- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
22 yaşındayım üniveristeyi yeni bitirdim işsizlik sıkıntısı ve bunalımı yaşıyorum. Ücretli öğretmenliğe başladım emeğimin karşılığını alamıyorum. Bunun üzerine bir de polislik mülakatına girdim iki aydır açıklamıyorlar. Ailem beni hiç anlamıyor. Babam a partisinin koyu taraftarı. Çok küfür ediyor evde çok rahatsız oluyorum bundan. Haber izlerken küfür kanal değiştirirken küfür bunun kavgasını bir çok kez ettim. İşsizi insanlar işsizlik sıkıntısı çekiyor başta ben olmak üzere diyorum e devlet her üniveriste mezinuna iş verse ekonomi çöker diyor yani kendi kızının bile çıkarını düşünmeyen bir adam. Bu benim canımı çok sıkıyor. Bir kaç kez böyle tartışmalar yaşadık küfürler hakaretler dayanamıyorum artık. En sonunda bir tartışma oldu hakaret etti yersiz bir şekilde bende karşı çıktım tokat attı durduk yere. O kadar zoruma gitti ki tartışmanın da bir adabı var düzgünce kendini ifade edersin bu öyle değil. Sonuç olarak evden ayrılmayı düşünüyorum. Okuduğum üniversitenin oldugu şehirde kalite kontrol işi buldum salı günü görüşmeye gideceğim. Şuan kafam karmakarışık. Acaba doğru mu yapıyorum. Evde kalsam kafayı yiyeceğim o kesin.