Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benimde bugün bilgisayarın ekranına bakınca gözlerim yaşarıyor ve acıyo göz kuruluğumu oldum ne

İyi etmişsin tatlım:40:

He yawww geçmişe götürüp duruyorsun bizleri, lise yıllarımı hatırlatıyor bana da:40:

Amin canım.

Canım hemogram, troidler için tahlil istedi doktor, muayene etti çarpıntım için çok şaşırd:53:ı, çünkü kalbim her zaman ki gibi küt küt atıyordu yine.EKG istedi onu da çektirdim , sonuçları henüz almadım, yarın göstericem doktora.
Bir de şu trambofili testini yaptırır diye söyledim onu da kadın doğumcuya söyle dedi:31::31::31:
Ben de gittim hastanenin laboratuarına sordum trambofoli tahlili yapıyor musunuz diye, oradakiler önce anlamadı sonra başka birine sordular , ne dedi: trambofoli dedim, hafif gülümsedi, yapıyoruz dedi. Ama kardiyolog isterse .
Neyse ben niye güldü onu merak ettim:44:
Şimdi baktım nete trambofoli, değil trambofili imiş, kız buna buna güldü heral:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Çot büyük pot kırmışım heral çot:9::9::9::9:

Canım yarın göstericem sonuçları henüz almadım çünkü:40:
Sen nasıl oldun:44:

Hayırdır kız nerelere gittin, eski defterler mi açıldı:1::1::1:

Ne oldu tızım niye salya sümük oldun heee:44::44::44::44::44:
Yaw ne var bu dayıda:1: Kara olduğu için mi herkesi ağlatıp duruyor:1:
evet ya çok eskilere gittim babam rahmetlide çok sevedi bu şarkıyı abim askerdeyken hep dinler dik (babam hasta olduğu için abim evin tek erkeği bizim babamız gibiydi)işte oralara gittim

CANIM İNŞŞ SIKINTILI BİR DURUM YOKTUR AMA BU DURUM PSKOLOJİKTE OLABİLİR PANİK ATAKDA OLABİLİR ÖZELİKLE TÜP BEBEK TEDVİSİ GİBİ SIKINTILI TEDVİLERDEN SONRA PANİK ATAKLA KARŞILAŞILABİLİYOR

günaydın canım

bende çok severim bu şiiri dün gecede duygusala bağlamıştım iyice karadayıyı izlerken ağla ağla bi hal oldum bu şiiride paylaşayım dedim topikte

YA ÇOK FENAYDI DÜN KARADAYI HELEKİ FERİDENİN KARDEŞİNE VEDASI :14::14::14::14::14:SONRA İZLEMEDİM (izleyemedim)İCLAL AYDININ BİR KİTABI VARDI ONU OKUYORDUM HOŞ ORADAKİ KADINLARINDA FERİDEDEN PEK FARKI YOKTU YAA

Sarammmm ışığın yanıyorrrrrrr çok özledim senni ve diğer arkadaşları
Netten girdiğim için geçmişe bakmak çok zor oluyor son sayfaya göre hatres hasta galiba çok geçmîş olsun acil şifalar
Ben miniği büyütmeye çalışıyorum çok fazla misafirim geliyor gelmeyen kalmadı yaşadığım şehirde geç oldığı için duyan görmeye gelio:1:çok yoruluyorum gece uykumuz yok.günfüzde misafir prstilim çıkıyor.daga önce böyle yazanlara bende böyle olmak istiyorum diye cevap verirdim:1:
Lütfen bi gelişme olursa veya beni özlerseniz özelden msj atın.burda takılmaya hiç vaktim olmuyor.ancak arada haber verebiliyorum.sevgiyle kalın.

Kızlar profilimin altında mavi bişey var ı ney? Telden tam göremiyoruö.bir melek diliyorum yazusının altında

kan pıhtılaşmasıyla ilgili olduğu için kalplede yakından ilişkisi olduğundan belki sistemleri öyledir sende kardiyoloğa anlatırsın durumunu yada kadın doğumcuya söylersin labaratuvardan böyle dediler diye o seni yönlendirir canım inşallah anlarlar neden böyle rahatsız olduğunuda tedavini olursun kurtulursun canım

Dur önce bir dahiliyeciyle, olmazsa kadın doğumcuyla oda olmazsa kardiyologla şansımı denerim artıkım:1:
Eğer hastaneye gitmeme krizim tutmazsa, çünkü kendimi iyece perişan ediyorum bakıyorum çare yok mecburen gidiyorum ne bileyim gıcık işler bunlar ya:50:
benimde bugün bilgisayarın ekranına bakınca gözlerim yaşarıyor ve acıyo göz kuruluğumu oldum ne

Canım uzun süreli bakınca olması normaldir ekran çok rahatsız eder gözleri, ya gözlük kullan ya da ekrandan uzak tutarak kendini gözlerini dinlendir. Benim ekranda daha önceden şeffaf örtü gibi bir tabaka vardı, şeklinde ve yüzeyinde bozulmalar olunca attım , attım emme sonra çoh peşiman oldum:37::37::37:
Meğersem o bozulmuş haliyle bilem ne kadar gözlerimi rahatlatıyormuş haberim yokmuş, aslında hiç bunu düşünmemiştim ama kırtasiyecilere baksam belki bulurum heeee:27::27::27::27::27:
evet ya çok eskilere gittim babam rahmetlide çok sevedi bu şarkıyı abim askerdeyken hep dinler dik (babam hasta olduğu için abim evin tek erkeği bizim babamız gibiydi)işte oralara gittim

CANIM İNŞŞ SIKINTILI BİR DURUM YOKTUR AMA BU DURUM PSKOLOJİKTE OLABİLİR PANİK ATAKDA OLABİLİR ÖZELİKLE TÜP BEBEK TEDVİSİ GİBİ SIKINTILI TEDVİLERDEN SONRA PANİK ATAKLA KARŞILAŞILABİLİYOR

Heee demek öyleeydi eski yıllar:24::24::24:
Canım yok panik manik değilim men ondan eminim:1::1::1:
Çünkü bu çarpıntım bekarken de vardı, ama şimdi üstüne halsizlik yorgunluk hep kendimi hasat hissetme eklendi. Bah bunlar tüp bebeğin kalıntıları olabülür işte:1::1::1::1:
Ama psikoloji msikoloji diplere çökmeye başladı o kesin:1::1::1::1::1:
YA ÇOK FENAYDI DÜN KARADAYI HELEKİ FERİDENİN KARDEŞİNE VEDASI :14::14::14::14::14:SONRA İZLEMEDİM (izleyemedim)İCLAL AYDININ BİR KİTABI VARDI ONU OKUYORDUM HOŞ ORADAKİ KADINLARINDA FERİDEDEN PEK FARKI YOKTU YAA

Yawwww tızım hayatta ağlayacak bissürü derdimiz var yetmiyo bi de filmleri izleyip mi ağlıyorsun ulennnnnn aaaaaa:20::20::20::20::20::20:
Çoh tızdım çohhhhhh:47::47::47::47:
Moralini yüksek tutacak şeyler izlesenize aaaaaa:19::19::19:
Netten girdiğim için geçmişe bakmak çok zor oluyor son sayfaya göre hatres hasta galiba çok geçmîş olsun acil şifalar
Ben miniği büyütmeye çalışıyorum çok fazla misafirim geliyor gelmeyen kalmadı yaşadığım şehirde geç oldığı için duyan görmeye gelio:1:çok yoruluyorum gece uykumuz yok.günfüzde misafir prstilim çıkıyor.daga önce böyle yazanlara bende böyle olmak istiyorum diye cevap verirdim:1:
Lütfen bi gelişme olursa veya beni özlerseniz özelden msj atın.burda takılmaya hiç vaktim olmuyor.ancak arada haber verebiliyorum.sevgiyle kalın.

Canım hoşgeldin , minnoşun bi resmini koymadın da görek hanımı:emir_bebek::emir_bebek:
Allah kolaylık versin:40:
Sen gene de fırsat buldukça gel canım:40:
Kızlar profilimin altında mavi bişey var ı ney? Telden tam göremiyoruö.bir melek diliyorum yazusının altında

Evet minik bir kuş var, mavi:40:

Son düzenleme:

Dur önce bir dahiliyeciyle, olmazsa kadın doğumcuyla oda olmazsa kardiyologla şansımı denerim artıkım:1:
Eğer hastaneye gitmeme krizim tutmazsa, çünkü kendimi iyece perişan ediyorum bakıyorum çare yok mecburen gidiyorum ne bileyim gıcık işler bunlar ya:50:

Canım uzun süreli bakınca olması normaldir ekran çok rahatsız eder gözleri, ya gözlük kullan ya da ekrandan uzak tutarak kendini gözlerini dinlendir. Benim ekranda daha önceden şeffaf örtü gibi bir tabaka vardı, şeklinde ve yüzeyinde bozulmalar olunca attım , attım emme sonra çoh peşiman oldum:37::37::37:
Meğersem o bozulmuş haliyle bilem ne kadar gözlerimi rahatlatıyormuş haberim yokmuş, aslında hiç bunu düşünmemiştim ama kırtasiyecilere baksam belki bulurum heeee:27::27::27::27::27:

Heee demek öyleeydi eski yıllar:24::24::24:
Canım yok panik manik değilim men ondan eminim:1::1::1:
Çünkü bu çarpıntım bekarken de vardı, ama şimdi üstüne halsizlik yorgunluk hep kendimi hasat hissetme eklendi. Bah bunlar tüp bebeğin kalıntıları olabülür işte:1::1::1::1:
Ama psikoloji msikoloji diplere çökmeye başladı o kesin:1::1::1::1::1:

Yawwww tızım hayatta ağlayacak bissürü derdimiz var yetmiyo bi de filmleri izleyip mi ağlıyorsun ulennnnnn aaaaaa:20::20::20::20::20::20:
Çoh tızdım çohhhhhh:47::47::47::47:
Moralini yüksek tutacak şeyler izlesenize aaaaaa:19::19::19:

Canım hoşgeldin , minnoşun bi resmini koymadın da görek hanımı:emir_bebek::emir_bebek:
Allah kolaylık versin:40:
Sen gene de fırsat buldukça gel canım:40:

Evet minik bir kuş var, mavi:40:

üşenme ve yaptır testlerini hatresim hem sağlığın için hem bebek sahibi olabilmek için

gözlerim için çay banyosu yapacam şimdi her zaman çok iyi gelmiştir :34::34::34::34::34:

dayanılır gibi değildi dizilerde kolay kolay ağlamam ama karadayının bu bölümde gözyaşlarıma hakim olamadım bergüzar korelin oyunculuğu süperdi

hoşgeldin maonyam daha sık gelmeye çalış ve bize hem kendinden hemde bebeğinden haberler ver ayrıca yeğenimizin resimlerinide koyda bakıp sevelim

selam kızlar.çok geçmişi okumadım ama bebeğe olan mesajlarınızı gördüm,inşallah o sıpalar da en kısa zamanda duyar mesajları.
efsuncuğum sen samsun daydın değil mi?hangi dr a gidiyosun?daha hiç bi tedavi uygulanmamışken bu kadar endişe etmemelisin,boşuboşuna vucuduna stres yükleme bence.
biz biraz sizi habersiz bıraksakta hepiniz kalbimizde ve dualarımızdasınız kızlar.
Ahmet büyüyo çok şükür,etrafa ilgi ve merak ta büyüyo kendisiyle beraber,dolayısıyla bir saniye bile gözden ayıramıyorum.onun dışında iyiyiz işte.selamlar,sevgiler sizlere.

a.s. canım
evet samsundayım fakülteye gidiyorum 2 aydır, haklısın canım şuan o modda değilim ilk testi alıp bakınca çok kötü oldum ama şimdi iyiyim

efsuncum amh testine çok takılma bizim eski topikten leyliko diye bir aradaşımız vardı onunda amh testi çok düşük çıkmıştı ama sonra tüp bebekle oğluna kavuştu sonrasındada doğal yoldan yeniden hamile kaldı bu yüzden boş yere stres yapma Rabbim Ol dedikten sonra gerisi hikaye canım
kayınvalidene gelince onunla yaşamak zorunda olma çok kötü ama bunu kabullenmekten başka çare yoksa sende saldım çayıra mevlam kayıra de gerisi koyvergitsin stres stres nereye kada canım hep kendi sağlığımıza yapıyoruz ne yapıyorsak:34::34::34::34::34::34::34:
sen bu topiğin neşesini hepimizinde sevdiği bi arkadaşısın ayağa kalk toparlan silkelen ve eski günlerdeki efsun ol :38::38::38::38::38::38::38::38:

önce tüp sonra doğal yolla heee :16: aynen ablammm Rabbim ol desin yeterkiiiiii gerisi fasa fiso cidden
aynen öleee ediyorum zaten işime gelirse devam gelmezse salıyorum çayırcıklara, kimsenin umrunda değil nasısa benim üzüldüğüm demiiii
olucam ablaaaa hiççç üzülmeee savaş ben kazancammm :23::23::23::23:

tatlım cahillik değilki bu keşke hiç bunları öğrenmeyip sadece bıu konuda cahil kalsaydıkta bebeklerimize kavuşsaydık ama buda bir sınav bunada şükür Rabbim beterinden korusun

inan bu konuda yazdıklarına gülmedim ben kendi adıma sadece senin canın sıkılmasına üzüldüm sıkma canını daha çok gençsin tızım sen annede olacaksın anneannede :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

bebişlerimize kavusamamakta bizim özel sınavımız be abla var mutlaka bi hikmeti sırrı bunun görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yazdıklarıma değilde yazış tarzım ve soru biçimlerime gülersin dedim ablam hiç bilmiyrm yaa neyi nası sorsam kararsız kalıyorum :26::27:
valla bu gidişle ben herkesi toprişe gömüp hükümdar olcam eve :27::27::27::27::27::27::27:

canım bak sarada söylemiş çok takılma öncelikle her yaptırmana gerek yok amh yi ama fsh lh gibi testler eğer dr gidiyorsan her reğlide yaptıra bilirisn birde gittin dr mutlaka infertilitede uzman iyi bir infertilite ve tüp bbek bölümünden olsun sıradan kadın doğumcular bu konularda çok iyi yönlendiremezler hastalarını YUMURTAYA GELİNCE SAYI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI YUMRUTALRIN OLMASIDIR EĞERKİ KALİTELİYSE DÖLENİRSE 1 YUMURTA YETER SENİ ANNE YAPMAYA

doktorumu çok begendim gercekten yeterim fakültede prof. doktuşum 2 aydır gidiyrm ama ilgisi anlatışı çok güzel
ilk normal muayeneden sonra 2. muayeneyi tüp bebek servisinde yaptı dmekki ilkinde farketti hemen yımırtacıklarımı
hadi hayırlısı diyelim artık yeterim

Günaydın kızlar, okudum da ama cevap yazamıyorum şimdi ,ben de çok rahatsızım.

Yeter , efsun sizlere de geçmiş olsun.

Saram aşağıdasın görüyorum .

Ben çıkıyorum, yarın bir dahiliye doktoru için randevu alayım kendime.

saol canımmmm sanada gecmiş olsun bi ara bendede çok çarpıntı vardı sonra kendiliğinden gecti

canım üzme kendini herşey inş çok güzel olacak
Rabbim issterse tek yumurtayla evladın olur
kendini kasma ve arkadaşların dediklerini uygula şekerim

geçmiş olsun aynen canım bugün 4.günüm ve ben hala kıpkırmızı bir surata sahibim:50::50::50:

senin de ahmetin de iyi olduğunuza sevindim canım :38::38:

noldu hatrescim:44::44::44:

şuan kasmıyorum sanırım prensesim :27: ilk duymak okumak çok zordu bakalım kontrolde ne dicek doktuş amcam bu ay

hepinize günaydın canlar
hayırlı bereketli güzel bi çarşamba olsun inşşallahhhh Rabbim gönlünüzdekileri tek tekkkk nasip eylesin inşşallahhhhhhhhhhhhhh
efsun bacınız bu ara işten dolayı yogun pek giremiyrm cevaplarımda biraz kısa kısa oldu kusura bakmayın
pazarki davetsiz misafirden sonra enerji depolamak için anacuma gittim pazartesi akşamı yedim içtim mutluluk depoladım geldim
anacım kucagında severken dediki bide bebişin olsa şu göbişte ne ii olur :14: annemin hbri yokyu doktordan söylemedimki kimseye
ben de dayanamadım anlattım onun teselli verişi dünyalara bedel oldu desem yeri var :16:
çok seviyorum ben anamı Rabbim yoklugunu göstermesin hiç bi zmn innşşalaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dün akşam pasta börek mörekle uğrastım durdum bu akşma misafirim var, misafir agırlamadan öldüm valla yorgunluktan
hem iş hem ev temizliği par-zar günü bide üstüne pazzar misafir gelince pestilim çıkmış vaallahhi beeee
dedim bacılarımı merakta koymim bi yazim çıkim zabah zabahhhhh
hepinizi kocaman kocamannnn öptüm kendinize dikkat edin canlarımmm
[/FONT]

hepinize günaydın canlar
hayırlı bereketli güzel bi çarşamba olsun inşşallahhhh Rabbim gönlünüzdekileri tek tekkkk nasip eylesin inşşallahhhhhhhhhhhhhh
efsun bacınız bu ara işten dolayı yogun pek giremiyrm cevaplarımda biraz kısa kısa oldu kusura bakmayın
pazarki davetsiz misafirden sonra enerji depolamak için anacuma gittim pazartesi akşamı yedim içtim mutluluk depoladım geldim
anacım kucagında severken dediki bide bebişin olsa şu göbişte ne ii olur :14: annemin hbri yokyu doktordan söylemedimki kimseye
ben de dayanamadım anlattım onun teselli verişi dünyalara bedel oldu desem yeri var :16:
çok seviyorum ben anamı Rabbim yoklugunu göstermesin hiç bi zmn innşşalaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dün akşam pasta börek mörekle uğrastım durdum bu akşma misafirim var, misafir agırlamadan öldüm valla yorgunluktan
hem iş hem ev temizliği par-zar günü bide üstüne pazzar misafir gelince pestilim çıkmış vaallahhi beeee
[/FONT]

günaydın canım

anne gibisi yoktur hiçbir zaman bu bir gerçek iyi etmişsin anlatmakla rahatlamışsın bak

hem ev hem iş hem misafir zor olur bilirim çünkü bende aynı koşturmacadayım :34::34::34::34::34::34::34:

ama burayıda bizide ihmal etme tızım :20::20::20::20::20::20::20:

doktuş amcana ne zaman gideceksin sonucu bizede bildir:34::34::34::34::34::34::34:

veee istediğin şeyi istediğin şekilde sorabilirsin biz elimizden geldiğince kalemimiz yazdığınca cevaplarız tatlım hiç kuşkun olmasın :34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar

herkes için güneşli ve güzel bir gün olsun

üşenme ve yaptır testlerini hatresim hem sağlığın için hem bebek sahibi olabilmek için

gözlerim için çay banyosu yapacam şimdi her zaman çok iyi gelmiştir :34::34::34::34::34:

Valla artık doktorlara gidip gelmekten yoruldum . İnşallah iyi olduğum bir zamanda hepsini gidip yaptırırırım.

Şimdi netten tahlil sonuçlarımı öğrendim, biyokimya ve hematoloji sonuçlarının hepsi normal çıkmış , sadece hormon testlerimde serbest t4üm biraz yüksek. Doktora bugün gidip gösteremem çünkü heyete girecekmiş, artık yarın gösteririm.
Aslında troid ilaçlarını düzenli olarak kullandığım halde ilk kez biraz yüksek çıtı , sanırım dozunu değiştirmem gerekecek. Ama benim anlamadığım bu çarpıntılarım troide bağlı ise bu ilacı senelerdir kullanmama rağmen çarpıntım yine de geçmiyor:44:
Uludağ üniversitesine gitmeyi düşünüyorum , buradaki tetkikler yeterli mi olmuyor nedir:40:
dayanılır gibi değildi dizilerde kolay kolay ağlamam ama karadayının bu bölümde gözyaşlarıma hakim olamadım bergüzar korelin oyunculuğu süperdi

Yawwww alemsiniz ha, film için oturun ağlayın efferim size, yok başka derdiniz ağlamaya mahal arayın senle Yeter:1::1::1::1:
Bize size moral depolayacak şeyler lazım tızım:20::20::20::20::20:

hepinize günaydın canlar

Analar candır can:16::16::16::16::16: Onlar olmazsa halimiz yaman:37::37::37:
Ben de annemi 16sında gönderiyorum:50::50::50:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar

herkes için güneşli ve güzel bir gün olsun
Sağol canım hepimize öyle olsun inşallah:40:
[/FONT]

Son düzenleme:
a.s. canım
evet samsundayım fakülteye gidiyorum 2 aydır, haklısın canım şuan o modda değilim ilk testi alıp bakınca çok kötü oldum ama şimdi iyiyim

önce tüp sonra doğal yolla heee :16: aynen ablammm Rabbim ol desin yeterkiiiiii gerisi fasa fiso cidden
aynen öleee ediyorum zaten işime gelirse devam gelmezse salıyorum çayırcıklara, kimsenin umrunda değil nasısa benim üzüldüğüm demiiii
olucam ablaaaa hiççç üzülmeee savaş ben kazancammm :23::23::23::23:

bebişlerimize kavusamamakta bizim özel sınavımız be abla var mutlaka bi hikmeti sırrı bunun görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yazdıklarıma değilde yazış tarzım ve soru biçimlerime gülersin dedim ablam hiç bilmiyrm yaa neyi nası sorsam kararsız kalıyorum :26::27:
valla bu gidişle ben herkesi toprişe gömüp hükümdar olcam eve :27::27::27::27::27::27::27:

doktorumu çok begendim gercekten yeterim fakültede prof. doktuşum 2 aydır gidiyrm ama ilgisi anlatışı çok güzel
ilk normal muayeneden sonra 2. muayeneyi tüp bebek servisinde yaptı dmekki ilkinde farketti hemen yımırtacıklarımı
hadi hayırlısı diyelim artık yeterim

saol canımmmm sanada gecmiş olsun bi ara bendede çok çarpıntı vardı sonra kendiliğinden gecti

şuan kasmıyorum sanırım prensesim :27: ilk duymak okumak çok zordu bakalım kontrolde ne dicek doktuş amcam bu ay
inş iyi şeyler diyecek tatlım sen gönlünü ferah tut
hepinize günaydın canlar
[/FONT]
ana candır can
benim tek dert ortağım sırdaşım annemdir
iyi yapmışsın anlatmakla
kolay gelsin koşturmacanda sana :10::10::10:
mrhb kızlar nasılsınız
ben biraz iyileştim
musab yeniden ateşlendi bugün ya
sen nasılsın canım
olabilir saracım
inş şimdiye geçmiştir

Canım Karadayı' nın methini pek duydum ama bir kere arkadaş izleyince öyle bir bakmıştım.

Canım inşallah kötü bir şey yoktur ama Saram ya ben kendimi bildim bileli merdiven çıkarken, yürürken, biraz iş yapsam, hem çok aşırı terliyorum hem de nefes nefese kalıyorum.Bu doktorun yanına gitiğimde de yine nefes nefese kaldım, steteskopla dinledi çok şaşırdı , hep böyle misin dedi.Sonra aklına ne geldiyse istedi o testleri:9::9::9::9:
Daha önce de eko yaptırmıştım, holter denilen bir cihazı 24 saat boyunca üzerimde taşımıştım kalbimde bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Ama ne çırpıntılarım bitti ne de öteki diğer bütün şikayetlerim:1::1::1::1:
Var bir yerde arıza ama doktor amcalar mı anlamıyor benim sorunum mu kendini kamufle ediyor anlamadım:31::31::31::31::31:

Canım trambofiliye gelince çok pahalı bir tahlil olduğunu bildiğim için özellikle bu hastanede yaptırmak istiyorum zaten. Devlet hastanesi burası. Netten bu hastanedeki bir dahiliye doktorunun bu alanda uzman olduğunu öğrenince yapılıyorsa neden olmasın ki dedim.Üniversite hastanesi de hem uzak bana hem de oraya hiç gitmedim bilmiyorum.
Valla Saram laboratuardaki kız özellikle kardiyolog isterse bakarız dedi, ben de dahiliyeci olmaz mı deyince, isterse oda olur dedi. Ama bugünkü doktor kadın doğumcuya söyle dedi. Ben de daha sonra diğer doktora şansımı deneyeyim bir de diyorum :31::31::31: Kardiyoga ben de mana veremedim açıkcası:26:
canım yeterin dediği gibi psikolojik olabilir
ben panik atağım ve aynı şikayetlerim var:26::26:
beni çok göndermişlerdir kardiyoloğa

tahmin edebiliyorum maonyam
kolay gelsin sana

pazartesilerin kralı hiç kaçırmadan izliyoruz bizde
bazen sinirlensekte, ağlasakta vazgeçemiyoruz o diziden:43:kitabı olsada okusam diyorum

canım yeterin dediği gibi psikolojik olabilir
ben panik atağım ve aynı şikayetlerim var:26::26:
beni çok göndermişlerdir kardiyoloğa

Haklısın canım panik atakla belirtiler aşağı yukarı benzeşiyor ama yok panik atak değil benimki. Hem benim tahlil sonuçlarımda troid problemim gün gibi aşikar. İlaç kullanırken her ne kadar şikayetlerim devam etse bile en azından tahlil sonuçlarım normal çıkardı, bu kez t4üm yüksek çıkmış. Valla ne bilem ben artık bunaldım ya:37:Allah hepimize sağlık versin, sağlıksız yaşam boş...
Musab ateşlendi demişsin nasıl durumu şimdi iyidir inşallah, çocuğun hasta olması çok daha zordur , rabbim şifa versin:40:

pazartesilerin kralı hiç kaçırmadan izliyoruz bizde
bazen sinirlensekte, ağlasakta vazgeçemiyoruz o diziden:43:kitabı olsada okusam diyorum

Ana:53::53::53::53::53:
Bababababababaababaaaaaaa:53::53::53::53::53:
Bitane daha Kara- dayı hastası:53::53::53::53::53::53::53:
Zincirleme ağlayanlar halkasına birini daha ekledik, yok mu daha gelen:1::1::1::1::1:
Efsun, prenses , maonyaaaaaaa sizde mi bu dizi koliksiniz, merak ettim şinci:44::44::44::44:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben üzülmeyin gülün diyorum ama siz ağlayacaz da ağlayacaz diyosunuz:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Kızlar ev gezmesindeyiz telden bir bakayım dedim alıntı yapamadım şimdi ama yarın yazarım hepinize hatresim gel sende izle Karadayıyı :9:

nazoş tedavi ne aşamada
Prenses musaba gecmis olsun

Kızlar ev gezmesindeyiz telden bir bakayım dedim alıntı yapamadım şimdi ama yarın yazarım hepinize hatresim gel sende izle Karadayıyı :9:

nazoş tedavi ne aşamada
Prenses musaba gecmis olsun

Yoh, anam ,bacım sağolasın:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Allah razı olsun ben almayayım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Hem ağlayacak olsam Karadayı' ya hiç de ihtiyacım yoh bilem:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Hem; ağlamak için gözden yaş mı akmalı demiş Viktor HUGO:

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? :40::40::40::40::40:

Seni gidi gezinti bir dakka evinde otur ulennnnn:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
Şaka bir yana gez tızım bolca hemi de, nasılsa bebiklerin gelince zor gezersin:1::1::1::1::1::1:

Back
X