Sabredenler Kulübü 2012 :)

Heyyy gidi günler heeyyy:cry: acisiyla tatlısıyla ne güzel şeyler paylaştık burada.. çok şükür neredeyse hepimiz Kavuştuk meleklerimize, hatta 2. Kez bile kucaklayanlar oldu yavrusunu. Rabbim evlat aşkıyla yanan herkesin kucagini doldursun inşallah :KK15:

evet yaa..çok güzel günlerimiz geçti burada...üzüntü,hayal kırıklıkları ve sonunda yüzü gülenlerr arasında olduğum için çok mutluyum.inşallah aramızda hamile kalamayan arkdaşlarımız da bebeklerine kavuşur.

merhaba arkadaşlar 3 cm kistim var doktorum cyclo progynova ilacını verdi, aranızda bu ilacı kullanıp, hamile kalan var mıdır? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim , teşekkürler

merhaba arkadaşlar 3 cm kistim var doktorum cyclo progynova ilacını verdi, aranızda bu ilacı kullanıp, hamile kalan var mıdır? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim , teşekkürler
kendi kendime cevap yazayım :)) cyclo progynova ile sağ taraftaki kistim gitti ama solda 4,5 cm kist oluştu , şimdide yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum:)) sonuçları yazarım

en son ben yazmışım demekki gelen giden olmuyor buralara artık
Slm ben yeniyim burda, 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı esimde varikosel çıktı önemli bişey mi bilmiyoruz Dr lar ciddi bişey yok diyor ama ameliyat olabilir bi bilgin var mı canım sen nasıl hamiş kaldın

eskiden bayram yeri idi burası bebekler yoktu zamanımız çok tu moral buluyorduk rabbim nasipğ etti hepimiz anne olduk şükür ama dağıldık :(

• Üzgünüm
Reactions: Jou
eskiden aynı satte aktif olur laklak ederdik her ay birimize dua toplardırık. hepimiz anne olduk ayrı zamanlarda sonra facebook ta 1 grup olup orada devam ettik ama orayada kimse girmiyor.

Back
X