• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla bekledim hamileyim

nizuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
6
0
1
40
:anneadayı::KK71:Merhaba arkadaşlar 1 yıldır bebek istememize rağmen farklı yerlerde bulunmamız, eşim ve bende bulunan ufak sorunlara rağmen dün hamile olduğumu öğrendim.internetten çok şey okudum kafam karıştı.Keseyi görmek ve kalp atışını duymak için 5.6.haftalarda doktora gitmek gerekiyormuş ,bundan önce doktora gitmeli miyim deneyimli gebelerden yardım bekliyorum.

Canım 6. Haftada git kese görünsun. Sonra Dr seni yönlendirir şu zamanlarda gel diye.

Hayırlı olsun

:anneadayı::KK71:Merhaba arkadaşlar 1 yıldır bebek istememize rağmen farklı yerlerde bulunmamız, eşim ve bende bulunan ufak sorunlara rağmen dün hamile olduğumu öğrendim.internetten çok şey okudum kafam karıştı.Keseyi görmek ve kalp atışını duymak için 5.6.haftalarda doktora gitmek gerekiyormuş ,bundan önce doktora gitmeli miyim deneyimli gebelerden yardım bekliyorum.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😊

Erkenden gitmeye gerek yok ama çok geç de gitmeyin. 5-6. Haftalar ideal.
Hayırlı olsun

Hayırlı olsunnn❤️ Sağlıkla al kucağına inşallah 👶🏻
Kan tahlili istiyor doktorlar, sonra gün aşırı bir daha istiyor. Artışı görmek için. Sonra bir daha kese ve kalp atışı için gidiliyor. Bu da 6. Haftaya tekabül ediyor.

Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kanınızda pıhtılaşma gibi bir sorun yoksa 5.hafta ideal. Keseyi görmeseniz bile folik asite başlamış olursunuz

Tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Adet bir hafta geciktiğinde giderseniz kese görünür diye biliyorum.

Back
X