Sabrın sonu selamet mi? Bence evet!

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
Merhaba güzeller güzeli KK hatunları, bu defaki konum dert değil, sadece paylaşmak ve size teşekkür etmek istedim. Hatırlar mısınız bilmem ama önceki konularımda sizi usandıracak kadar bahsetmiştim, yurtta kalıyorum, üniversite öğrencisiyim. Oda arkadaşlarımla problemler yaşadık, 4 kişi kalıyoruz bir odada, bir tanesi benim çok iyi anlaştığım bir dostum ama diğer ikisiyle dostum ve ben çok sıkıntı yaşadık. Dönemin ortasında baktık olmuyor, odamızı değiştirmek istedik ama yurtta boş yer yoktu pek, başka engeller çıktı vs. biz dostumla odamızda kaldık, tabi diğer iki kız bizim odadan gitmemizi çok istiyordu ama devlet yurdu sonuçta, kimse bizi odadan gönderemezdi. Zaten kaldığımız kata da alışmıştık neyse işte değiştirmedik odayı, yerimizde kaldık. Sıkıntılar devam etti, çok zor günler geçirdik ama sonunda bitti sayılır, birkaç gün sonra sınavlarımız bitiyor ve artık yaz tatiline giriyoruz. Önümüzdeki yıl ben, dostum ve anlaştığımız bir arkadaş birlikte aynı odaya çıkacağız, konuştuk anlaştık bakalım umarım bir sorun çıkmaz. Bizim odadaki kızlar zaten mezun oluyorlar, gidiyorlar yani artık. Yani bu kızlardan kurtuluyorum ve sevincimi paylaşmak istedim. Buraya konu açtığımda nerdeyse herkes oda değişikliğini tavsiye etmişti, biz de değiştirmek için uğraştık ama dediğim gibi, olmadı ve yerimizde kaldık. Şimdi iyi ki de değiştirmemişim odamı, en azından arkadaşımla ayrıldığıma, düzen bozduğuma değmezmiş. Bu kızlarla ne kavga ettik ne de onların seviyesine indik, çok çoook sinirlerimiz yıpranmış olsa da... Sonucunda mertlik kazandı, hanımefendilik ve ağırbaşlılık kazandı arkadaşlar, cazgırlık değil. iyi ki de bozmamışız efendiliğimizi. Varsınlar onlar bizi ezdiklerini, sindirdiklerini düşünsünler, umrumda değil. Hepinizle bu mutluluğu paylaşmak istedim, sevinçten ders bile çalışasım yok. :) Teşekkür ederim destek olduğunuz için açtığım konularda.

Ben eski konularinizi bilmiyorum da..
Hayirlisi olsun mezun olmus kizlar zaten..
4 kiz bir odada yalniz o neymis oyle.

X