Sabırsızlar kulübü🤩

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar 👋🏻
Yumurtlama dönemim olan 24-26 ekimde beraberlik oldu bu ay ilk kez bebek çalışmalarına başladık 11 kasım regl günüm ve son 2 günüm çok heyecanlıyım 8-9 gündür regl olcakmışım gibi karnım ağrıyordu son 2-3 gün kasıklarım özellikle sağ kasığımda ağrı, beyaz akıntı bide ara ara sanki göbek kısmında bi ağrı mı desem damar atıyomuş gibi değişik bişey var erken test alsam Sonuç çıkar ama cesaretim yokk hamile olup böyle belirti yaşayan var mı?
Bi kaç gün öncesi de eşimin çok sevdiğim parfümünün kokusu iğrenç geldi 😏

Selam kızlar 👋🏻
Yumurtlama dönemim olan 24-26 ekimde beraberlik oldu bu ay ilk kez bebek çalışmalarına başladık 11 kasım regl günüm ve son 2 günüm çok heyecanlıyım 8-9 gündür regl olcakmışım gibi karnım ağrıyordu son 2-3 gün kasıklarım özellikle sağ kasığımda ağrı, beyaz akıntı bide ara ara sanki göbek kısmında bi ağrı mı desem damar atıyomuş gibi değişik bişey var erken test alsam Sonuç çıkar ama cesaretim yokk hamile olup böyle belirti yaşayan var mı?
Gebelik testi yapın bakalım varsa çıkar erken olandan ☺️

Eşim aldırmıyo ya ümitlenme bi dur gecik bi diyo 😁 evim de eczaneye uzak int alsam zaten 2 günüm var regl me mecbur beklicem dedim belki bu belirtileri yaşayan hamişler vardır🥰
Ben adetten 4 gün önce kaset tipi testte çıktı canım hiç belirti yoktu sadece içime doğdu hemde en ümitsiz zamanda 🧿🥰inşallah güzel haberleri alırız

Ben adetten 4 gün önce kaset tipi testte çıktı canım hiç belirti yoktu sadece içime doğdu hemde en ümitsiz zamanda 🧿🥰inşallah güzel haberleri alırız
Yaaaa ne güzelll allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasio etsin 🤲🏻 tabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻

Selam kızlar 👋🏻
Kuzu inşallah hamilesindir benimde son üç günüm merakla bekliyorum inşallah guzel haberler veririz birbirimize yarın kan vercem ben sabah

Back
X