Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Yok aramadım aramayacam da, eşim de ara deyip duruyor artık arasam ne olur, benim zor halimde geri çevirdi beni.Bugün heç değilse düne göre daha iyiyim.
Transfer zamanı gelince el mahkum mecbur arayacağım, hayırlısıyla bu doktordan da elimi eteğimi bir çekeydim iyi olurdu.

İdare ediyorum canım, sen, Musab nasıl oldunuz?

çok şükür iyi gibiyiz
musabın burun akıntısı devam ediyo
bir de artık tamamen iştahsız ve uyumuyo:50::50:

Prenses. Geçmiş olsun

Bi kaç öncede yazdım nasılsın die sanırım görmefin
Yada ben senin cevabını görmedim

kızlar buradada kar kalınlığı neredeyse bir metreye yaklaştı Allah evsiz barksız olanlara fakire fukaraya yardım etsin

hatresim bugün nasılsın acaba seni merak ediyorum canım:26::26::26::26::26::26::26:

Canım sağolasın :48::48::48::48::48:
Çok şükür ya gün geçtikçe iyiyim elhamdülillah:8::8::8::8::8:
Kanamam var ama o kadar da olur , hafifliyor gittikçe:40::40::40:
Sen nasılsın canım, iyi fikiri takip edebildin mi, Ayça hanımın yaptığı dolma tarifini gördün mü?
Kız onun içinde pirinç topu topu bi kaşıktı yaw:44::44::44:
kızlar burada da kar kalınlığı neredeyse bir metreye yaklaştı Allah evsiz barksız olanlara fakire fukaraya yardım etsin
Bizde de vardı ama eridi, Rana' yı balkona çıkardım karla oynasın diye, anne kar çok soğuk ellerim acıdı deyip kaçtı:1::1::1:
Amin canım...

Valla canım sohbet etmek isterdim ama bizimkiler uyudu beni de bekliyorlar, haydin uykuya diyorlar bana:4::4::4::4:

Son düzenleme:
günaydın kızlar topik ne kadar sesiz yaa

Hayırlı günler canım menim:48::48::48::48:
Evet bence de çok sessiz ama yeteyim ya sen bi geliyon meraba diyon didiyon ama ama öyle olmaz ki:19::19::19:
Gelince biraz kal:1::1::1::1:
Hem ben geçen çok haştaydım sen hiç sormadın bile:17::17::17::17:
Kızlar bu aralar ev işlerim var biraz ara ara size gelip bakıyorum ama işlerimi de daha fazla bekletmeyeyim:1::1::1:

Şimdi namaz kılayım ona da geç kaldım ya neredeyse ikindi olacak, ayıp di mi bana:1::1::1::1:

Hayırlı günler canım menim:48::48::48::48:
Evet bence de çok sessiz ama yeteyim ya sen bi geliyon meraba diyon didiyon ama ama öyle olmaz ki:19::19::19:
Gelince biraz kal:1::1::1::1:
Hem ben geçen çok haştaydım sen hiç sormadın bile:17::17::17::17:
Kızlar bu aralar ev işlerim var biraz ara ara size gelip bakıyorum ama işlerimi de daha fazla bekletmeyeyim:1::1::1:

Şimdi namaz kılayım ona da geç kaldım ya neredeyse ikindi olacak, ayıp di mi bana:1::1::1::1:
canım geçmiş olsunnnn hiç görmedimmm şimdi sana anlatayım neden görünüp kaçtığımı eşimin kontrolleri vardı misafilerim vardı bu işlerdenden dolayı cimcime ve bıdıkı göremedim ve son 2 gündürr cimcime ve bıdıkı çok özlediğim için onlara gidiyorum bol bol vakit geçirelim özlem giderelim diye bıdık okula gittiği için çok birlikte olmıyoruz ama pazar gün randevulaştık birlikte (diğer kız kardeşimde gelecek 2 teyze 2 yeğen gezeceğiz)vakit geçireceğiz bu gün hava çok soğuk olmasına rağmen dışarı çıktım cimcimeye yün aldım yelek işleyeceğim giysin sıcacık cimcimem

Canım sağolasın :48::48::48::48::48:
Çok şükür ya gün geçtikçe iyiyim elhamdülillah:8::8::8::8::8:
Kanamam var ama o kadar da olur , hafifliyor gittikçe:40::40::40:
Sen nasılsın canım, iyi fikiri takip edebildin mi, Ayça hanımın yaptığı dolma tarifini gördün mü?
Kız onun içinde pirinç topu topu bi kaşıktı yaw:44::44::44:

Bizde de vardı ama eridi, Rana' yı balkona çıkardım karla oynasın diye, anne kar çok soğuk ellerim acıdı deyip kaçtı:1::1::1:
Amin canım...

Valla canım sohbet etmek isterdim ama bizimkiler uyudu beni de bekliyorlar, haydin uykuya diyorlar bana:4::4::4::4:

iyi olmana sevindim canım dediğim gibi böyle böyle azalacak ve daha iyi olacaksın

ranişime kıyamam yaaaa teyzesinin bitanesi o demek eli acıdı çocuk haklı eldiven giydirmedin yeğenime

günaydın kızlar topik ne kadar sesiz yaa

tabiki sessiz olur gelen bi selam verip çıkarsa bekleyip geleni karşılamazsa burdada kimse olmaz çünkü herkes aynı anda sözleşip gelemezki gelende accık topikle ilgilenecek kimse yok deyip çıkmayacak dimi ama

birde yeterim ben sana kırgınım sen sadece merhaba günaydın yazıp gidiyosun sonrasında sana yazdığımızı bile görmüyosun ve hiç cevap vermiyosun geçmişi okuyamadım diyosun ama burada geçmiş en fazla bir yada iki sayfa geridedir bakılmayacak gibi değil ama olsun yinede canın sağolsun

karlı ve soğuk bir kış gününden herkese günaydııııııııııın

her yer bembeyaz kar kalınlığı neredeyse 1,5 metre civarı görüntü manzara güzel ama hayat şartlarını olumsuz etkiliyor

şimdi güneş açtı karın görüntüsü daha bi güzel oldu

Back
X