sabrim kalmadi artik

desenoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
92
274
Arkadaslar herkese iyi geceler benim konumu hatirlarsiniz hani su okey taşi şakası... Bugun cok zor bigun gecirdim hala sinirlerim yatismadi malum bosanma aşamasindayiz evi terk ettiğim den bu yanada ki iki ayi gecti hic donmedim eve..birazda o komsuyla karşılasmaktan cekindim yalan degil.. Ancak kişisel esyalarim camasirlarim ayakkabılarım hepsi evde kalsin desem yeni alacak durumumda yok bende kavinvalideyi aradim isteyken eşyalarimi alayim diye bana ne dese beğenirsiniz senin kiyafetleri dağıttı!!! Kuzenleri gelmis mahallede durumu olmayan aileye vermişler.. Ölmüşum gibi boyle vicdan olur mu

Şu saka olayi degil mi okumustum..Gayet cirkin birseydi yaptiklari..Zaten o zihniyettende bu beklenirdi.Bence birakin ne halleri varsa gorsunler,bir iki alirsiniz idare edin ama muhatap olmayin.

O ne demek oluyor ya böyle sacmalik olur mu? Hesabini sorun o esyalarin o adam kim oluyor da sizin eşyalarınizi dağıtıyor???

Şuan o kadar sinirlendim ki !! Mahkemede anlatsaniz bunu acaba bir faydasi olur mu sizine esyalarinizin parasını da ayrica odemeli bence.

Kötülük olsun diye söylemiştir. Yarın evinize gidip neyiniz varsa toplayıp alın. Komşunuz laf atarsa cevap vermeyin.Lütfen üzülmeyin. Tabiki böyle olacak. Boşanma sevimli bir durum değil. İnsanlar artık sizi kullanamayacağını anlayınca ısırır. Elinizi taşın altına koyun. Dişinizi sıkın ve gidip eşyalarınızı ve sevdiğiniz herşeyi alın. Başkası almadan eşyalarınızı kurtarın.

böyle insanlar var yalniz degilsin.. böyle bi olay benim cevremde de yasandi.. bunlar nasil insan akli almiyor insanin...

Zaten baskasinin evindeyim bi hayat kurma telaşindayim durumum olsa iki parca esyanin peşine düşmem ama yok.. Ben evden gidecegim gun bir sepet ütüsunu yaptim ne diyim..

Okey sakasi derken.
Kocnizin Yuzuk aldigini sandiginiz ama tutup okey tasi cikarmasi dimi?

Ne zman bosanma noktasina geldiniz?
Nelee yasandiki sonra?

Şimdi öfke kontrolünü bi kenara bırakıyoruz.
O eve gitmeli, o hödük evde yokken gitmeli, resmi olarak evlisin nasıl olsa, kapı kitliyse de çilingirle açtırmalı, içeri girip kalan eşyan varsa toplamalı, ek olarak o hödüğün ne var ne yok bütün kıyafetleri de itinayla bir çöp poşetine doldurulup mahalleden çıkarken en yakın çöp kutusuna bırakılmalı. Fark edip arayıp sorarsa da "Kıyafetlerimi bulamadım, mecburen seninkileri aldım, resmii olarak evliyiz hala, her şeyin yarısı benim biliyorsun, canım" diyerekten lafn dibi de sokulmalı.

O evdeki eşyalarda %50 hakka sahipsiniz (kişisel eşyalarınız zaten sizindir). Hangi hakla sizin eşyalarınızı dağıtıyorlarmış? Gider neyim var neyim yoksa toplar alırım üstüne bir de o haysiyetsizin eşyalarını çöpe yığarım..:KK62:

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaşım nasıl bir belaya düşmüşsün sen, eşinle nasıl evlendin, bu adam seni hiç mi sevmemiş, insan nasıl bu Olanları karısına layık görür, adam resmen senin evi terk etmeni beklemiş. Pislik adam, o böyle olmasa o komşun denen iblis de o şakayı yapamazdı. Artık bu evlilik bitmiş, dönersen kölelik hayatı yaşarsın. O evde olmadığı zaman git ne var ne yok al hepsini. Yuvanı yıkmaya sebep olduğu için komşun seni görmeye çekinsin, sen neden çekiniyorsun??? Kayınvalide nasıl kayınvalide, niye sizi barıştırmaya uğraşmıyorlar??? Bu insanlara karşı yapacağın tek şey güçlü olmak. Elinden geleni ardına koyma.

• Beğen
Reactions: anu
O komşunla kocaanın Allah belasını versin nasıl içim yandı basit kadın salak koca yazıklar olsun bildiğin yuva yıktılar onların kide yıkılsın....kocan olacak şerefsiz sana ettiği hakaretlerde boğulsun.

yok artık ya senin kıyafetlerini başkalarına dağıtma hakkını kimden almış bunlar?diğer konunu da okumuştum,adam zaten odunun önde gideni,seni başkasının yanında rezil etmişti,sende git onun neyi var neyi yoksa donuna kadar doldur çöp poşetine çıkarkende at!ağzıma neler geliyor beyin yoksunları

önceki konunuzu şimdi okudum. çok üzüldüm. komşuyla bir olup yuvasını yıkan kocadan başka ne beklenir ki? kocanız gerçekten eşyalarınızı dağıtıp çirkefleştiyse siz de kimseye sormadan o işteyken sessiz sedasız onun eşyalarını alın çıkın evden çok kızdım bu adama. evliliğini kurtarmaya çalışacakken anasıyla da bir olmuş hepten gemileri yakmış.

canım en mantıklısı eve gidip eşyalarını alman. dağıttıklarını sanmıyorum. eğer eşyan kalmadıysa onun eşyalarını alman.
gerçi benim başıma gelse ben gidemezdim. eve de giremezdim. içim almazdı yani. zor.

sen git o eve kalan ne varsa al.kocanın eşyalarınıda dağıt fakire aynı onun yaptığı gibi.en iyi cevap bu olur.allah kötü insanlarla karşılaştırmasın ya töbe yarabbim.

Eve gidemiyorum yanimda kimse yok tek Başına bi tuhaf oluyorum mahalleye kadar gittim köşeyi dönemedim elim ayagim boşaldi.. Kilidi degistirmis kapinin annesi dedi cilingir lazim onun icin para lazim bide isyeri yakin ben gitsem haber uçar hemen gelir gücüm yok onlar utanmasi lazim ben utanıyorum

sen git o eve kalan ne varsa al.kocanın eşyalarınıda dağıt fakire aynı onun yaptığı gibi.en iyi cevap bu olur.allah kötü insanlarla karşılaştırmasın ya töbe yarabbim.
Iyi fikir oyle dagitilmaz boyle dagitilir de..mukakkak yapmalisin..komsuyuda kocanida islak odunla dovmek istiyorum..

Arkadaslar herkese iyi geceler benim konumu hatirlarsiniz hani su okey taşi şakası... Bugun cok zor bigun gecirdim hala sinirlerim yatismadi malum bosanma aşamasindayiz evi terk ettiğim den bu yanada ki iki ayi gecti hic donmedim eve..birazda o komsuyla karşılasmaktan cekindim yalan degil.. Ancak kişisel esyalarim camasirlarim ayakkabılarım hepsi evde kalsin desem yeni alacak durumumda yok bende kavinvalideyi aradim isteyken eşyalarimi alayim diye bana ne dese beğenirsiniz senin kiyafetleri dağıttı!!! Kuzenleri gelmis mahallede durumu olmayan aileye vermişler.. Ölmüşum gibi boyle vicdan olur mu
Ben buna inanmadım seni üzmeye çaluşıyo sanırım. Aramana gerek yoktu bence eşyalarını almak senin en doğal hakkın. Eğer doğruysa mahkemede bunuda dile getir derim allah yardımcın olsun

X