Sabri Cavkaytar tedavi olanlar?

Efloral

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
157
52
48
Merhaba arkadaşlar, Bahçeci Umut'ta Sabri Cavkaytar tedavi görenler memnun kaldı mı? Olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bende merak ediyorum biz bi ön börülme birde rahim filmi ve muayne için gittik ilgili kendisi her yazdığıma öngörülmeden sonra cevap verdi ama sonrasında tedavi sırasında nasıl bi doktor ? Bende çok merak ediyorum

Eşimin morfoloji sorunu var. hareketlilik te sıkıntılı. ilaç filan kullanmadan doğrudan başlayacakmışız. Erkek kısırlığı olup ta sabri beyde pozitif sonuç alan var mı acaba? Çok içime sinmedi .ya kalitesiz embriyo olursa?ya tutmazsa?
Morfoloji 1 bu arada

Ben varım. Erkek kısırlığı var ve sabri hocadayım. pazartesi transferim gercekleşti.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🥰🥰 Bende 24 ünde rapor işlemlerini halledip gideceğim. Bizdeki sorunda eşimden kaynaklı. Sayı ve hareket

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🥰🥰 Bende 24 ünde rapor işlemlerini halledip gideceğim. Bizdeki sorunda eşimden kaynaklı. Sayı ve hareket
Sabri hoca mükemmel bir doktor. Kesinlikle doğru yerdesiniz. Bizim azospermiydi canlı cansız hiç hücre yoktu bülent hoca tesa yaptı iğneyle aldı spermler testisten şükürler olsun bulundu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizlerle 🤲

Sabri hoca mükemmel bir doktor. Kesinlikle doğru yerdesiniz. Bizim azospermiydi canlı cansız hiç hücre yoktu bülent hoca tesa yaptı iğneyle aldı spermler testisten şükürler olsun bulundu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizlerle 🤲
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Allah Razı Olsun ❣️❣️❣️
Sağlıkla kucağimiza alırız inşallah

Back
X