- Konu Sahibi Onceuponatimee
ben 7 yıllık flörtten sonra evlendim.eşimle ayrı üniversitelerdeydik.uzakta bir ilşki yürüttük.şimdi 4 buçuk senelik evliyim birde kızım var.
eşim evlemeden önce alkol alıyomuş fakat ben bilmiyordum.belli bir süre gizli gizli alıyordu.arkadaşların ortamında içiyor.şu sıralar haftada 3 kez falan almaya başladı.ayrıca platonik bir aşkı var.ayrıca bar ortamlarını falan seviyor.düşünce ve hayat tarzı olarak çok farklıyız.evlendikten sonra anlayabildim malesef.
bana karşı ne hissettiğini bilmiyorum sanırım kafasında benide bitirdi.ama bana şiddet falan uygulamıyor.kafasındaki kişinin boşlıktan olduğunu gelip geçici olduğunu düşünüyorum.çok zor durumdayım..annem sabret diyo..hiçbir ortak noktamız yok..o sürekli bekar arkadaşlarıyla takılmak alkol almak istiyor..
gelip geçici bir dönem atlatır diyor annem..babam çok agresif boşandıktan sonra onunla yaşamakta düşündürüyor açıkcası.kızıma bişi dese gücüme gider.ama eşimle yaşamakta çok zor artık.çalışıyorum fakat babam beni yalnız yaşamam için bırakmaz.zaten evlenirken onlarında çok rızası yoktu
(
bana akıl verin sabret mi yoksa boşanıp babaevine dönmek mi?
eşim evlemeden önce alkol alıyomuş fakat ben bilmiyordum.belli bir süre gizli gizli alıyordu.arkadaşların ortamında içiyor.şu sıralar haftada 3 kez falan almaya başladı.ayrıca platonik bir aşkı var.ayrıca bar ortamlarını falan seviyor.düşünce ve hayat tarzı olarak çok farklıyız.evlendikten sonra anlayabildim malesef.

gelip geçici bir dönem atlatır diyor annem..babam çok agresif boşandıktan sonra onunla yaşamakta düşündürüyor açıkcası.kızıma bişi dese gücüme gider.ama eşimle yaşamakta çok zor artık.çalışıyorum fakat babam beni yalnız yaşamam için bırakmaz.zaten evlenirken onlarında çok rızası yoktu

bana akıl verin sabret mi yoksa boşanıp babaevine dönmek mi?