Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inan ben bu zamana kadar zaten soyledigini yaparak surdurdum bi evliligi ama insanim artik tahammul sinirlarimi zorluyo kahvaltiya uyanamadim diye beni asagilamasi sabrimi tasirdi ..bosanmayi dusunuyorum ama sonrasi icin cesaretim yok pisip oturmak canimi yakiyo artik napacagima karar veremiyorumkarsilikli saygi sifira inmis.benim icin sayginin olmadigi yerde hic birsey olamaz.eminim cocugunuz icin dogum gununun kutlanmamasindan cok o tür diyologlarin ve dayaklarin oldugu bir ortamda buyumesi piskolojik olarak cok daha zarar verici olacak..is birde ailelere kadar düsmus.onlarda ogullarina hak vermis..diyecek fazla bisey yok aslinda ama ben sizin ayrilacaginizi dusunmuyorum..evli kalmaya devam edecekseniz bari her dedigine cevap vermeyin haklisin canm sensin hayatim dogrudur kocacim deyince cocugunuzun yaninda dayak yemeyin..
4 gun once yasandi bu olay konusmuyorum gormemezlikten geliyorum dusundukce canim bedenime agir geliyo yasananlari unutmak icin ve ailesine gitmiycemi soyledim ya gene benim ailemi katacakmi diye cocugun dogum gununu soyledimdövdü beni demişsiniz, asla olumsuz olmak istemiyorum. doğumgününü falan nasıl düşünebildiniz?
Gozum hala mor 26 yasindayim ben daha bu yasadiklarim bana Allahtan reva mi ben kime ne yaptimda bana boyle bi cezayi reva gordu Allahim bilmiyorum bu gun aksam konuscam baktim hala daha benim ustume geliyo haber vericem abime gelip alsin beni sonrada belki bi gun haberimi dinlersiniz tv de karisini olduren koca diyeGidip darp raporu alsanız yanınıza bile yanaşamaz.
Adam sizi öldürecek Allahım korusun daha ne çekeceksiniz ki zaten?
Tövbe Estağfurullah...Gozum hala mor 26 yasindayim ben daha bu yasadiklarim bana Allahtan reva mi ben kime ne yaptimda bana boyle bi cezayi reva gordu Allahim bilmiyorum bu gun aksam konuscam baktim hala daha benim ustume geliyo haber vericem abime gelip alsin beni sonrada belki bi gun haberimi dinlersiniz tv de karisini olduren koca diye
ayakta duracak cesaretiniz yoksa daha fazla sindirilmeyi goze alacaksiniz yapacak bisey yok.insanlar bu hayatta tercihlerinin sonuclarini yasarlar ya yeni hayatin getirdigi sorunlarin ustesinden gelme cabasi yada yasadiginiz hayata devam.sakin yanlis anlamayin ben kimseye bosan demem herkezin kendi hayati kendi tercihi benim haddime dusmez.duzeltilecek bir durum goruyorsaniz farkli yollar deneyin yok kurtulmaz bu evlilik diyorsanizda yine tercih sizin.umarim cocugunuz ve sizin icin en hayirli karari versiniz..allah yardimciniz olsunInan ben bu zamana kadar zaten soyledigini yaparak surdurdum bi evliligi ama insanim artik tahammul sinirlarimi zorluyo kahvaltiya uyanamadim diye beni asagilamasi sabrimi tasirdi ..bosanmayi dusunuyorum ama sonrasi icin cesaretim yok pisip oturmak canimi yakiyo artik napacagima karar veremiyorum
Bir daha yapmaz demiyorum cunki bu kacinci bir daha olmayacak artik ben buna inanmiyorum zaten kendime sus diyorum duyma gorme ama bi yerden sonra dayanamiyorum ben huyuna gidersem iyiyiz diger turlu sonuc bu calismak beni korkutmaz calisirim ama buruh hastasi beni bi gun bulursa rahat birakmazsa diye korkuyorumPEDAGOG TAVSİYESİ BOŞANMALARDA ÇOCUK İÇİN EN UYGUN YAŞ YA 2 YAŞINA KADAR YA DA 10 YAŞINDAN SONRA DİYE SÖYLEMİŞTİ BANA..
BENİM OĞLUMUN BÜYÜĞÜ 2 YAŞ KÜÇÜĞÜ 6 AYLIKTI .. KÜÇÜKLE DAHA İYİ BİR BAĞIMIZ VAR MESELA ÇÜNKÜ O HİÇ HATIRLAMIYOR BİZİ YAN YANA .. BÜYÜK OĞLUMDA HATIRLAMIYOR AMA EVİ AYIRINCA BABA DİYE AĞLADIĞI ZAMANLAR ÖZLEDİĞİ ZAMANLAR OLMUŞTU..
ÇOCUĞUM BÜYÜSÜN DEMEK BİR BAHANE..
AYRILIRSANIZ ÇALIŞMANIZ GEREKECCEK.. MADDİYAT MÜCADELE GEREKECEK.. BUNLARI GÖZE ALAMIYORSUNUZ.. O YÜZDEN DÖVDÜ AMA BİR DAHA YAPMAZ UMUDUYLA BARIŞIP İKİ GÜN SONRA DA SEVİŞECEKSİNİZ..
ÜZÜLÜYORUM....
Her insan kendi eyleminden sorumludur. Kocanızın sizi dövmesi kocanızın hayvanlığındandır.Gozum hala mor 26 yasindayim ben daha bu yasadiklarim bana Allahtan reva mi ben kime ne yaptimda bana boyle bi cezayi reva gordu Allahim bilmiyorum bu gun aksam konuscam baktim hala daha benim ustume geliyo haber vericem abime gelip alsin beni sonrada belki bi gun haberimi dinlersiniz tv de karisini olduren koca diye
Bu aksam son sansi onun duzgunce anlatacagim olmazsa haber vericem abime bide diyorum hic onlara bu pisligi sicratmadan kadinsiginma evlerinemi gitsem diyorum bilmiyorum kafayi yemek uzereyimHer insan kendi eyleminden sorumludur. Kocanızın sizi dövmesi kocanızın hayvanlığındandır.
Öldürülmekten korkuyorsanız akşamı beklemeyin. Abiniz gelsin gidin hastaneye rapor alın. Sonra uzaklaştırma kararı çıkarttırın,şikayet edin. Kapıya geldiğinde açmayın. Siz o raporu çıkarttığınızda oğlunu babasına vermezler.
Her insan kendi eyleminden sorumludur. Kocanızın sizi dövmesi kocanızın hayvanlığındandır.
Öldürülmekten korkuyorsanız akşamı beklemeyin. Abiniz gelsin gidin hastaneye rapor alın. Sonra uzaklaştırma kararı çıkarttırın,şikayet edin. Kapıya geldiğinde açmayın. Siz o raporu çıkarttığınızda oğlunu babasına vermezler.
Zerre kadar çocuğunu dusunuyorsan boşan. Sizin zannettiginizin aksine cocuklar sörf anne babalari birlikte diye mutlu buyumuyor. Tam aksine bu tip ailelerde büyüyen çocuklar kendine güvensiz, yetersiz, bunalımlı, psikolojik sorunları olan mutsuz çocuklar olarak buyuyor. Büyüdüklerinde de ya babaları gibi karaktersiz ve vahşi, ya anneleri gibi ezik ve savunmasiz yetiskinler oluyorlar.Merhaba hanimlar 4 gun once esimle tartistik sabah 9bucuk kalk diye bagirinarak kaldirdi dusa girdi neyse sofrayi hazirladim dustan cikti saat baktim daha yeni 9 bucuk ne tantana yapiyosun dedim saat daha yeni 9 bucuk olmus neyse bu arkamdan gelirsem kafani gozunu kirarim senin diye bagirdi bende he he kirarsin dedim arkamdan geldi ve dovdu beni aksam eve gelme dedim 2 gun gelmedi ilk gun aradim annesigili anlattim bana seninde cenen cok cikiyo kizim ozur dilerim hayatim deseydin dedi kardeside aksam mesaj atsin sofrayi hazirladim gel diye dedim olur canim dedim bu sefer az dovdun bidakine daha cok diye mesaj atarim ben dedim neyse kapattik...
Aksam mesaj atti kardesi bana abim geldimi diye gelmedi insallah gelmez de dedim ertesi gun sizdemiydi abin diye mesaj attim yok gozun aydin sende gelmesini istemiyodun yazmis bana dedim aynen cokta umrumda beni doven adam !o gunden sonra beni ne aradilar ne sordular...
Bu gun esim olacak adam mesaj atti aksam annemlere gidcez bende dedim kotu gunde yanimda olmayanlarin iyi gunde de ben yanimda olmam cocugu hazirlarim ikiniz gidersiniz tamam dedi...subata oglumun dogum gunu var onun icin bi kiyafet resmi attim bunu alalim diye alalimda kimle kutluycan dogum gununu pasta yaptiririm 2 balon asarsin yeter!dedimki annenlere gelmesinler demedim bende abimleri falan ararim onlarda gelir ha kimsede gelmezse sorun deyil biz kutlariz... hersey karsikli bundan sonra seninle aramiz duzelsede ailenden kimse giremez eve diye mesaj atti bana!size yemin ediyorum yavrum icin duruyorum ama sabrimin sonundayim kendim anne baba ayri buyudum diye cocugum yasasin istemiyorum ama tukendim artik!sizlerden akil istiyorum ben artik saglikli dusunemiyorum
Allah razi olsun sagolun.. ben boyle yasamak istemiyorum her dedigine susan bi kadin sindirilmis bi kadin olmak istemiyorum her kendimi savundugumda yada karsilik verdigimde bu duruma dusmek istemiyorum aksam artik konusmasina gore kararimi verecegjmayakta duracak cesaretiniz yoksa daha fazla sindirilmeyi goze alacaksiniz yapacak bisey yok.insanlar bu hayatta tercihlerinin sonuclarini yasarlar ya yeni hayatin getirdigi sorunlarin ustesinden gelme cabasi yada yasadiginiz hayata devam.sakin yanlis anlamayin ben kimseye bosan demem herkezin kendi hayati kendi tercihi benim haddime dusmez.duzeltilecek bir durum goruyorsaniz farkli yollar deneyin yok kurtulmaz bu evlilik diyorsanizda yine tercih sizin.umarim cocugunuz ve sizin icin en hayirli karari versiniz..allah yardimciniz olsun
Evet cocuk olmasa belki beni rahat birakir ama cocuga resmen tapiyo benim herseyim diyo cocugu almak icin beni rahat birakmayacaktir buna adim kadar eminimBelalı bir tipmi eşin yani seni öldürür mü boşanmak istesen
Evet cocuk olmasa belki beni rahat birakir ama cocuga resmen tapiyo benim herseyim diyo cocugu almak icin beni rahat birakmayacaktir buna adim kadar eminim
Seni öldürme ihtimalinden bahsettiğin adamla düzgünce son kez konuşamazsın.Bu aksam son sansi onun duzgunce anlatacagim olmazsa haber vericem abime bide diyorum hic onlara bu pisligi sicratmadan kadinsiginma evlerinemi gitsem diyorum bilmiyorum kafayi yemek uzereyim
Cocugumu dusunmezmiyim hic bosanmayi dusunuyorum birazda cesaret almak icin actim konuyu dedim ya ben artik saglikli dusunemiyorumZerre kadar çocuğunu dusunuyorsan boşan. Sizin zannettiginizin aksine cocuklar sörf anne babalari birlikte diye mutlu buyumuyor. Tam aksine bu tip ailelerde büyüyen çocuklar kendine güvensiz, yetersiz, bunalımlı, psikolojik sorunları olan mutsuz çocuklar olarak buyuyor. Büyüdüklerinde de ya babaları gibi karaktersiz ve vahşi, ya anneleri gibi ezik ve savunmasiz yetiskinler oluyorlar.