Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar buda yılbaşı kurabiyelerim

Eki Görüntüle 916528
ımmm çok güzel görünüyorlar canım çekti valla şimdi bi taraflarım şişiceeek :52:
BU ARADA HERKESE MUTLU YILLAR
TÜM DİLEKLERİN VE DUALARIN KABUL OLDUĞU BİR YIL OLSUN 2014
hatrescim çooooooooooooookk geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat edin kendinize :40:

Son düzenleme:
ımmm çok güzel görünüyorlar canım çekti valla şimdi bi taraflarım şişiceeek :52:
hatrescim çooooooooooooookk geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat edin kendinize :40:

beğenmene sevindim canım keşke ikram edebilme imkanımız olsaydı

dualarına amin diyorum canım menim:38:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
krizantem00+

Selam canlar:3::3::3:

herşeyin başı sağlık canım gerisi yalan

sağol canım şimdi daha iyiyim ama sabahları mide bulantısıyla uyanmak moda oldu bende ama bu sabah içime baygınlık verir cinstendi

yılbaşına accık özendim yoksa diyetteyim hani hoş bu ara diyet miyet hak getire :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ama bu kurabiyenin tarifini güldenden almıştım gerçekten harika oluyo tavsiye ederim canım çiskekte çok lezizdi keşke imkanım olsaydıda sana ikram edebilseydim:34:
Aynen öyle Saram.
Evet diyeti boşver baksana mide ben diyet miyet anlamam diyor:40:
Kurabiyelerin hakkaten hoş görünüyor, iyi olur ve yapacak takat bulursam denerim inşallah:40:

Çok teşekkürler canım, Allah razı olsun:40::40::40:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
krizantem00+

Selam canlar:3::3::3:

Aynen öyle Saram.
Evet diyeti boşver baksana mide ben diyet miyet anlamam diyor:40:
Kurabiyelerin hakkaten hoş görünüyor, iyi olur ve yapacak takat bulursam denerim inşallah:40:

aleyküm selam canım

Hadi yaaaa antibiyotik ivmiyomu canim neden cikiyo atesi acaba

Antibiyotiğe başladık maalesef bademcikteki iltihap yüzünden.Ama onun üstüne bugün bir de grip oldu, sürekli burnu akıyor.Dün akşam biraz kendine gelmişti çok oynadı koştu, derken gripte yakaladı , şimdi ateş düşürücü verdim de 37 ye düştü şükür.

Antibiyotiğe başladık maalesef bademcikteki iltihap yüzünden.Ama onun üstüne bugün bir de grip oldu, sürekli burnu akıyor.Dün akşam biraz kendine gelmişti çok oynadı koştu, derken gripte yakaladı , şimdi ateş düşürücü verdim de 37 ye düştü şükür.

ateşinin düşmesine sevindim

inşallah çabuk iyileşir canım :38:

ranişimi öp benim yerime

Ben de tam diyordum bu Maonya beni niye sormuyo:1::1::1::1:Bir de dedim ki bu kızın günleri belki gününden önce doğum yapmıştır kimbilir :1:
Evet haklısın canım, 1 yıl oldu görüşmeyeli ama bak geldim işte:3::3::3:
Geldim ama hasta hasta geldim:25::25::25:
Biliyorsunuz annemler geldi. Önce babam hastaydı bir kaç günümüz onun hastalığıyla alakalı olarak hastanede geçti. Sonra annem, o atlatamadan Rana bademcik iltihabına yakalandı, geçen sabah 4 acile götürdük 40 a yakın ateşle, sonra geçmedi tüm müdahaleme rağmen, yine tekrar acile götürdük. Kaç gece onu bekledim iyileşsin diye, derken iki gündür de ben çok kötü hastalandım. Anlayacağınız cümbür cemaat 2013 son günlerini hastalıkla geçirdik.Hala da tam atlatabilmiş değiliz.
Az önce namazımı kıldım hastada olsak kızlara bir selam vereyim dedim. Malum birimiz gelmeyince ötekiler ister istemez merakta kalabiliyor.
Sizler nasılsınız canlar:3::3::3::3:
çok geçmiş olsun hatresim
Rabbim şifa versin en baaşta ranişimize
geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim ama en son konuştuğumuzda iyi olduğunu söylediğin için annenlerle ilgileniyosun diye düşünmüştüm oysa neler yaşamışsınız hayat işte yaaa insanın bir anı bir anına uymuyor

bende sabah uyandığımdan beri midem bulanıyo içim titriyo resmen niye böyle oldum bilmiyorum kahvaltı bile yapamadım onu geçtim sabah namazımı bile kılamadım

geçmiş olsun saracım acaba üşütüyor musun:26:

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar $cuma duası.webp

olabilir canım dolaptan soğuk ayran içiyorum yoğurt yiyorum yemeği bile çok sıcak yemem çayı bile ılık içerim düşün yani

ben de yemekleri sıcak yiyemem ki sağlıklı olan da bu
ama dolaptan ayran ve yoğurt hemen mideyi üşütüyor
ve inanılmaz bulantı yapıyor
yoğurt ve ayran tüketeceğim zaman önceden çıkarıyorum artık:34::34:

kızlar kahvaltı yapıcam ama öncesinde tartılmam gerek:51:
bugün diğer kilo topiğinde bildirim günü

çok geçmiş olsun hatresim
Rabbim şifa versin en baaşta ranişimize

geçmiş olsun saracım acaba üşütüyor musun:26:

Sağol canım, amin...
ateşinin düşmesine sevindim

inşallah çabuk iyileşir canım :38:

ranişimi öp benim yerime
İnşallah canım ya...
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalarEki Görüntüle 917471

günaydınlar hayırlı cumalarrrrrrrrr

bence olabilir ben midemi üşütünce midem bulanır bir de içim titrer

Sizlere de hayırlı cumalar canlar:3::3::3:
oooo hatresim gelmiş hoş gelmiş
nasıl oldunuz canım
Hoşbulduk prensesim, canım ha toparladık ha düzeliyoruz dedikçe bu illet daha da beter canımıza yapıştı ya:50:
Öksürmekten bi hal olduk.Her şeyi deniyorum ama yapışkan sanki bi geçiyor bi daha yineliyor:50:

Canlar biz kahvaltı yapıcaz uğrarım yine.

Son düzenleme:

Sağol canım, amin...

İnşallah canım ya...

Sizlere de hayırlı cumalar canlar:3::3::3:

Hoşbulduk prensesim, canım ha toparladık ha düzeliyoruz dedikçe bu illet daha da beter canımıza yapıştı ya:50:
Öksürmekten bi hal olduk.Her şeyi deniyorum ama yapışkan sanki bi geçiyor bi daha yineliyor:50:

Canlar biz kahvaltı yapıcaz uğrarım yine.

bu seferki grip geçmiyormuş uzman açıklamalarına göre
biz güya iyileşeli 15 günü geçti hala uyandığımda boğazım ağrıyo

Back
X