Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iki defadir yazıyorum ama gondermiyo kk :47::47:

sonuclar bir ay gibi bir zamanda çıkıyo çünkü kan örneği ankaraya gidiyo
O zaman ben bu testi Ankara' ya ilk muayene için gittiğimde yaptırmalıyım yoksa iş yine aksar.

ART ye gitmiştim ya o zaman , karar verince de oraya gittik canım,inşallah pozitif sonuç alırız biz. Başta ilk ilaçla yumurta üretilmedi, sonra 2.tur kullandım tek yumurtama aşılama yapıldı, bakalım 11 haziran test tarihim. Çok heyecanlıyım. Topiktekilerin heyecanını daha iyi anlıyorum şimdi, tüpü hiç düşünemiyorum beklemesi ne zordur!!! Ben 3 kere yumurta takibi yaptırmıştım ama hiç böyle bir bekleyişe girmemiştim.
Hepimizin kalbne göre versin yüce rabbim, bu arada benim ismimin ebced değeri yok:) google dan aratınca çıkıyormuş, bende hesaplatayım dedim yok:)

Nete girdikçe mutlaka bakıyorum kadınlar kulübüne neler yazmışsınız diye, her zaman yazmaya vaktim olmuyor:(:(:(

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım.

Kızlar bugün çok yakın bir arkadaşım akciğer kanserinden vefat etti, çok üzüldüm, çünkü daha 6 yıllık evli 30 yaşındaydı :43::43::43::43::43::43:

O zaman ben bu testi Ankara' ya ilk muayene için gittiğimde yaptırmalıyım yoksa iş yine aksar.

Kızlar bugün çok yakın bir arkadaşım akciğer kanserinden vefat etti, çok üzüldüm, çünkü daha 6 yıllık evli 30 yaşındaydı :43::43::43::43::43::43:

başınız sağolsun canım Allah ailesine versin arkadaşının mekanınıda cennet etsin

mekanı cennet olsun canımmm

başınız sağolsun canım Allah ailesine versin arkadaşının mekanınıda cennet etsin

mekanı cennet olsun canımmm

Başın sağolsun canım, allah geride kalanlara sabır versin...

Hepiniz sağolun canlar Allah hepimize sağlıklı bereketli uzun ömürler versin. Allah arkadaşımın yerini cennet bahçesi etsin inşallah, bir kez olsun kırmadı incitmedi beni:31::31::31::31:

Ağır hastalık geçirip imanlı olarak vefat edenler ahiret şehidi mertebesine ulaşırlarmış , rabbim onu da bu mertebeye getirsin, sevdiklerine sabır versin.

Hepiniz sağolun canlar Allah hepimize sağlıklı bereketli uzun ömürler versin. Allah arkadaşımın yerini cennet bahçesi etsin inşallah, bir kez olsun kırmadı incitmedi beni:31::31::31::31:

Ağır hastalık geçirip imanlı olarak vefat edenler ahiret şehidi mertebesine ulaşırlarmış , rabbim onu da bu mertebeye getirsin, sevdiklerine sabır versin.

amin canım

sen nasılsın neler yapıyosun artık gelmiyorsun eskisi gibi

amin canım

sen nasılsın neler yapıyosun artık gelmiyorsun eskisi gibi

Sağol canım ya bildiğin gibi , geliyorum gelmesine de ne kadar geldiysem kimse yok, yazasım gelmiyor . bir de bu aralar işe güce çok dalıyorum, sıcak olunca havalar net başında oturasım da gelmiyor pek.Kaç gündür hava yağmurlu hep giresim var nete:1:

Sen napıyosun canım?

Sağol canım ya bildiğin gibi , geliyorum gelmesine de ne kadar geldiysem kimse yok, yazasım gelmiyor . bir de bu aralar işe güce çok dalıyorum, sıcak olunca havalar net başında oturasım da gelmiyor pek.Kaç gündür hava yağmurlu hep giresim var nete:1:

Sen napıyosun canım?

bende işle güçle uğraşıyorum bahar temizliğini bitiremedim artık yaz temizliği oldu :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatres,

sara_28+

Alooooooooooooooooo :52::52::52::52:

Bacım ses ver sessssssssssss:27::27::27:

bende işle güçle uğraşıyorum bahar temizliğini bitiremedim artık yaz temizliği oldu :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Seni gidi midi timbel hatun:1::1::1::1:

Ammmmannnn boş ver bea bazen temizlik yapmaktan anamız ağlıyo , sen de iki kere yorulacağına bi kerem yorulmuş ol, canından gıymatlı mı:1::1::1:
Arada ele yapirem çoh eyi olir :1::1::1:

kızlar naıslsınız yarın cimcimemin doğum günü ona doğum günü pastası yaptık $014.webp

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatres,

sara_28+

Alooooooooooooooooo :52::52::52::52:

Bacım ses ver sessssssssssss:27::27::27:

ııııım şey kem küm diğer topikteydim yazdığını şimdi gördüm :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Seni gidi midi timbel hatun:1::1::1::1:

Ammmmannnn boş ver bea bazen temizlik yapmaktan anamız ağlıyo , sen de iki kere yorulacağına bi kerem yorulmuş ol, canından gıymatlı mı:1::1::1:
Arada ele yapirem çoh eyi olir :1::1::1:

aslında bahar temizliğine başlayalı 10 gün falan oluyo canım yani o kadarda uzun zaman değil ama artıkın ramazan ve bayram temizliğini beraber aradan çıkarırım deeeeeermişiim :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar naıslsınız yarın cimcimemin doğum günü ona doğum günü pastası yaptık Eki Görüntüle 1141815

çok güzel olmuş yetercim ellerinize sağlık cimcimenin doğum günü kutlu olsun ömrü uzun bahtı açık olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

haydi gelin sabah sporuna hadi hop bir iki bir iki :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

haydi gelin sabah sporuna hadi hop bir iki bir iki :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın canımmm ben kahvaltı yapacağım :56::56:spor değil:1:

ııııım şey kem küm diğer topikteydim yazdığını şimdi gördüm :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

aslında bahar temizliğine başlayalı 10 gün falan oluyo canım yani o kadarda uzun zaman değil ama artıkın ramazan ve bayram temizliğini beraber aradan çıkarırım deeeeeermişiim :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

çok güzel olmuş yetercim ellerinize sağlık cimcimenin doğum günü kutlu olsun ömrü uzun bahtı açık olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

TEŞEKÜREDERİZ SARAMM :16::16: SENİNDE GÜZELLER GÜZELİ CİMCİMELERİN BIDIKLARIN OLSUN İNŞŞŞ BEKLETMEDEN GELSİNLER SANA İNŞ :emir_bebek:

Back
X