ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım çok istemiştik zaten dünyalar benim oldu beklediğimiz doğum tarihi 18 eylüldü ama benim sancılarım ağustos ortası gibi başladı nerdeyse, çok zorlanıyodum artık rahat geçen hamileliğimin ardından rahimde baskı vardı tahmin ediyodum bebişimin erken geliceni benim bayramdan sonra inanılmaz bel ağrılarım oluodu aralıklarla giren doktora gittik daha var doğuma dedi ama benim dayancak gücüm yok nişanım falan 15 gün önce geldiama benim dayanıcak gücüm yok dedim bel ağrısı kremi yazdı :) pazar günü artık dayanamıyodum eşimin işi olduğundan o akşam annemle babam yanıma geldi 20 dakkada bir belime ağrı giriyodu şiddetli ama doktor var dedi ya daha inanamıyoruz ben tuvaletten çıkamıyorum artık istemsiz altıma kaçırdım bu arada daha doğuma 22 gün vardı gece belime giren sancı 5 dakika bire düşmesiyle suyum geldi eşimi uyandırdım çığlığımla o halim hala gözünün önünden gitmiyo çok telaşlandı korktu zaten 1 haftadır sancı çekiyodum üzülüyodu acil hastaneyi aradık 20 dakikada vardık açılmamın yarısı olmuş sezeryan istedim ama beni ikna ettiler epidural normal yaptım iyikide yapmışım şiddetle tavsiye ediyorum velhasıl 5 te hastaneye gittik 8e çeyrek varken doğuma girdim 15 dakika sonra meleğime kavuştum çok güzel bi andı anlatamam size 3 dikişim oldu hemen ayağa kalktım kızımla hep kendim ilgilendim şimdi ela adında bi prenses var evimizde çok sakin bi bebek 45 günlük olduk bu arada teyzeleri benim hikayemde böyle allahım isteyen herkeze versin annelik çok güzel çok başkaymış :)