Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hamaratlğın üstünde yani:56::56::56::56::56:

Heeeee naapam bağırdım bağırdım kimse delmedi, bursa topiğine de baktım gelmiyorsunuz gittim ama sonra çıktım, kimse gelmeyince.
Bi de Saram ya bu ilaçtan mıdır kardeş başka bi şey mi nedir anlamadım gitti, ben hakkaten çok kötü oluyorum ya, burdan çıktıktan sonra da gidip yattım akşam 5, 30 da annem gelip kaldırdı beni.Elim ayağım bütün vücudum halsizlikten kırılıyor sanki.şimidi biraz iyi gibiyim ama birazdan yine atıcam ilaçları yine eski tas eski hamam olucam:37::37::37::37::37:

Canım bu keki ben hep yaparım, yediğimiz portakallların kabuklarını topluca robotta çekip dondurucuya atıyorum , sonra çıkarıp azar azar keklere kullanıyorum, içerisine fındıkta ekliyorum:56:

Çok mantıklı sağol cnm bayıldım fikrine :54:

Günaydın kızlar..
Bende bebiş bekleyenlerdenim.. Son 1 aya kadar sabırla bekliyordum ama artık sabırsızlanıyorum doğrusu :9:
İnşallah herkes sağlıkla kucaklar bebişlerini :)

gunaydin kizlar gerci gunaydinmi kaldi oglen oldu ben gnuyoruzec kalktim bugun cunku gece 3 te yattim ve cok uykusuzdum kahvaltimizi yaptik kuzularla oyun oynuyoruz

Son düzenleme:
yok tızım ya ne hamaratlığı bunlar basit şeyler

doktoruna bi sor istersen halsizlik yapmaması lazım

bende bugün düşünüyodum yazın mandalina portakalı nasıl bulabilirim derin dondurucuda nasıl saklarım diye ama senin fikrine bayıldım yarından tezi yok mandalina ve portakallrın kabuklarını çekip derindondurucuya atıyorum

Canım ilacın dozu 1 iken sorun yoktu da bu kez 3 le başladık 4 e çıkardık.Bebeğimiz olsun diye ne ilaçlar içip kimbilir ne zararlar görüyoruz farkında bile olmadan:50::50::50::50:
Sersem sersem dolanıyorum, bugün randevüm var doktora, söyleyeceğim ama uygun bir şey söyleyip geçiştirecektir her zamanki gibi.

selam kızlar.

nasılsınız? ben geliyorum hiç kimse yokk ya :(

Hoşgeldin canım hep geliyorum demişsin ama ben seni bu topicte ilk kez gördüm desem:44:
Ama Sara' nın arkadaşısın yanılmıyorsam di mi:44::44:
Yine bekleriz gel canım:40::40::40:

Çok mantıklı sağol cnm bayıldım fikrine :54:

Limon kabuklarını da aynı şekilde yapabilirsin canım.
Bir de bu tarif de ilgini çekebilir:40:
Kışın yediğimiz portakalların kabuklarını atmayıp,yazında rahatlıkla kullanmamız mümkün. Hem de çok kolay ve pratik bir yöntemle:

Malzemeler

Portakal
Şeker
Nasıl yapılır?

Portakal kabuğunun beyaz yerini almadan rendeleyin.
Bir portakal rendesi için 2 yemek kaşığı şeker ekleyin. Daha fazla da katabilirsiniz.
Karıştırıp bir kavanoza yerleştirin.
Ben portakal reçeli yaptığım portakalların kabuklarını kullanmıştım.
Uzun süre dayanıyor. Sanki bekledikçe kokusu daha da bir güzelleşiyor.

Cahide Sultan' dan alıntıdır.

Günaydın kızlar..
Bende bebiş bekleyenlerdenim.. Son 1 aya kadar sabırla bekliyordum ama artık sabırsızlanıyorum doğrusu :9:
İnşallah herkes sağlıkla kucaklar bebişlerini :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

gunaydin kizlar gerci gunaydinmi kaldi oglen oldu ben gnuyoruzec kalktim bugun cunku gece 3 te yattim ve cok uykusuzdum kahvaltimizi yaptik kuzularla oyun oynuyoruz

Sana da hayırlı öğlenler canım.Mesaj kutuna bi bak:40:

Merhaba hanımlar ankarada oturuyorum ve 4 aylık hamileyim bana hastane ve doktor önerebilir misiniz bi önce karar vermek istiyorum :(

kıyamam geç saatlere kadar uyuyormu minnaklar yerim ben onları hani resimler edacım

Canım ilacın dozu 1 iken sorun yoktu da bu kez 3 le başladık 4 e çıkardık.Bebeğimiz olsun diye ne ilaçlar içip kimbilir ne zararlar görüyoruz farkında bile olmadan:50::50::50::50:
Sersem sersem dolanıyorum, bugün randevüm var doktora, söyleyeceğim ama uygun bir şey söyleyip geçiştirecektir her zamanki gibi.

Hoşgeldin canım hep geliyorum demişsin ama ben seni bu topicte ilk kez gördüm desem:44:
Ama Sara' nın arkadaşısın yanılmıyorsam di mi:44::44:
Yine bekleriz gel canım:40::40::40:

Limon kabuklarını da aynı şekilde yapabilirsin canım.
Bir de bu tarif de ilgini çekebilir:40:
Kışın yediğimiz portakalların kabuklarını atmayıp,yazında rahatlıkla kullanmamız mümkün. Hem de çok kolay ve pratik bir yöntemle:

Malzemeler

Portakal
Şeker
Nasıl yapılır?

Portakal kabuğunun beyaz yerini almadan rendeleyin.
Bir portakal rendesi için 2 yemek kaşığı şeker ekleyin. Daha fazla da katabilirsiniz.
Karıştırıp bir kavanoza yerleştirin.
Ben portakal reçeli yaptığım portakalların kabuklarını kullanmıştım.
Uzun süre dayanıyor. Sanki bekledikçe kokusu daha da bir güzelleşiyor.

Cahide Sultan' dan alıntıdır.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Sana da hayırlı öğlenler canım.Mesaj kutuna bi bak:40:

doktoruna sordunmu canım acaba yan etkimi yapıyo

portakal konusundaki fikirlerin süpper hatresim :46::46::46::46::46::46::46:

akşam eve gidince güzel bi kek yapacam portakallı canım çekti niyeyse yanınada peynirli börek

yemek olarakda fırında tavuk pırasa yemeği ve tel şehriye çorbası oooooh mis

haa bide elma ve ayvalrdan karışık komposto yapacam

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

canım menün süper, ya şu portakallı kekin bi tarifini yazarmısın tatlım yaa sana zahmet:40:

canım menün süper, ya şu portakallı kekin bi tarifini yazarmısın tatlım yaa sana zahmet:40:

tabi canım hemen yazarım

üç yumurta

bir su bardağı şeker tozu

bir çay bardağı sıvı yağ

bi paket vanilya

iki paket kabartma tozu

iki orta boy portakalın suyu

ve un

yumurta ve şekeri iyice çırp sonra yağını ekle karıştır sonra portakalın suyunu ekle sonrada ununu vanilyayı ve kabartma tozunu ekle iyice çırp 185 derece fırında yaklaşık 40 - 45 dakika pişir. unun miktarını yazmadım çünkü göz kararı ayarlıyorum çok katı olmayacak akışkan bi hamur olacak şekilde ayarla unun miktarını:34::34::34::34::34::34:

tabi canım hemen yazarım

üç yumurta

bir su bardağı şeker tozu

bir çay bardağı sıvı yağ

bi paket vanilya

iki paket kabartma tozu

iki orta boy portakalın suyu

ve un

yumurta ve şekeri iyice çırp sonra yağını ekle karıştır sonra portakalın suyunu ekle sonrada ununu vanilyayı ve kabartma tozunu ekle iyice çırp 185 derece fırında yaklaşık 40 - 45 dakika pişir. unun miktarını yazmadım çünkü göz kararı ayarlıyorum çok katı olmayacak akışkan bi hamur olacak şekilde ayarla unun miktarını:34::34::34::34::34::34:

saol canımmmm:54:

huuuu huuuuu kızlar gelin sohbet edek bu saatte uyunurmu hiç yoksa siz uyuyomosunuz aaaaa ne ayıp :9::9::9::9::9::9:

saracim eklentilere giriyorum fotoda koyuyorum albumde yaptim ama koygugum fotolar gozukmuyo sonradan anlamadim bende profil resmi ve avatara koydum bende bunlar benim kizim ve oglum umarim goruyosundur

canim bu arada oglum 9 d en fazla onda kalkar sabahlari ama kizim cok gec yatiyo 2 de falan oyuzden oglen 12 kadar falan yatar ben nasil alistircam bu kizi bilmiyorum ama oglene kadar uymasida isime geliyo hem ikisi birlikte olunce cok zor hemde islerimi hallediyorum o arada

Son düzenleme:
saracim eklentilere giriyorum fotoda koyuyorum albumde yaptim ama koygugum fotolar gozukmuyo sonradan anlamadim bende profil resmi ve avatara koydum bende bunlar benim kizim ve oglum umarim goruyosundur

canim bu arada oglum 9 d en fazla onda kalkar sabahlari ama kizim cok gec yatiyo 2 de falan oyuzden oglen 12 kadar falan yatar ben nasil alistircam bu kizi bilmiyorum ama oglene kadar uymasida isime geliyo hem ikisi birlikte olunce cok zor hemde islerimi hallediyorum o arada

Masallah canim ya yakisikli prensle prensesime Allah cok bagislasin sana ve babasina

edacim iki kardes birbirine benziyo ne guzel

Son düzenleme:
Back
X