Sabirsiz kizim geliyor galiba :)

Deryaumutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
18
8
86
Merhaba kizlarr :KK200::KK15:

En başından itibaren sorunlu bi gebelik yasadim ama allaha şükür su an 36. Haftama kadar gelebildim. Geldik gelmesine de bugün kontrolde nst de çok olmasa da sancim olduğu ve bizim zillinin doğum pozisyonu aldigini dinlenmem gerektigini ve " en az on gun veriyorum sana bu on gunde mumkunse dogurma ama dogsada sikinti yok dedi ":KK48::KK48: doktorum. Ama yaklaşık beş gündür karnim tahta gibi ve kasilmam var. Nst sonucum ekli dosyada. Su an kizin 2.700 gr ve 48 cm.:KK64::KK64: bu durumu yasayip bu haftalarda doğum yapan var mi ve ne düşünüyorsunuz.

Sizleri seviyorummm :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK3:

Eklentiler

• IMG_20160321_135042.webp
    IMG_20160321_135042.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
Geçmiş olsun canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benimde 37. Haftamda sancılarım çıkıyodu ama benim oğlan geliyorum dedi kendini sakladı 21 gün daha bekledi gününde doğdu. Dediğin gibi benimde kasılmalarım vardı bebek sanki biyere toplanıyo gibi oluyodu sertleşiyodu. Sıkıntılı dönemi atlatmışınız doğsada bişey olmaz Allahon izni ile. Belki de bizimki gibi gününe kadar bekler. :)

Saol canim allah razi olsun. Seninkinide allah bagislasin :KK68: zannetmiyorum ama inşallah bekler :KK15::anneadayı:

Bide hareket etmeye korkuyorum. Normal doğum görünüyo yürüyüş iyi gelir derler genelde. Ama evde ev isi yaparken bile bi baski var korksammi napsam bilemedim o_O:KK58::KK57::KK17:

Ben erken doğum yaptım, hem de çok daha minikti benim kızım :) Hiç endişelenmeyin, doktorları dinleyin... :)

Allah bagislasin canimm :KK200::nazar:
Rabbim neyi uygun görürse öyle olucaktir elbet ama insan korkuyo :anneadayı:

Back
X