Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende merak ediyorum biz bi ön börülme birde rahim filmi ve muayne için gittik ilgili kendisi her yazdığıma öngörülmeden sonra cevap verdi ama sonrasında tedavi sırasında nasıl bi doktor ? Bende çok merak ediyorum
Eşimin morfoloji sorunu var. hareketlilik te sıkıntılı. ilaç filan kullanmadan doğrudan başlayacakmışız. Erkek kısırlığı olup ta sabri beyde pozitif sonuç alan var mı acaba? Çok içime sinmedi .ya kalitesiz embriyo olursa?ya tutmazsa?
Morfoloji 1 bu arada
Merhaba, hayır ben Cem beye başladım. Hala onda devam ediyorum. Genel olarak Bahçeciyi tavsiye ederim. Sabri beyi bilmiyorum ama bu arada üroloji Bülent bey de ilgili bir doktor
Sabri hoca mükemmel bir doktor. Kesinlikle doğru yerdesiniz. Bizim azospermiydi canlı cansız hiç hücre yoktu bülent hoca tesa yaptı iğneyle aldı spermler testisten şükürler olsun bulundu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizlerle
Sabri hoca mükemmel bir doktor. Kesinlikle doğru yerdesiniz. Bizim azospermiydi canlı cansız hiç hücre yoktu bülent hoca tesa yaptı iğneyle aldı spermler testisten şükürler olsun bulundu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizlerle