Sabirsizlar buraya:))

Juliette

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
822
5
296
43
Diğer
merhaba arkadaslar doguma az kaldikca ben daha bi sabirsiz heyecanli oldum:(( artik gunler gecmiyor sanki. butun hamileler aynim? son haftalar gecmiyormu?

Son düzenleme:
ben 29. haftadayım gecmek bilmiyor sankı :( birde bende erken dogum ıhtımalı var her gecen hafta onemlı benım ıcın ve bu yuzden ıyıce yavas gecıyor.

35 ın ıcındeyım ve zaman gecmıyoooooooooo bı 37-38 sı gorsem oturup ewde beklemeye baslıcam resmen kaydirigubbakcemile3

Allah hepinizin bebeğini analı babalı sağlıklı büyütsün inşşş....

bak hepiniz yine benden şanslısınız benim doğum daha haziranda :(((((((((((((( 5 ay oldu bebeğim daha 4 ay var :(((((((((((((((((((( nasıl geçcek hiç bilmiorummmmmmmmmmmmmmmmmm

bende 33 teyimve zaman banada hic gecmiyor..bide indirimde bebisimin besigini aldik kurduk gördükce heycan basiyo:(((

Ben de 32 ye girdim. Hem doğumu düşündükçe korku hem de heyecan basıyor. Bir yandan da endişeliyim. Hamileliğim iyi geçti sayılır. Bir sorunum yok çok şükür. Herşey yolunda gider inşallah. Etrafımdakiler bunlar en rahat günlerin tadını çıkar bebek doğunca zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın diyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bende öyle 33 haftalık hamileyim
2. hamileliğim bu ama sonlara yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor :ecrin_bebek:

bende daha 27 haftalik hamileyim bana gunler simdiden geçmiyorrr :kedi:yerimseniben dogumum nisanda olacak insAllah ehh okadar zaman nasil geçecek??? oyyy hemen geçsede bebislerimiz saglicakla dogsalarrr....

ben de aynı durumdayım, 27. haftamın içindeyim ama zaman geçmiyor sanki... sürekli ticker'ıma bakıyorum 93 günüm kalmış :)) hem çok istiyorum bitsin artık kızıma kavuşayım hem de korkuyorum eyvahedigeldismile

arkadaslar ben 39. haftamdayim artik günler gecmek bilmiyor.
Siz biraz daha sabirli olun hhehehhe

bana bir arkadaşım demişti hamileliğin ilk ayları çabuk geçiyor ama son aylar geçmek bilmiyor diye gerçektende öyle

ben de aynı durumdayım, 27. haftamın içindeyim ama zaman geçmiyor sanki... sürekli ticker'ıma bakıyorum 93 günüm kalmış :)) hem çok istiyorum bitsin artık kızıma kavuşayım hem de korkuyorum eyvahedigeldismile

vay reses arkadasim seninle haftalarimiz ve gunlerimiz birebir ayniiikaydirigubbakcemile3 benim tahmini dogum tarihim 22 nisan hayirlisiyla insallah ... bakalim once hangimiz erken davranacak?:dance::1hug: rabbimden butun hamilelerin saglicakla bebeklerine kavusmalarini dilerim amiinnnn sevgilerimleeeeea.s.

ay gunler hıc gecmıyor yaaa bır gun bıle ınsanın gozune nası batıyo,ne yapsamda su gun bıtse dıye bıseyler arıyor ınsan kaydirigubbakcemile3

bizde 37. haftadayız çok sabırsızım günleri sayıyorum resmen 10 şubatta doğum hemen gelsin istiyorum

Back
X