• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrım Sınırda Artık

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Sabrım sınırda artık...
Ağrım var, hiçbir şey geçirmiyor bu ağrıyı.
Yıllar sonra tam teşhis konuldu derken, özel hastanenin beni soyma çabası şimdi de.
Babam özel ücretle muayene olduğumdan habersiz, annem ise ikinci gidişim de öğrendi.
Tekrar psikoloğa gönderdi doktor, bir de hemen şimdi al istersen randevunu demez mi, sinirlerim tepeme çıktı.
Yok işte, yok! Benim o kadar param yok!
Ben ne yapacağım şimdi? Parası olmayan ne yapacak bu ülkede?
Yok, bulamadım. 'Nöropatik ağrı'yı bilen doktor yok. Ya da varsa ben neden bulamıyorum.
Napıcam bilmiyorum:(

Ah ah... Paranın gözü kör olsun.
Hayatta her şey para. Hak veriyorum...
Bu ağrı nasıl bir şey?
Yani sürekli paraa mı lazım? Sigortalar filan olmuyor mu?

anlamadım ben yaaa psikolojik bir ağrımı?yani başınızda falansa emar vs.çekilmesi gerekli değilmi hastanelerin soymasına gelince benden fazla soyulanı tanımadım hiç biz niye sigortalı oluyoruz anlamamki zaten dewlet en önemli hastalıkları karşılamıyor...

İlginize teşekkür ederim arkadaşlarım, nöropatik ağrı=sinir ağrısı.
Hekimler tarafından da pek bilinen bir konu değil bu.
Bugün güzel bir haber aldım:) inşallah geçecek bu kötü günlerim.

İnşaallah.Çok geçmiş olsun.

Sinir ağrısı ile psikoloğun ne ilgisi var peki ? Öğrenmek için soruyorum.

İlginize teşekkür ederim arkadaşlarım, nöropatik ağrı=sinir ağrısı.
Hekimler tarafından da pek bilinen bir konu değil bu.
Bugün güzel bir haber aldım:) inşallah geçecek bu kötü günlerim.

asinaz geçmiş olsun canım... eğer bu ülkede psikolojik ne rahatsızlığın varsa paran olması şart soyup soğana çeviriyorlar insanları psikologlarda psikiyatrilerde seni çok iyi anlıyorum.. seninle önceleri dertleşiyorduk zaten biliyorum az çok neler yaşadığını.. mutlu haberlerini bizimlede paylaş canım..

öncelikle konusahibine geçmiş olsun...

sizin sorunuzu ben cevaplayayım...sinir hastalarında normal doktorların anlayamadığı şiddetli mide ve başta ağrılar baş dönmeleri halsizlik mide bulantıları olur...sıradan doktora gitse doktor tahlil yapar tabiki tahlilde bişey çıkmayacağı için birkaç ağrı kesiciyle geri yollar...bu sefer özele gidersin öteki anlamadı diye halbuki buda anlayamayacaktır..hatta parça aldırıp araştırma hastanelerine yollar..bir müddet sonra cevap gelir..hiçbirşey yoktur sizde..turp gibi sağlamsınızdır...epey para harcadıktan sonra psikoloğa gitmeyi akıl ederseniz çözüme ulaşmış olursunuz...gerekli tedaviyi size o verecektir çünkü...psikologlarda o yönden eğitim alıyorlar...

herkesin aklının bir köşesinde bulunsun..sebepsiz hastalıklarınız varsa mutlaka psikiyatre başvurun...

Teşekkür ederim cevabınız için Zehra61.

sinir hastalarında normal doktorların anlamadığı özellikle MİDE ve baş ağrısı_mide bulantıları_halsizlik_iştahsızlık olur..tahlillerde bir hastalık çıkmadığı ve herşeyiniz normal gözüktüğü için dandik ilaçlarla geri yollanırsınız...bu sefer başka doktorlara gidersiniz..daha kapsamlı..hatta sizden parça alıp araştırma hastanelerine yollarlar..bir müddet sonra sonuçlarınız gelir..turp gibi sağlamsınızdır..ama ağrılarınızda azalma yoktur...epey para harcadıktan sonra akıl edip bir psikoloğa giderseniz çözüme ulaşmışsınızdır...sizin için gerekli tedaviyi o uygulayacaktır..eğitimini ona göre almıştır...kendi uzmanlık alanına ait ilaçları vardır.. sinir hastalarının ağrısı psikolojiktir....

herkesin aklının bir köşesinde bulunsun...sebepsiz ağrılarınız mide bulantılarınız varsa mutlaka psikoloğa gidin

öncelikle konusahibine geçmiş olsun...

sizin sorunuzu ben cevaplayayım...sinir hastalarında normal doktorların anlayamadığı şiddetli mide ve başta ağrılar baş dönmeleri halsizlik mide bulantıları olur...sıradan doktora gitse doktor tahlil yapar tabiki tahlilde bişey çıkmayacağı için birkaç ağrı kesiciyle geri yollar...bu sefer özele gidersin öteki anlamadı diye halbuki buda anlayamayacaktır..hatta parça aldırıp araştırma hastanelerine yollar..bir müddet sonra cevap gelir..hiçbirşey yoktur sizde..turp gibi sağlamsınızdır...epey para harcadıktan sonra psikoloğa gitmeyi akıl ederseniz çözüme ulaşmış olursunuz...gerekli tedaviyi size o verecektir çünkü...psikologlarda o yönden eğitim alıyorlar...

herkesin aklının bir köşesinde bulunsun..sebepsiz hastalıklarınız varsa mutlaka psikiyatre başvurun...

sanırım yarın banada psikolog yolu gözüktü,6 aydır vajinamın solunda geçmek bilmeyen bir ağrım var,farklı 3 jinekoloğa gittim,birşeyin yok dediler,smear yaptırdım birşeyin yok dediler,dün dayanamadım abartmıyorum 12 tüp kan alınıp araştırıldı yine birşeyim yok,acaba fıtık falanmı diye 3 film çekildi yine birşey çıkmadı ama benim şeyimin sol tarafı hala ağrıyor :)))) delirmemek elde değil,acaba budamı psikolojik,of ki ne offfff.

Son düzenleme:

Aslında sinir ağrısı dediğim şey, bildiğimiz stresten kaynaklanan ağrı değil. Benim ağrım ameliyat sonrası oluştu. Ameliyat bölgesinde sinir hasarı mevcut.
Tabii kronik ağrı benim psikolojimi muhakkak bozuyor, bocalıyorum ama doktor bu ağrıyı bir de psikologun dinlemesi gerektiğini söyledi.
Ki ben psikolog eşliğinde terapi de gördüm. Ağrım tamamen geçse, o zaman geçerdi diye düşünüyorum.
Ne bileyim, moralim iyice bozuk, illa özel hastaneye de para vericem demek ki. (yani doktorun düşüncesi)

asinaz geçmiş olsun canım... eğer bu ülkede psikolojik ne rahatsızlığın varsa paran olması şart soyup soğana çeviriyorlar insanları psikologlarda psikiyatrilerde seni çok iyi anlıyorum.. seninle önceleri dertleşiyorduk zaten biliyorum az çok neler yaşadığını.. mutlu haberlerini bizimlede paylaş canım..

Çok sağol, inşallah iyi şeyler olur.

sinir hastalarında normal doktorların anlamadığı özellikle MİDE ve baş ağrısı_mide bulantıları_halsizlik_iştahsızlık olur..tahlillerde bir hastalık çıkmadığı ve herşeyiniz normal gözüktüğü için dandik ilaçlarla geri yollanırsınız...bu sefer başka doktorlara gidersiniz..daha kapsamlı..hatta sizden parça alıp araştırma hastanelerine yollarlar..bir müddet sonra sonuçlarınız gelir..turp gibi sağlamsınızdır..ama ağrılarınızda azalma yoktur...epey para harcadıktan sonra akıl edip bir psikoloğa giderseniz çözüme ulaşmışsınızdır...sizin için gerekli tedaviyi o uygulayacaktır..eğitimini ona göre almıştır...kendi uzmanlık alanına ait ilaçları vardır.. sinir hastalarının ağrısı psikolojiktir....

herkesin aklının bir köşesinde bulunsun...sebepsiz ağrılarınız mide bulantılarınız varsa mutlaka psikoloğa gidin

Haklısın, aynen dediğin gibi. Psikoloğa gitmek çok faydalı ama pahalı. En azından ben şu an işsizim, bana çok pahalı.

sanırım yarın banada psikolog yolu gözüktü,6 aydır vajinamın solunda geçmek bilmeyen bir ağrım var,farklı 3 jinekoloğa gittim,birşeyin yok dediler,smear yaptırdım birşeyin yok dediler,dün dayanamadım abartmıyorum 12 tüp kan alınıp araştırıldı yine birşeyim yok,acaba fıtık falanmı diye 3 film çekildi yine birşey çıkmadı ama benim şeyimin sol tarafı hala ağrıyor :)))) delirmemek elde değil,acaba budamı psikolojik,of ki ne offfff.

Aslında bu sorunun cevabı, yaşadıklarınıza bağlı.
Uzmanlar 6 aydan uzun süren ağrılara dikkat çekiyor.
İsterseniz araştırın bu konuyu.

Back
X