Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş biraz daha bekler bebecikPrenses bende 15 gün önceye razıyım
Şu yılbaşını bi geçirseydim
Lekrm yok
Sancımda durdu
Öyle bekliyorum
Musab kaç kg doğmuştu?
gözün aydın canım çok sevindim senin adına bol bol hasret giderin ne güzel![]()
Geçmiş olsun canım.Kızlar bugün kasıklarımda sancı varçok korkuyrm dua efin bana
Niye ki?18 ocak doğum tarihim.
2013 olmasında ocağın kaçında geliosa gelsin![]()
iç o zaman canım bende de var gastrit çok kötü oluyorum bazen
sağol tatlım
gözün aydın canım bol bol eğlenin
inş senin bebiş musab gibi acele etmez musab 15 gün erken geldi
selam kızlar nasılsınız...uzun zamandır giremedim oglusum dogdu cok sükür bugun 25 günlük olduhaber vereyım dedim...rabbım isteyen herkeze nasip etsın dualarım sizlerle...
amin canım cok teşekkür ederim...
hemde nasıl mis gibi cennet kokuyo melegım
ismini yunus emre koyduk
sezaryan spinal oldu dogumum...
Sağol canım Rabbime hamdolsun kazasız belasız geldiler ama ikisi de çok fena grip olmuşlar, pek bir şey anlayamadık birbirimizden, babam hep yatıyor.
Geçmiş olsun canım.
Niye ki?
Sağol canım ama hastalıktan eğlenmek şöyle dursun birbirimizle doyasıya hasret bile gideremedik.
Canım gösün aydın Allah bağışlasın.
İsmiyle müsemma olsun.
Sağol canım Rabbime hamdolsun kazasız belasız geldiler ama ikisi de çok fena grip olmuşlar, pek bir şey anlayamadık birbirimizden, babam hep yatıyor.
Geçmiş olsun canım.
Niye ki?
Sağol canım ama hastalıktan eğlenmek şöyle dursun birbirimizle doyasıya hasret bile gideremedik.
Canım gösün aydın Allah bağışlasın.
İsmiyle müsemma olsun.
Slm kizlarr nasilsiniz suan kuZenimde kaliyoruz onlardan giriyorum
maonyam bende oglumu 2 yil once 18 ocakta dogurmustum biliyomusun dogum gunune az kaldi rabbim sanada kucagina almayi nasip etsin tatlim
prensescim canim musab hastaymis cok gecmis olsun eylul de cok oksuruyo ve burnu akiyo dr goturduk ilaclrini kullandim ama duzelme yok gecmezse getirin demisti yarin yine goturecez
saram sen nasilsin canim diyet nasil gidiyo belin agriyomus cok gecmis olsun
hatres canim ailen geliyomus cok guzel me mutlusundur simdi ama hastalarmis gecmis olsun bebis anneye babaya iyi bak hemencecik iyilestir onlari ranayoda cok op yerime
maonyam bende oglumu 2 yil once 18 ocakta dogurmustum biliyomusun dogum gunune az kaldi rabbim sanada kucagina almayi nasip etsin tatlim
prensescim canim musab hastaymis cok gecmis olsun eylul de cok oksuruyo ve burnu akiyo dr goturduk ilaclrini kullandim ama duzelme yok gecmezse getirin demisti yarin yine goturecez
hatres canim ailen geliyomus cok guzel me mutlusundur simdi ama hastalarmis gecmis olsun bebis anneye babaya iyi bak hemencecik iyilestir onlari ranayoda cok op yerime
herkese günaydııııınnnn kızlar misafir kabul ediyormusunuz :44:
Kısaca kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 2.5 senelik evliyim 1.5 senediristiyoruz ama olmadı ilk tüp denememi eylül ayında oldum sorun rezerv azlığı eşimde de sperm hareketlerinde ileri hızlı oranı az bunlar bahaneleri velhasıl ben hiç gebe kalamadım.şimdi 2. deneme için kolları sıvadık bakalım hayırlısı
4 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim olacak.adetimin 24. gününe denk geliyor donmuşlarla deneyenler acaba kaçıncı gün transfer oldular merak ediyorum 24. gün geç olmaz dimi dr a sordum hiç bir sorun olamz dedi ama işte beni şimdi bir merak sardı ya geç olursa diye
![]()
geçmiş olsun canım yolda üşütmüşlerdir ama sen iyi bakar hemencecik iyiliştirirsin onları![]()
Sağol prensesim , inşallah canım benim de temennim o.geçmiş olsun canım
inş çabucak toparlarlar
Hadi canım gözün aydın, aslında az yemeye alıştın ya diyeti bıraksan bile kilo vermeye devam edersin inşallah.günaydın kızlar
bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder
sizlerinde günü güzel geçer inşallah
[h=2][/h]
herkese günaydııııınnnn kızlar misafir kabul ediyormusunuz :44:
Kısaca kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 2.5 senelik evliyim 1.5 senediristiyoruz ama olmadı ilk tüp denememi eylül ayında oldum sorun rezerv azlığı eşimde de sperm hareketlerinde ileri hızlı oranı az bunlar bahaneleri velhasıl ben hiç gebe kalamadım.şimdi 2. deneme için kolları sıvadık bakalım hayırlısı
4 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim olacak.adetimin 24. gününe denk geliyor donmuşlarla deneyenler acaba kaçıncı gün transfer oldular merak ediyorum 24. gün geç olmaz dimi dr a sordum hiç bir sorun olamz dedi ama işte beni şimdi bir merak sardı ya geç olursa diye
![]()
Canım babam evdeyken hastaymış zaten, annem de yolda üşütmüş, ben de biraz da onlardan kaptım heralde cümbür cemaat bir hastalık sendromuna girdik anlayacağın. Ben kendimi daha kötü olmadan iyi tutmaya çalışıyorum ki, annem babamla ilgilenebileyim yoksa hepten perişan oluruz Allah korusun.
Annemler için elimden geleni yapıyorum tatlım, inşallah çok geçmeden iyileşirler.
Sağol prensesim , inşallah canım benim de temennim o.
Edacım canım hoşgeldin, özletiyorsun kendini.Artık net alında hep gel canım olur mu?
Çok sağol canım, elimden geleni yapıyorum, şifa Allah' tan...Öperim Rana' yı.Senin kuşun da hastalanmış size de geçmiş olsun canım, öpüyorum seni ve yavrularını![]()
Hadi canım gözün aydın, aslında az yemeye alıştın ya diyeti bıraksan bile kilo vermeye devam edersin inşallah.
Krizantemcim canım sana da günaydın, topiğimize hoşgeldin.
Misafir kabul ediyoruz ama bir daha geri göndermemek üzere, hep bekliyoruz tamam mı
Canım transfer tarihi bayağı geç bir zaman hakikaten, neden o kadar ileri bir tarine bıraktı ki hoca:44:
Ben 17- 18, günler olur diye düşündüm ama sana çok geç bir tarih söylemiş.Neyse yapıcak bir şey yok elimiz mahkum, doktora uymak zorundayız. inşallah tutunur bebeklerin.Canım kaç embriyon var ve kaç tane transfer edicek acaba söyledi mi?
Benim de bugünlerde adet tarihim ama henüz başlamadı bekliyorum az kaldı yani benim de.
biliyomusun bu ara çevremdende kime baksam hepsi hasta canım sanırım havalardan aman sen kendine dikkat et tedaviye başlayacaksın bide grip falan olma bol bol C vitamini alın ailecek iyi gelecektir ballı limonlu ılık su için süte zerdeçal katıp için zencefil çayı için
biliyorum senin ailene iyi bakacağını bitkisel danışma uzmanım menim
heeee bugün bir kilo vermişim aslında bugünlerde iştahsızımda sanırım midemden kaynaklanıyo özellikle sabahlar çok bulanıyo ne olacak böyle bilmiyorum
Canım ıhlamur, tarçın, kiraz yaprağı kaynatıp içirdim, zencefili de yedirdim annem biraz nazlandı ama aldım elime kaşığı bebeğe yedirir gibi zorla yedirdim.Önerilerin için sağol canım, deneyecem yeri geldikçe.
Tızım iştahsız olsak bu kilolar kendiliğinden gider işte bi yanda güzel de miden ağrımasa iyi olurdu.
Kız benim de başım dünden beri sersem tavuklar gibi olmuş, hasta olmamam lazım bakmam gereken 4 kişi var ve benim tedavim başlayacak yakında
e bende onu diyorum işte senin hastalanmaman lazım dikkat et kendine tızııım
boşunamı sana bitkisel danışma uzmanı diyorumsenden öğreneceğim çok şey varken sana akıl veriyorum iyimi
ya ben saa kaç gündür aloe vera ile ilgili soru soracam hep unutuyorum
bende aloe vera çiçeği alıp evde bakma istiyorum bakımı zormu nelerden hoşlanır bide geçen yapraklarının arasındaki jeli yüzüne sürdüğünü söylemiştin ya yaprağı kırıptamı jeli çıkarıyosun böyle yapınca bitki zarar görmüyomu aloe veranın faydalarını okudumda mucize bitki gibi bişey
Olsun bacım ben ne kadar bu konuları irdeleyen biri olsam da sen bana yine diyeceğini de,her zaman birbirimizden, ne kadar bilsek de, alacağımız çok şey var.
Canım aloe veranın bakımı çok kolay. Güneşi çok sevip fazla su istemeyen bir bitki. Evet canım yapraklarının arasındaki jeli sürüyorsun yüzüne eline, istediğin her yerine. Ben boynuma kadar sürüyorum gerçekten o kadar gergin ve nemli tutuyor ki
Canım yaprağın bitanesini en baş kısmından yani gövdeye bitişik olan kısmından koparıyorsun, yaprak büyükse eğer bir hafta kadar o yaprak yetiyor yüzüne.Bitki hiç zarar görmüyor, aksine çok arsız bir bikti o kadar çok yavruluyor ki, saksıda yer kalmıyor yavrulardan.Yanımda olaydın sana bir sürü aloe vera verirdim.Aynı zamanda bu bikti yanıklara da bire bir imiş, diyelim ki vücudumuzun herhangi bir yeri yandı hemen aloe vera sürdüğümüzde yanığın etkisini yok ediyormuş
Bir de yaz mevsiminde güneş koruyucu kremler yerine yüzümüze pahalı kremlerden alıp süreceğimize al aloe verayı sür , işte sana doğal güneş koruyucu hem de çok ucuz.