de sallamak büyük kolaylık musab bugüne kadar hiç kendisi uyumadı hani bebekler çok uykusuz olunca kendileri uyurlar ya
ben 9 ay bulantı çektim baş ağrısı mide ağrısı da cabası ben de hamile olsam musaba üzülürüm çok kötüydü çünkü hamileliğim kendime bile bakamıyordum inş kolay hamilelikler geçirelim topikçene
musabı mama sandalyesine oturttum pepe açtım ki bir saat izletsem izler yanındaki koltuğa uzandım biraz uyuyim diye kıyameti kopardı ben kalktım o oyuncaklarıyla oynamaya başladı
iyiymiş bence de sallamak büyük kolaylık musab bugüne kadar hiç kendisi uyumadı hani bebekler çok uykusuz olunca kendileri uyurlar ya
ben 9 ay bulantı çektim baş ağrısı mide ağrısı da cabası ben de hamile olsam musaba üzülürüm çok kötüydü çünkü hamileliğim kendime bile bakamıyordum inş kolay hamilelikler geçirelim topikçene
musabı mama sandalyesine oturttum pepe açtım ki bir saat izletsem izler yanındaki koltuğa uzandım biraz uyuyim diye kıyameti kopardı ben kalktım o oyuncaklarıyla oynamaya başladı
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayyyy yerim ben onuuu ya bi bebek evde napar çok merak ediyorum
Rabbim hepimize nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle
Kızlar kv bi kız ismine yorum yapınca çok bozuluo galiba kendi adı konulsun istio
Bana kız ismiii bulunnnnnnnn lütfennnn
az kaldı canım seninde yakında görürsün inşAyyyy yerim ben onuuu ya bi bebek evde napar çok merak ediyorum
Kızlar kv bi kız ismine yorum yapınca çok bozuluo galiba kendi adı konulsun istio
tamam canımPrensess burdayım cnm
Şimdi bi markete gidio gelicem yumurta alıcam
Amin canım amin
Uyyyy prensesim 9 ay mı bacım sen benden betermişsin abowwww
E gelde senin bu sıpana ( Ben Rana' ya da sıpa diyorum teyzesi) gülme
Yerim onu ben,hem yakışıklı hem nazlı
Rana bana " şekerli anne " diye hitap ediyor sevgimizin farkındalar.
Musab' da yalnız kaldığını düşünüyor heralde sen uyuyunca
Geldim geldim ne bağırıyon tızım ya
Maonya doğurunca görürsün naptıklarını
E bacım sana bulduklarımız vardı beğenmedin belli, e yeni bulacağımızı da beğenmeyecen heral:44::44::44:
E bizi daha ne yoruyon bacım
Kızlar kestane atmıştım fırına onu alıp geliyom hemmenHadi gelin de yiyek bacılar
az kaldı canım seninde yakında görürsün inş
tamam canım
öyleydim valla
sanırım biz alıştırıyoruz onları ben iş yaparken keyfi yerindeyse anneeee diyip duruyo ama böyle işveli cilveli annem öyle görünce kız gibi bu diyo
ne iyi olur kestane amma iş yapıyom
kız kardeşim gelmişti musabı da onla gönderdim rahat çalışayım diye
eşim dolabını her zamanki gibi çok feci karıştırmıştı
düzenliyeyim dedim
abooow bir baktım kendi dolabıma sıçramışım
2 yaşına kadar ya ayağımda ya kucağımda , ama çoğunlukla beşiğinde sallayarak uyuturdum, 2 den sonra beşiğine koymuştum , anne hadi beni salla dedi, babası da kızım bak biz salllanmıyoruz ki yatarken, sen de büyüdün artık sallanmadan kendi kendine uyuyabilirsin dedi o gece öyle uyudu. Ondan sonra gerisi geldi zaten.Ama ara ara yine salladım yavaş yavaş derken tamamen bıraktı.
Hani diyorlar ya çocuk sallandı mı alışkanlık eder asla bırakmaz ama bence öyle değil, zamanı gelince her şeyi yavaş yavaş bırakıyor çocuklar.
Sallamadığım zamanlar uyumazdı , sallarken bi bakardım dalmış, kolaylık bence.
Bence sallamanın bir zararı yok çok şükür ben bir anormallik yaşamadım. İnşallah seninki de düzelir canım.
Hayırdır sabah 5 te ayaktasın ne iş
Çoooottttttt ayıp çottttttt
Bence de hamile olalım ama en güzel gebelikleri geçirelim inşallah.Benim arkadaşın bitanesi normal bir insandan farksız bir gebelik geçirdi.Hatta normal insandan daha sağlıklı, o da tüp bebekti hem de.
Ama ben Rana' da tam 3,5 ay aşırı mide bulantısı ve migrenle yaşadım :111::111::111::111::111:
Şimdi Allah izin verir de inşallah yine hamile kalayım ama o zorlukları Rabbim yaşatmaz inşallah, yaşarsam da ayvayı yedim men, kendime değil öyle bir durumda kızıma üzülürüm, bakamam diye.
Ayyyy yerim ben onuuu ya bi bebek evde napar çok merak ediyorum
Amin canım amin
Uyyyy prensesim 9 ay mı bacım sen benden betermişsin abowwww
E gelde senin bu sıpana ( Ben Rana' ya da sıpa diyorum teyzesi) gülme
Yerim onu ben,hem yakışıklı hem nazlı
Rana bana " şekerli anne " diye hitap ediyor sevgimizin farkındalar.
Musab' da yalnız kaldığını düşünüyor heralde sen uyuyunca
Geldim geldim ne bağırıyon tızım ya
Maonya doğurunca görürsün naptıklarını
E bacım sana bulduklarımız vardı beğenmedin belli, e yeni bulacağımızı da beğenmeyecen heral:44::44::44:
E bizi daha ne yoruyon bacım
Kızlar kestane atmıştım fırına onu alıp geliyom hemmenHadi gelin de yiyek bacılar
Haklısın biz nazlarını tuzlarını çekince onlarda öyle oluyor haliyle.
Ben de tedavi yüzünden iş yapmadım ya bir ara, bugün ben de eşimin dolabına bi girdim
Her şey arap saçı gibi
Ben de bugün boyun ve sırt ağrılarım için başka bir doktor araştırdım netten hakkında iyi yorumlar vardı, özeline gitmiş gibi ilgileniyormuş falan filan.Bi de buna gideyim dedim
Gittim yanına adam yüzüme bile bakmadan sırtını aç dedi .Açtım parmaklarıyla şöyle hafif bir dokundu kas gevşemesi var dedi sende, bu ilaçları kullan geçmezse gene gel
Adama söylenmemek için kendimi zor tuttum, önceki de ilaç yazdı görderdi, belki bu röntgene falan gönderir dedim o da aynı.
İlla muayeneye gitmek lazım, çoh sinirlendim bu doktorlara gene çohhhhh![]()
sabahın beşinde ayaktaydım çünkü Meryem suresi okuyorum canım diğer topikte dua listemiz varya biliyosun bu hafta hergün ben okuyorum
sara koy kızının ismi yada Zeynep yada ayşe yada derin yada yağmur şimdilik aklıma gelenler bunlar maonyam
karnında kestane ağacı çıktı herhal hergün kestane yiyon ne bu tızım anladık bursa kestane memleketi ama
ben kestane şekerini de çok seviyorum hatresim yaaaaa![]()
Hiç sorma hakkaten kestane ağacı olacam tızım
Biraz eşim Uludağdan toplamıştı, geçen gün de amcasıoğlu İstanbul da toplamıştı o getirdi biraz bunlar onlar.Keşke olaydınız yanımda yanıa bi de çay yapardım size, ohhhh ne alaaa
Bugün gene eşim beni hers etmiş kahvaltı yapmadım yerine kestane yiyiyorum ben de
Canım ben kestane şekerinden pek bi şey anlamıyorum ya:26::26::26::26:
Prensesim senin için Rana' nın resmini ekledim kk ya bak, Saram sen deBakın silecem çünkü.
geçmiş olsun canım benimde bu aralar boyun ağrılarım arttı ne yapacam bilmiyorum hatresim yaaa
baktım canım yorumda yazdım hatta maşallah çok tatlı olmuş msnde bana gösterdiğinden dahada büyümüş prensesim menim yaaa onu menim yerime çok öp olurmu
eşime diyorum ki yatağın üstüne koy ben hallederim hepsini buruşturup dolabın içine atıyo
Haklısın biz nazlarını tuzlarını çekince onlarda öyle oluyor haliyle.
Ben de tedavi yüzünden iş yapmadım ya bir ara, bugün ben de eşimin dolabına bi girdim
Her şey arap saçı gibi
Ben de bugün boyun ve sırt ağrılarım için başka bir doktor araştırdım netten hakkında iyi yorumlar vardı, özeline gitmiş gibi ilgileniyormuş falan filan.Bi de buna gideyim dedim
Gittim yanına adam yüzüme bile bakmadan sırtını aç dedi .Açtım parmaklarıyla şöyle hafif bir dokundu kas gevşemesi var dedi sende, bu ilaçları kullan geçmezse gene gel
Adama söylenmemek için kendimi zor tuttum, önceki de ilaç yazdı görderdi, belki bu röntgene falan gönderir dedim o da aynı.
İlla muayeneye gitmek lazım, çoh sinirlendim bu doktorlara gene çohhhhh![]()
Hiç sorma hakkaten kestane ağacı olacam tızım
Biraz eşim Uludağdan toplamıştı, geçen gün de amcasıoğlu İstanbul da toplamıştı o getirdi biraz bunlar onlar.Keşke olaydınız yanımda yanıa bi de çay yapardım size, ohhhh ne alaaa
Bugün gene eşim beni hers etmiş kahvaltı yapmadım yerine kestane yiyiyorum ben de
Canım ben kestane şekerinden pek bi şey anlamıyorum ya:26::26::26::26:
Prensesim senin için Rana' nın resmini ekledim kk ya bak, Saram sen deBakın silecem çünkü.