• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrımı taşıran son tokat!

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
22 yaşındayım üniveristeyi yeni bitirdim işsizlik sıkıntısı ve bunalımı yaşıyorum. Ücretli öğretmenliğe başladım emeğimin karşılığını alamıyorum. Bunun üzerine bir de polislik mülakatına girdim iki aydır açıklamıyorlar. Ailem beni hiç anlamıyor. Babam a partisinin koyu taraftarı. Çok küfür ediyor evde çok rahatsız oluyorum bundan. Haber izlerken küfür kanal değiştirirken küfür bunun kavgasını bir çok kez ettim. İşsizi insanlar işsizlik sıkıntısı çekiyor başta ben olmak üzere diyorum e devlet her üniveriste mezinuna iş verse ekonomi çöker diyor yani kendi kızının bile çıkarını düşünmeyen bir adam. Bu benim canımı çok sıkıyor. Bir kaç kez böyle tartışmalar yaşadık küfürler hakaretler dayanamıyorum artık. En sonunda bir tartışma oldu hakaret etti yersiz bir şekilde bende karşı çıktım tokat attı durduk yere. O kadar zoruma gitti ki tartışmanın da bir adabı var düzgünce kendini ifade edersin bu öyle değil. Sonuç olarak evden ayrılmayı düşünüyorum. Okuduğum üniversitenin oldugu şehirde kalite kontrol işi buldum salı günü görüşmeye gideceğim. Şuan kafam karmakarışık. Acaba doğru mu yapıyorum. Evde kalsam kafayı yiyeceğim o kesin.

Ne kadar cahilce bir düşünce.devlet tabiki her universite ogrencisine is vermek zorunda.veremiyor baska.o buldugunuz ise gidin.boyle bir adamin size faydadan cok zarari olur

En doğru yolu bulmuşsun zaten .

Kesinlikle ufak bile olsa bir işe başla o arada zaten KPSS ye de hazırlanırsın .

Hangi bölümden mezunsun? 2017'de mi mezun oldun? Kpss puanın kaç? Atanma çok zorlu bir süreç hele ki mülakat sistemi ile. Başka işe bakmanız iyi olmuş.

Hangi bölümden mezunsun? 2017'de mi mezun oldun? Kpss puanın kaç? Atanma çok zorlu bir süreç hele ki mülakat sistemi ile. Başka işe bakmanız iyi olmuş.
Fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum bu sene atanmam zor KPSSm o kadar iyi değil. Evde çalışamıyorum polislik bekliyorum ama bu süreçte burnumdan geliyor.

Az önce yazdığım konu geldi aklıma.

Baban umutsuz vaka, altından ayakkabısını alsalar şükür eder.
Umarım iş bulup kurtulursun o ortamdan

Bı tarz tartışmalara girmek iki tarafa da bir şey kazandırmıyor.
Aksine soğukluk giriyor.

Babanın fikrini biliyorsun zaten.
Değiştiremezsin de.
Huzurunu bozmaktan öteye gitmeyecek bir münakaşaya neden giriyorsun?

Tokat çok ağır olmuş.
Çok da acı..
Pişman olmadı mı baban?

22 yaşındayım üniveristeyi yeni bitirdim işsizlik sıkıntısı ve bunalımı yaşıyorum. Ücretli öğretmenliğe başladım emeğimin karşılığını alamıyorum. Bunun üzerine bir de polislik mülakatına girdim iki aydır açıklamıyorlar. Ailem beni hiç anlamıyor. Babam a partisinin koyu taraftarı. Çok küfür ediyor evde çok rahatsız oluyorum bundan. Haber izlerken küfür kanal değiştirirken küfür bunun kavgasını bir çok kez ettim. İşsizi insanlar işsizlik sıkıntısı çekiyor başta ben olmak üzere diyorum e devlet her üniveriste mezinuna iş verse ekonomi çöker diyor yani kendi kızının bile çıkarını düşünmeyen bir adam. Bu benim canımı çok sıkıyor. Bir kaç kez böyle tartışmalar yaşadık küfürler hakaretler dayanamıyorum artık. En sonunda bir tartışma oldu hakaret etti yersiz bir şekilde bende karşı çıktım tokat attı durduk yere. O kadar zoruma gitti ki tartışmanın da bir adabı var düzgünce kendini ifade edersin bu öyle değil. Sonuç olarak evden ayrılmayı düşünüyorum. Okuduğum üniversitenin oldugu şehirde kalite kontrol işi buldum salı günü görüşmeye gideceğim. Şuan kafam karmakarışık. Acaba doğru mu yapıyorum. Evde kalsam kafayı yiyeceğim o kesin.
Babanın dediği kafa bak ya tuttukları partilerden ne hayır görüyor millet anlamıyorum ki. Kafasını kuma gömmüş ezberledikleri şeyleri tekrar eden bi zihniyet. Gerçekten kendim yaşayabilirim diyorsan kendine güveniyorsan ayrı eve cık derim. Normalde böyle birşey bana çok doğru gelmez ama böyle ailelerde de gençler çok iyi yetişmiyor. Cahillik zor

Back
X