Sabreden Dervi, muradna er.....?

yoooooooooooooo:olmaz:
bu sefer hayırrrrrr:umursamaz:
bi daha kine asla test yapmayacağım buna kendi kendime söz verdim....yasakkelime
bence sen de şimdiden kafana bunu yazsositososito
kesinlikle stresten başka bişi değil....:jeyyar:
kendi adıma diyeyim kafayı da yesem-tatlicadiarzu-
o 12 gün asla elime test almayacağım....kuzu kuzu 12 günü bekleyeceğim:kahve:
sonra da sabah kalkıp kan vermeye gideceğim....
allahım nasip eyle o günleri yeniden noluuuurrrrrrdelikafadulden

ben bi daha kolay kolay yakın zamanda tüp bebeğe gidemiycem canınm malesef.. uzun süre beklemem gerekiyo..
o yüzden kendi imkanlırımızla deneyeceğiz..:kedi:
yoksa tüp yaptırırsam ben de asslaaa 12. günden önce elime test almam.. hatta 12. gün bile yaptırmamazmışım gibi geliyo..
günüm bi hafta geçince teste başlarım ama doğal yoldan kaydirigubbakcemile3
allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim..
inşallah birbirimize müjdeler veririz canımm:1hug:

idilcim naber canım nasılsın? doğal oldan deniycem uzun bi süre demişsinya sana bi üründen bahsetcem bi incle istersen. kk dan bulmuştum bende preseed diye bi ürün hamile kalmaya yardımcı(kayganlaştırı jel aynı zamanda spremlerin hızlı hareket etmelerini ve uzun süre canlı kalmalarını sağlıyormuş) bi ürünmüş bu yolla hamile kalanlarda var bende aldım 1 ay kullandım ama olmadı.bu ay tüp bebeğe geçmem gerektiği için tekrar kullanmadım bi kaç ay kullanıp olanlar var istersen sende bi bak.

idilcim naber canım nasılsın? doğal oldan deniycem uzun bi süre demişsinya sana bi üründen bahsetcem bi incle istersen. kk dan bulmuştum bende preseed diye bi ürün hamile kalmaya yardımcı(kayganlaştırı jel aynı zamanda spremlerin hızlı hareket etmelerini ve uzun süre canlı kalmalarını sağlıyormuş) bi ürünmüş bu yolla hamile kalanlarda var bende aldım 1 ay kullandım ama olmadı.bu ay tüp bebeğe geçmem gerektiği için tekrar kullanmadım bi kaç ay kullanıp olanlar var istersen sende bi bak.

teşekkür ederim canımm ay iyi ki varsınız yaa insana umut veriyo herkes... saol canım bi araştırıyım kaç para nerden alınıyo allırım tabii hazır eşimin spermleri biraz artmışken kısmet belki de olur ama önce şu işi bi atlatayımm da ..inşallah sen hayırlı haberler verirsin bizee öpüyorummmkaydirigubbakcemile3

slm idilcim nasılsın ben pek iyi değilim bugün dr a gittim keseyi görmeye keseyi gördük ama 6 haftalık olması gerekirken dr 4 haftalık görünüyor dedi.... inş bebeğim gelmekten vazgeçmemiştir

canım ben istanbulda bu ürünü ithal eden bi firma var ordan siparişte bulundum internet üzerinden 60tl ödedim içinden 6 tane çıkıyor kargoyla 2 gün içinde eve teslim ediyorlar.bide ovulasyon testi al eczaneden yada ateş ölçme yöntemini kullan özellikle yumurtladığın gün kullanmak gerekiyor faydasını görenler olmuş araştır bi canım kk gebelik bölümünde preseed kullananlar topiğinde görebilirsin ayrıntıları

canım birde eşin içinde eczaneden selenyum ve e vitamini al oda sperm kalitesini ve miktarı artırıyormuş vazgeçmek yola devam:)))

kızlar hayırlı olsun.. tüm gün deli gibi temizlik yaptım hareket olsun diye ve şimdi kanamam başladı..henüz çok şükür ağrım yok ama bakalım..

kızlar selam herkese.. bugün betam 30 a düşmüş .. bu arada kanamam başladı demiştim ya o bi iki damladan sonra gelmedi kesildi hala tık yok.. acaba tamamen sıfılayınca mı düşücek,?

hayatım nasılsın umarım gün geçtikçe daha iyi oluyorsun ve olacaksında. bu değer konusunu ben 5 in altına düşene kadar yaptırdım betayı düştükten sonrada sorun ortadan kalktı zaten ama adet i 17 gün geçikmeli olmuştum

canımmm iyiyim saoll bitaanemm moralim çok daha iyi umudum bana geri geliyo :) haftaya bi daha bakılcak 5 in altına düşücekmiş. sonra o adet gidi düşücekmiş.. çok şükür buna da... sonraa yeni umutlarrla yola devam.. sen nasılsın bitanem :)

iyi olduğuna sevindim canım. bende şuan vitamin coarspin ve doğum kontrol ile devam ediyorum 1 haftaya lucrine başlıyorum sonra kontrol felan ağustosa transfer inşallah sonra sonuç ama içimde ümitsizlik korku artıyor bu süreçte .bide bu ara o kadar çok negatif sonuç olduki okuduğum moralim bozuluyor bize moral olacak kimsecikler yokkkkk mu yaaaa

ıdilcim
durumunu baştan sona takip ettim büyük bir heyecanla. sen sevindikce bende sevindim. sen üzülkdükce bende üzüldüm. hatta ağladım. bende seninle aynı durumu yaşadığım için insanın gözünün önünden yaşadıkları film şeridi gibi geçiyor. seninle aynı olayı yeniden yaşadım sanki.
büyük geçmiş olsun canım.inan çok üzüldüm senin adına dua etki yaşın daha genç. inşallah diğer denemende olacaktır.
dualarım sen ve senin gibi olanlarla .. Allaha emanet olun.

Herkese merhaba,
Sevgili ıdilengin, durumunu basindan beri takip ediyorum.Ancak 2 haftadır giremiyorum buraya.Bu sabah acarken senin icin iyi seyler umarak açtım. ama okuduklarıma çok üzüldüm. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum,hepimiz üç aşağı beş yukarı benzer şeyler yaşıyoruz, ben de kimyasal gebelik yaşamıştım ama çok başında düşmüştü değer. Sen çok çok zor bişey yaşadın gerçekten. Allah sabır ve umut versin. Üzüntünü yaşa ama bitirmesini de bil,çünkü öncelikle senin ve eşinin sağlığı önemli. Allah korusun sağlıklarınıza bişey olursa bütün bu denemelerin çekilen cefaların bir anlamı kalmaz. Birbirinize destek olun ve unutmayın ki bu iş bir gün mutlaka olacak. Bu teknolojide artık bebek sahibi olamayan çiftler, ciddi ve çözülemez bir sorunu olan çiftler. Gebeliği bu devreye kadar getirebildiğine göre demek ki olacak birgün,buna sımsıkı tutun ve sabırla bekle. Üstelik şimdi vücudun gebe kalmayı da öğrendi, belki de kendiliğinden olur, böyle çok insan duyuyorum ben.
ŞıMDı BEN SıZE BıR HABER VEREYıM.. 11.gün eczaneden aldığım gebelik testini yaptım sonuç : negatif.. Yıkıldım, kendime dikkat etmeyi bıraktım, ilaçlarımı bıraktım, o güne kadar yatıyordum dinleniyordum, o sonucu alınca pazara falan gittim. 20 temmuzda sabah 08:30 da kan verdim öğlen de doktorumdan 12.gün sonucumu aldım: 'Gebelik oluşmuş, 150 sonucunuz dedi. Ama ben o kadar beklemiyorum ki şaşkınlık içinde kalakaldım telefonda.Bizim 3 aşılamadan sonra 2.tüp bebek denememiz bu arada.. 1 hafta sonra ultrason kontrolüne gelin dedi. Ama ben dayanamayıp 15.gün bi daha yaptırdım kan tahlili SONUÇ: 296 Allahım ne kadar mutluyum. En ilginci de okadar inanılmaz ki gerçekten inanmaya zorluyorum kendimi. Çünkü psikolojim bozulmuş, kendimi rüyalarımda bile kucağımda çocukla göremez olmuşum. Şimdi birden bire herşey değişti !
27 temmuz p.tesi günü (transferin 19.günü) ultrason kontrolüne gittik, bit kadar bir nokta gördü doktor, büyük ihtimalle bu kese dedi ama emin olamadı ve yine kan tahlillerini istedi. 2-3 saat sonra aradılar, SONUÇ: 1200 . Şimdi önümüzdeki p.tesi yine ultrason kontrolü. Bilmiyorum bu heyecan,endişe,karamsarlık,iyimserlik,bu inişli kalkışlı süreç ne zaman durulacak.Transferden sonra 2 hafta izin kullanmıştım, 2 gün önce işbaşı yaptım. Sabahtan akşama kadar acaba yerinde duruyor mu diye düşnmekten iş yapamıyorum. :)
Ben ilk tedavide 1 gün dinlenip hemen iş başı yapmıştım.Bunda 2 hafta yattım, şimdi de işyerinde yerimden kalkmıyorum, evde de hiçbirşey yapmıyorum,mümkün olduğunca dikkat edin dedi doktor.
Ayrıca doktorum düşük önleyici crinone jel vermişti, bunu transfer gününden beri sabah akşam kullanıyorum. Bir de bebek aspirini verdi, hergün bir tane. Pıhtılaşmayı önlüyormuş. Bir de folic asit tabii..
Size bir de Ayşe Aydın'ın 'Anneee Anne Oluyorum' adlı kitabını okumanızı önereceğim. Ben bu 2. tedaviye başlarken aldım ve okudum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan bir kadının tedavi ve hamilelik maceralarını anlatıyor. Acayip moral veriyor. Her kadının çok benzer şeyler yaşadığını akıcı bir dille anlatmış. Lütfen okuyun.
Neyse, biraz uzun oldu umarım sıkmamışımdır. ıyi haberlerle görüşmek üzere..

İdilcim
durumunu baştan sona takip ettim büyük bir heyecanla. sen sevindikce bende sevindim. sen üzülkdükce bende üzüldüm. hatta ağladım. bende seninle aynı durumu yaşadığım için insanın gözünün önünden yaşadıkları film şeridi gibi geçiyor. seninle aynı olayı yeniden yaşadım sanki.
büyük geçmiş olsun canım.inan çok üzüldüm senin adına dua etki yaşın daha genç. inşallah diğer denemende olacaktır.
dualarım sen ve senin gibi olanlarla .. Allaha emanet olun.

canım teşekkür ederim gerçekten zor günler geçirdim. herkes destek oldu elbette.. allah herkesten tek tek razı olsun.. ama yaşayan bi başka anlar...allah hakkımızda hayırlısını versin.. senin de tüm arkadaşlarımın da gönlündekini versin.. öpüyorum seni.

Herkese merhaba,
Sevgili İdilengin, durumunu basindan beri takip ediyorum.Ancak 2 haftadır giremiyorum buraya.Bu sabah acarken senin icin iyi seyler umarak açtım. ama okuduklarıma çok üzüldüm. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum,hepimiz üç aşağı beş yukarı benzer şeyler yaşıyoruz, ben de kimyasal gebelik yaşamıştım ama çok başında düşmüştü değer. Sen çok çok zor bişey yaşadın gerçekten. Allah sabır ve umut versin. Üzüntünü yaşa ama bitirmesini de bil,çünkü öncelikle senin ve eşinin sağlığı önemli. Allah korusun sağlıklarınıza bişey olursa bütün bu denemelerin çekilen cefaların bir anlamı kalmaz. Birbirinize destek olun ve unutmayın ki bu iş bir gün mutlaka olacak. Bu teknolojide artık bebek sahibi olamayan çiftler, ciddi ve çözülemez bir sorunu olan çiftler. Gebeliği bu devreye kadar getirebildiğine göre demek ki olacak birgün,buna sımsıkı tutun ve sabırla bekle. Üstelik şimdi vücudun gebe kalmayı da öğrendi, belki de kendiliğinden olur, böyle çok insan duyuyorum ben.
ŞİMDİ BEN SİZE BİR HABER VEREYİM.. 11.gün eczaneden aldığım gebelik testini yaptım sonuç : negatif.. Yıkıldım, kendime dikkat etmeyi bıraktım, ilaçlarımı bıraktım, o güne kadar yatıyordum dinleniyordum, o sonucu alınca pazara falan gittim. 20 temmuzda sabah 08:30 da kan verdim öğlen de doktorumdan 12.gün sonucumu aldım: 'Gebelik oluşmuş, 150 sonucunuz dedi. Ama ben o kadar beklemiyorum ki şaşkınlık içinde kalakaldım telefonda.Bizim 3 aşılamadan sonra 2.tüp bebek denememiz bu arada.. 1 hafta sonra ultrason kontrolüne gelin dedi. Ama ben dayanamayıp 15.gün bi daha yaptırdım kan tahlili SONUÇ: 296 Allahım ne kadar mutluyum. En ilginci de okadar inanılmaz ki gerçekten inanmaya zorluyorum kendimi. Çünkü psikolojim bozulmuş, kendimi rüyalarımda bile kucağımda çocukla göremez olmuşum. Şimdi birden bire herşey değişti !
27 temmuz p.tesi günü (transferin 19.günü) ultrason kontrolüne gittik, bit kadar bir nokta gördü doktor, büyük ihtimalle bu kese dedi ama emin olamadı ve yine kan tahlillerini istedi. 2-3 saat sonra aradılar, SONUÇ: 1200 . Şimdi önümüzdeki p.tesi yine ultrason kontrolü. Bilmiyorum bu heyecan,endişe,karamsarlık,iyimserlik,bu inişli kalkışlı süreç ne zaman durulacak.Transferden sonra 2 hafta izin kullanmıştım, 2 gün önce işbaşı yaptım. Sabahtan akşama kadar acaba yerinde duruyor mu diye düşnmekten iş yapamıyorum. :)
Ben ilk tedavide 1 gün dinlenip hemen iş başı yapmıştım.Bunda 2 hafta yattım, şimdi de işyerinde yerimden kalkmıyorum, evde de hiçbirşey yapmıyorum,mümkün olduğunca dikkat edin dedi doktor.
Ayrıca doktorum düşük önleyici crinone jel vermişti, bunu transfer gününden beri sabah akşam kullanıyorum. Bir de bebek aspirini verdi, hergün bir tane. Pıhtılaşmayı önlüyormuş. Bir de folic asit tabii..
Size bir de Ayşe Aydın'ın 'Anneee Anne Oluyorum' adlı kitabını okumanızı önereceğim. Ben bu 2. tedaviye başlarken aldım ve okudum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan bir kadının tedavi ve hamilelik maceralarını anlatıyor. Acayip moral veriyor. Her kadının çok benzer şeyler yaşadığını akıcı bir dille anlatmış. Lütfen okuyun.
Neyse, biraz uzun oldu umarım sıkmamışımdır. İyi haberlerle görüşmek üzere..

canım çok teşekkür ederim insanın başına gelmeyecek bişey yokkmuş.. başa gelen de öyle böyle çekiliyo işte.. allah hayırlıı evlatlar versin hepimize.. senin için de çook çok sevindim.. inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım.. darısı tüm arkaadaşlarıma ve arada bana da olsun inşallahhh.. sıkılmak da ne demek ayrıca zevkle okudum canım teşekkür ederim. bol bol istirahat et, hiç yorma kendini emi?öpüyorum çok canınm.. kendine dikkat et :)

Back
X