- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime diyorum ki yatağın üstüne koy ben hallederim hepsini buruşturup dolabın içine atıyo
geçmiş olsun canım acaba gerek mi görmedi
hemmen bakıyorum
hatrescim uyanırsa o yanaklarından benim için de ısırarak öp olur mu
maşallah ranişimize
Sağol canım sen nasılsın Yeterim?mrh kızlar nasılsınız
bilmiyorum ki, ama gerek görmeleri için iki büklüm mü gitmem lazım ya, çantamı bile taşıyamıyorum yani.
Benim eşim de güya katlıyor ama bana göre karmakarışık
Sağol prensesim , öperim hem de zevkle
Sağol canım sen nasılsın yeterim?
iyim canım başım ağıroyor yine başka bir sıkıntı yok çok şükür
hatreeeeeeeeeeeees hatreeeeeeeeeees hatreeeeeeeees![]()
Söleeeeeee şekerimmmmmmm söleeeeeeeee
Hem arkadaşla konuşuyorum telde hem de topice bakıyorum![]()
hiiiiiç bişey demiyecem işte![]()
slm hanımlar bnde 2.5 yıldır sabırla bebeğimin bna gelmesini bekleyenlerdenim..Rabbim inş hiç birimizin kucağını boş bırakmaz....dua ile :16![]()
AAAA niye tızım, ama ama ben sana ne ettim şinci:44::44::44::44:
aleyküm selam canım hoş geldin Rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini
hepimizin inş cnmmm...tedavi sürecinde olanlarımız var mı acaba aramızda?damdan düşer gbi geldim topiğe ama kusura bakmayın uzun zamandır yazıcak topik bulamadım ve bu başlık bianda cezbetti bni![]()
damdan düşer gibi olurmu canım istediğin gibi dalabilirsin konuya bundan sonra senide aramızda görmekten sevinç duyarız
bu topiğin müdavimlerinin hemen hemen hepsinin çocukları oldu hatta ikinci çocukları olanlar bile var şu anda hamişimiz var tedavisi yeni bitenlerimiz var tedaviyi düşünenler var ben gibi
senin sorunun ne canım yada belli bi sorunun varmı
guleç87 canım nikin ne güzel nikin gibi güleç yüzlümüsün
tesekkrler cnm bnde aranızda olmaktan mutluluk duyarımmm(biraz klişe oldu ama nese
)
benimki sebepsiz infertilite cnm eşimdede bnde de bi problem yok gerekli btn tetkiler vs yapıldı sonuç nedeni yok Allahtan işte cnmm 5 kez klomen ve ovitrelle kullandım yumurtalıklarım büyüyüp çatlamasına rağmen ama bilirsin sende sebepsiz infertilitelerde bunların aşaması varmış sıra aşılamada ama yaklaşık 4 ,5 aydr dr gitmiyorum içimden gelmio ama böle bekleyerekte gelmio bebek sanırım bi gdicem yni bi dr la görüşmeye...acaba aşılama yaptıranlarda var mı aramızda ..