Sabrın sonu geldi

Duruma göre değişmez mi? Bir üye vardı, kayınvalidesi bebeğinin yanında sigara içiyordu, sonra içmedim diyordu. Arkadaş bir gün patlayınca kayınvalidesi tarafından saldırıya uğramıştı. Darp raporu almamış, keşke alsaydın demiştik. O da mı görüşsün? Dediğim gibi ne yaşanıldığına göre değişir bence.
Tabiki neler var neler.Ama ben bugüne kadar aileyle görüşülmeyip mutlu olabilen çift görmedim..Kesin ailesi istenmeyen taraf huzursuz oluo huzur da vermio..Evlilik idare etme sanatı..Cok muhatap olunmasada düşman olmamak gerek sanki..

Biri beni yazmis dedim,ayni durumdayim.
Bazilari "sadece ozel gunlerde gorusuyorsan idare et vb." Yazmis ama o da mumkun olmayabiliyor. O 2gunluk gorusmede oyle seyler soyleyip yasatiyorlar ki insana,etkisi aylarca gecmiyor,kafanda kendi kendine onlarla kavga etmekten huzurun kalmiyor, velhasil 2gunluk gorusme aylardir gorusuyor etkisi yaratiyor ve tam toparlamisken bir sonraki ozel gun geliyor ve tekrar ayni seyler

Biri beni yazmis dedim,ayni durumdayim.
Bazilari "sadece ozel gunlerde gorusuyorsan idare et vb." Yazmis ama o da mumkun olmayabiliyor. O 2gunluk gorusmede oyle seyler soyleyip yasatiyorlar ki insana,etkisi aylarca gecmiyor,kafanda kendi kendine onlarla kavga etmekten huzurun kalmiyor, velhasil 2gunluk gorusme aylardir gorusuyor etkisi yaratiyor ve tam toparlamisken bir sonraki ozel gun geliyor ve tekrar ayni seyler

Mesela nasıl şeyler söylüyorlar? Eşinizin bunlara tepkisi ne oluyor?

Durduk yere laf sokmalar, provakatif laflar (gelin haddini,yerini bilmeli.anne once gelir icerikli genelde) en basitinden.Esim de uyariyor,demeyin oyle diye ama anlamiyorlar diyor esim.

Anladım çok sinir bozucu. Siz hiç inceden cevap vermeyi denediniz mi? Sonuçları kötü mü oldu. Genelde bu tip insanlara kendi ilaçlarından tattırınca iyice delirirler.

Anladım çok sinir bozucu. Siz hiç inceden cevap vermeyi denediniz mi? Sonuçları kötü mü oldu. Genelde bu tip insanlara kendi ilaçlarından tattırınca iyice delirirler.
10lafin birine cvp verebilirsem veriyorum o da bana siddetli laf koyma olarak dönüyor,kaliyorum oyle.icime atip atip durdukyere ben laf sokunca da terbiyesiz,saygisiz, hic de altta kalmaz seklinde esime sikayet ediyor. Zaten olanlar hep esimin yaninda oluyor.esimden gizlice laf soksam zaten 1e 10katip sikayet eder esime.
Esim bana yapma etme diyor,annesi yapinca ona da diyor ama kv dinlemiyor tabi aynen devam,susmak zorunda kalan ben oluyorum esim surat asmasin die

Back
X