Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaşlar
1yıldır hatres gelmiooo
Bide beni söylerrrr![]()
ben de tam diyordum bu maonya beni niye sormuyobir de dedim ki bu kızın günleri belki gününden önce doğum yapmıştır kimbilir
Evet haklısın canım, 1 yıl oldu görüşmeyeli ama bak geldim işte
Geldim ama hasta hasta geldim
Biliyorsunuz annemler geldi. önce babam hastaydı bir kaç günümüz onun hastalığıyla alakalı olarak hastanede geçti. Sonra annem, o atlatamadan rana bademcik iltihabına yakalandı, geçen sabah 4 acile götürdük 40 a yakın ateşle, sonra geçmedi tüm müdahaleme rağmen, yine tekrar acile götürdük. Kaç gece onu bekledim iyileşsin diye, derken iki gündür de ben çok kötü hastalandım. Anlayacağınız cümbür cemaat 2013 son günlerini hastalıkla geçirdik.hala da tam atlatabilmiş değiliz.
Az önce namazımı kıldım hastada olsak kızlara bir selam vereyim dedim. Malum birimiz gelmeyince ötekiler ister istemez merakta kalabiliyor.
Sizler nasılsınız canlar![]()
Ben de tam diyordum bu Maonya beni niye sormuyoBir de dedim ki bu kızın günleri belki gününden önce doğum yapmıştır kimbilir
Biliyorsunuz annemler geldi. Önce babam hastaydı bir kaç günümüz onun hastalığıyla alakalı olarak hastanede geçti. Sonra annem, o atlatamadan Rana bademcik iltihabına yakalandı, geçen sabah 4 acile götürdük 40 a yakın ateşle, sonra geçmedi tüm müdahaleme rağmen, yine tekrar acile götürdük. Kaç gece onu bekledim iyileşsin diye, derken iki gündür de ben çok kötü hastalandım. Anlayacağınız cümbür cemaat 2013 son günlerini hastalıkla geçirdik.Hala da tam atlatabilmiş değiliz.
Az önce namazımı kıldım hastada olsak kızlara bir selam vereyim dedim. Malum birimiz gelmeyince ötekiler ister istemez merakta kalabiliyor.
Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorym
Bende bel kasık aprısıyla uğraşıyrm
Ben de tam diyordum bu Maonya beni niye sormuyoBir de dedim ki bu kızın günleri belki gününden önce doğum yapmıştır kimbilir
Biliyorsunuz annemler geldi. Önce babam hastaydı bir kaç günümüz onun hastalığıyla alakalı olarak hastanede geçti. Sonra annem, o atlatamadan Rana bademcik iltihabına yakalandı, geçen sabah 4 acile götürdük 40 a yakın ateşle, sonra geçmedi tüm müdahaleme rağmen, yine tekrar acile götürdük. Kaç gece onu bekledim iyileşsin diye, derken iki gündür de ben çok kötü hastalandım. Anlayacağınız cümbür cemaat 2013 son günlerini hastalıkla geçirdik.Hala da tam atlatabilmiş değiliz.
Herkese hayırlı sabahlar
Sağol canım, amin inşallah, çünkü bu hastalıklar tam geçecek derken tekrarlıyor habire
Sana da geçmiş olsun, ama senin ağrıların normaldir, az kaldı kurtulmana![]()
Saraaaaaaaa o ney bacım
Altı kek ortası krema
Üstü portakallı muhallebimi![]()
geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim ama en son konuştuğumuzda iyi olduğunu söylediğin için annenlerle ilgileniyosun diye düşünmüştüm oysa neler yaşamışsınız hayat işte yaaa insanın bir anı bir anına uymuyor
bende sabah uyandığımdan beri midem bulanıyo içim titriyo resmen niye böyle oldum bilmiyorum kahvaltı bile yapamadım onu geçtim sabah namazımı bile kılamadım
Amin canım, gerçekten sağlık her şeyin başı.Can başta ise her şey güzel yoksa boş geliyor dünyagünaydın kızlar yeni yılın ilk çalışma gününden herkese sağlık diliyorum çünkü sağlık olunca herşey halolur
Saram seninle en son konuştuğumuzda gerçekten iyiydik hepimiz ama ondan sonra zorluklar üstüste geldi sanki.Hele Rana' nın gece ateşlenmesi beni o kadar strese soktu ki anlatamam, acilden döndüğümüzde elim ayağım boşalmıştı sanki.Çoçuğu uykusundan uyandırıp duşa soktum kaç kez ama ateşini düşüremedim , o kadar fenalaştı yavrum
Canım ben hem sevdiklerimle ilgilenirim, hem de dostlarımla, yeter ki Rabbim zor hallerle karşılaştırmasın.
Sana da geçmiş olsun , inşallah tez zamanda atlatırsın sen de .
Amin canım, gerçekten sağlık her şeyin başı.Can başta ise her şey güzel yoksa boş geliyor dünya
Cheescake'in gibi bunlar da güzel eline sağlık, yanın da olsak da yesek
Biz kendimize bile zor yemek hazırlar olduk, daha nerde kaldı pasta börek![]()