• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlıkla hamile kalmayı bekleyenler :)

Bnm yumurtam az ve kalitesi düşük. Bir de sağ tüp tıkalı cnm.
Anladım canım işte benimde tüpler çok dar :(
Ama bizim gibi olan biriyle tanıştım bu sitede benim gibi kadına gitmiş tüpleri açılmış ikizlere hamileydi ama malesef kaybetmiş :(
Allah'ım tekrar hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah tabi bizede...

Anladım canım işte benimde tüpler çok dar :KK43:
Ama bizim gibi olan biriyle tanıştım bu sitede benim gibi kadına gitmiş tüpleri açılmış ikizlere hamileydi ama malesef kaybetmiş :KK43:
Allah'ım tekrar hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah tabi bizede...

Amin inşallah

Rahim kayma olayini duymustum kizlar eliyle duzeltyor cekip. Cok agrili oluyormus ama bebek icin katlaniyor tabii insanlar.
Benmde bu ay 3.deneyisim daha smdiden kafama takiyorm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hayit tohumu kullandim bu ay. Adetimin ilk gunu basladim 14 gun kullandm ve suan biraktm. Dun dr gttm hersey normal dedi folik asit verdi. Insallah nasip eder Allah hepimize.

Not. Folikasit kilo yapar mi :)

Rahim kayma olayini duymustum kizlar eliyle duzeltyor cekip. Cok agrili oluyormus ama bebek icin katlaniyor tabii insanlar.
Benmde bu ay 3.deneyisim daha smdiden kafama takiyorm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hayit tohumu kullandim bu ay. Adetimin ilk gunu basladim 14 gun kullandm ve suan biraktm. Dun dr gttm hersey normal dedi folik asit verdi. Insallah nasip eder Allah hepimize.

Not. Folikasit kilo yapar mi :)

Amin cnm. Yok cnm kilo falan yapmıyor yani bana yapmadı. Ben altı aydan fazladır kullanıyorum

Cnm tup bebek mi 3.

Yok canm ya. 1.5 senedir evlym ilk 1 yilim vajinismus ile gecti. Yeni iyilestm suan hamile kalmaya ugrasyorm Allahda nasip ederse..
Belki cok yeni kafama takmak icin ama 1 yillik bir vajinismus gecmisim var zaten. O sebeple stres oluyorm. 1 yil boyunca esimle birlikte olamadm smdide bebek sahibi olamazsam dye endiselerm var. Olmayacaksa olmayacak tabi belki imtihanm budur ama elimden geleni yapiyor arastryorm. Surekli dr kontrolundeym zaten. Nasip sonrasi

Yok canm ya. 1.5 senedir evlym ilk 1 yilim vajinismus ile gecti. Yeni iyilestm suan hamile kalmaya ugrasyorm Allahda nasip ederse..
Belki cok yeni kafama takmak icin ama 1 yillik bir vajinismus gecmisim var zaten. O sebeple stres oluyorm. 1 yil boyunca esimle birlikte olamadm smdide bebek sahibi olamazsam dye endiselerm var. Olmayacaksa olmayacak tabi belki imtihanm budur ama elimden geleni yapiyor arastryorm. Surekli dr kontrolundeym zaten. Nasip sonrasi

Sıkıntı etme cnm. Daha çok yeni . Allah in izniyle olur. Yaşın kaç. Dr ne diyor peki bir problem var mi.

Sıkıntı etme cnm. Daha çok yeni . Allah in izniyle olur. Yaşın kaç. Dr ne diyor peki bir problem var mi.

24 yasindayim canm. Insallah ya Rabbim hepimize nasip etsin..
Dun gttim iste yumurtaliklarn cok iyi durumda kist miyom iltihap hic birsey yok. Cok normal hersey dedi. Bu ay umutluyum olur insallah.

Senn skntn ne canm.

24 yasindayim canm. Insallah ya Rabbim hepimize nasip etsin..
Dun gttim iste yumurtaliklarn cok iyi durumda kist miyom iltihap hic birsey yok. Cok normal hersey dedi. Bu ay umutluyum olur insallah.

Senn skntn ne canm.

Maşallah bak her şey iyiymiş stres yapma. Stres de etkiliyor. Gelişine bırak. Olur Allah in izniyle. Bnm yumurta rezervim düşük ve sağ tüp tıkalı cnm. O yüzden tup bebek denedik tutmadı.

Anladım cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eğer gidersen beni de bilgilendirir misin. Ben mersin de değilim ama buralarda da araştırırız.:110:
Canım bahsettiğim ebeyi aradım benim tüplerim tıkalı dr ameliyat yapmak istiyor dedim..
Adet zamanların nasıl geçiyor ağrılı mı diye sordu??
Evet ağrılı dedim tamam ozaman o pis kan orda birikiyordur ondan tıkalıdır sen gel benim yanıma dedi..
Ama eğer et parçası falan varsa Allah tarafından ona bişey yapamam ama pislik falan varsa açarım ben dedi..
Arefe gününden 1 gün önce gidecez..
Adetken gidilmiyormuş adet bittikten sonra ilişki öncesi gidiliyormuş..

Canım bahsettiğim ebeyi aradım benim tüplerim tıkalı dr ameliyat yapmak istiyor dedim..
Adet zamanların nasıl geçiyor ağrılı mı diye sordu??
Evet ağrılı dedim tamam ozaman o pis kan orda birikiyordur ondan tıkalıdır sen gel benim yanıma dedi..
Ama eğer et parçası falan varsa Allah tarafından ona bişey yapamam ama pislik falan varsa açarım ben dedi..
Arefe gününden 1 gün önce gidecez..
Adetken gidilmiyormuş adet bittikten sonra ilişki öncesi gidiliyormuş..

Hadi bakalım inşallah ise yarar. Güzel sonuçlar alırsın.

Back
X