Acele etme.Merhaba kizlaar:) oncelikle kendimi tanitayim, universite son sinif ogrencisiyim ayni zamanda calisiyorum okudugum bolumle alakali bir ofiste kisa suredir. Yaklasik bir bucuk yildir bir erkek arkadasim var, su an askerde ve iki hafta sonra gelecek.
Temmuzda nisanimiz olacak insallah. Dugunumuzu cok uzatmak istemiyoruz aslinda, eylul gibi dusunuyorduk. Fakat onlardan kaynakli durumlar sebebiyle belki bir iki ay ertelenme durumu olabilir.. (maddi anlamda ailesi yardim edemedigi icin dugun parasi biriktiriyor)
Belki basit gelecek ama inanin artik beklemek istemiyorum. Aylardir zaten asker yolu bekliyorum
Artik boyle kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum. Burdaki evlilik konularini gorunce biraz hayallerimden uzaklasiyorum aslinda :))) ama su an icin bana bir ay bile cok uzun geliyor ve bu nedenle ona, sanki beni oyaliyormus gibi davraniyorum ve bu tamamen istemsiz.
Bana akil versin, gonlumu ferahlatin lutfen :)) ben bu evlilik isini cok mu abartiyorum
Evlilik kurumundan bildiriyorum hic acele etme :)))))Merhaba kizlaar:) oncelikle kendimi tanitayim, universite son sinif ogrencisiyim ayni zamanda calisiyorum okudugum bolumle alakali bir ofiste kisa suredir. Yaklasik bir bucuk yildir bir erkek arkadasim var, su an askerde ve iki hafta sonra gelecek.
Temmuzda nisanimiz olacak insallah. Dugunumuzu cok uzatmak istemiyoruz aslinda, eylul gibi dusunuyorduk. Fakat onlardan kaynakli durumlar sebebiyle belki bir iki ay ertelenme durumu olabilir.. (maddi anlamda ailesi yardim edemedigi icin dugun parasi biriktiriyor)
Belki basit gelecek ama inanin artik beklemek istemiyorum. Aylardir zaten asker yolu bekliyorum
Artik boyle kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum. Burdaki evlilik konularini gorunce biraz hayallerimden uzaklasiyorum aslinda :))) ama su an icin bana bir ay bile cok uzun geliyor ve bu nedenle ona, sanki beni oyaliyormus gibi davraniyorum ve bu tamamen istemsiz.
Bana akil versin, gonlumu ferahlatin lutfen :)) ben bu evlilik isini cok mu abartiyorum
Tabiki her sey gulluk gulistanlik olmayacaktir ama iste zor duruyorum galibaAcele etme.
Çok acelecisin.
Evlilik rio karnavalı değil.
Tabiki her sey gulluk gulistanlik olmayacaktir ama iste zor duruyorum galibaAcele etme.
Çok acelecisin.
Evlilik rio karnavalı değil.
Sen de çalış beraber biriktirin. Beklentilerinizi azaltin örneğin dugun yapmadan nikahla evlenin. Mobilyaları daha uygun fiyatlı satan yerlerden alın. Sonuçta baskı yapınca birşey değişmeyecek.
Haklisiniz belki de, fazla hizli yasamaya calisanlardanim :)Bekarlığın tadını çıkar nişanlılığın tadını çıkar aceleye gerek yok
Tabiki her sey gulluk gulistanlik olmayacaktir ama iste zor duruyorum galiba
Hic bende kiz evi naz evi olayi yok ne yazik ki
Çok küçük yaşta evlenmiş (32Evlenince bir süre sonra "bunun için mi acele etmişim yani?" diyeceksin..
Not: Mutlu, huzurlu, kocasını hala seven kadın..
Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Cevremde pek mutlu evlilik yok ama onu cok sevdigim icin sabirsizlaniyorum galibaEvlenince bir süre sonra "bunun için mi acele etmişim yani?" diyeceksin..
Not: Mutlu, huzurlu, kocasını hala seven kadın..
Ben de 23 yasindayim su an ama biraz da galiba gencligimi kocamla gecireyim hayalleri kurmaktan cocugu da boguyorumÇok küçük yaşta evlenmiş (32) kocasına çok aşık bir kadın olarak ben bile bunları söylüyorsam , bilemedim yani
Fikrim hala aynı.
Çok küçük yaşta evlenmiş (32) kocasına çok aşık bir kadın olarak ben bile bunları söylüyorsam , bilemedim yani
Fikrim hala aynı.
Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Cevremde pek mutlu evlilik yok ama onu cok sevdigim icin sabirsizlaniyorum galiba
Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Cevremde pek mutlu evlilik yok ama onu cok sevdigim icin sabirsizlaniyorum galiba
Bu kadar acele etmemek değecek birşey değil evlilik bekarlık sultanlık derlerdi inanmazdm keşke 3 sene öncesine bekar halime donebilsem çok özlüyorum o günleri bence bu günlerin kıymetini bilmelisin.Merhaba kizlaar:) oncelikle kendimi tanitayim, universite son sinif ogrencisiyim ayni zamanda calisiyorum okudugum bolumle alakali bir ofiste kisa suredir. Yaklasik bir bucuk yildir bir erkek arkadasim var, su an askerde ve iki hafta sonra gelecek.
Bana akil verin, gonlumu ferahlatin lutfen :)) ben bu evlilik isini cok mu abartiyorum
Evet çok abartıyorsun. Bu arada evlilik için sen bu kadar fazla istekli olursan bunu da adamın ailesi hissederse koca meraklısı damgası da yiyebilirsin. Ailenin yapısını bilmiyorum ama en ufak bir tartışmada koşa koşa geldin denebilir. Ki bence mezun olduktan sonra biraz hayatın tadinı çıkar. Okurken ya da mezun olur olmaz evlenen cok arkadasim oldu. Tamamına yakını pişman oldu çoğu da boşandı.Merhaba kizlaar:) oncelikle kendimi tanitayim, universite son sinif ogrencisiyim ayni zamanda calisiyorum okudugum bolumle alakali bir ofiste kisa suredir. Yaklasik bir bucuk yildir bir erkek arkadasim var, su an askerde ve iki hafta sonra gelecek.
Bana akil verin, gonlumu ferahlatin lutfen :)) ben bu evlilik isini cok mu abartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?