- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
daha once boyanmamıssa dogal sacsa yapılabılır ama ben kendı saclarımı mahvettım kesınlıkle guvenılır bır kuafor sart bunca yıpratmadan ve gereksız ıslemden sonra ben bunu anladmMrb kizlar.
Popoma kadar inen saçlarim var koyu kahve. Uclari biraz daha acik renk. Ben küllu kumral yapmak istiyorum. Evde blondel1++ ile acsam ? Kuafore param yok suan
Bide uzun,baya alir diye dusunuyorum. Yapmalimiyim sizce.
Bana bu konuda deneyimi olanlar yardim edebilirmi.
Saclariminda resmini koyuyorum
Suan bundan bir kac santim daha uzun baska bir degisiklik yok
Boya var malesefdaha once boyanmamıssa dogal sacsa yapılabılır ama ben kendı saclarımı mahvettım kesınlıkle guvenılır bır kuafor sart bunca yıpratmadan ve gereksız ıslemden sonra ben bunu anladm
boya varsa sımdı yenı cıkan boya sılıcıler var dun katalogda gordum 50 tl ıdı hatta bende dusundum sonra vazgectımBoya var malesef
daha once boyanmamıssa dogal sacsa yapılabılır ama ben kendı saclarımı mahvettım kesınlıkle guvenılır bır kuafor sart bunca yıpratmadan ve gereksız ıslemden sonra ben bunu anladm
vasat yerlerden bahsetmıyorum benıde mahvettıler zor toparldım sacımı..cok haklısın her yaparım dıyen yapamıyor.ama ıyı kuaforlerde zaten cok para alıyorlar hemde haddınden cok.amaaan kuaförüde bat....sın kaç kuaför gezdim saçlarımı platin sarısı yapamadılar
çok sinirliyim bu konuda
vasat yerlerden bahsetmıyorum benıde mahvettıler zor toparldım sacımı..cok haklısın her yaparım dıyen yapamıyor.ama ıyı kuaforlerde zaten cok para alıyorlar hemde haddınden cok.
evet bir program var oradakilerde kimi sarı yapsalar yakıyorlar.benim kuaförüm arkadaşım çok memnunun hiç yanmadı allaha şükür saşım hemde uzun olduğu halde.amaaan kuaförüde bat....sın kaç kuaför gezdim saçlarımı platin sarısı yapamadılar
çok sinirliyim bu konuda
bizim burada benim saçıma bi kuaför 200tl istemişti arkadaşım dükkan açtı ona gidiyorum 60 tl bide kaşımı alıyor .tamamiyle yatenek bazı tv. programında çıkıyorlar dükkanları lüx 10 numara ama sarıyı yakıyor çoğu sarı saç yapmak çok zor.vasat yerlerden bahsetmıyorum benıde mahvettıler zor toparldım sacımı..cok haklısın her yaparım dıyen yapamıyor.ama ıyı kuaforlerde zaten cok para alıyorlar hemde haddınden cok.
aynı dertten muzdarıbım ama cok ıyı bır kac yer var rüştünü ispat etmiş .adamlar yapıyor..ben gıdemıyorum gucum yetmez o ayrı ama cevremde senelerdır gıden ınsanlar var ve harıka renkler kesımler yapıyor..ben ancak memleketıme gıdersem boya acma vs yaptırıyorum.kuaforum dıye gecınen ıstanbul acemılerıne tas cıkartıyorlar..valla cnm vasat masat bilmem bir damlacık saçıma yüz tl alıyorlar ama istediğimide yapamıyorlar yaparız deyip hemde 200 300 desin ama yapsın rezil ettiler saçlarımı
yüne donmusse kestırmek sart ..bende cok mucadele ettım ama kestırdım mecbur.dokulmesı de cabası..yoksa bın tane bakım vs var ama bos hepsı..konu sahibi beni affettin ama boyalı yıpranmış saçlara serum bakım kremi vs önerisi olan varmı
saç uçlarım yün gibi görünüyor
bana annem yeniyıl hediyesi elseve bakım yağını aldı iyi geldi kokusuda çok güzel, pantene argan yağıda iyi hemde bazı marketlerde fiyat 10-11 tl deneyebilirsiniz.ama benimki sizin dediğiniz şekilde değil.konu sahibi beni affettin ama boyalı yıpranmış saçlara serum bakım kremi vs önerisi olan varmı
yüne donmusse kestırmek sart ..bende cok mucadele ettım ama kestırdım mecbur.dokulmesı de cabası..yoksa bın tane bakım vs var ama bos hepsı..
Biotin kullanirsan icten saglikli yaparsin ben kullaniyorum . Ayda bir de diplere zeytin yagi. Yipranmis saclar kurtulmaz cunku. Yenileri beslicen,uzucak ölmüsleri kestircen..konu sahibi beni affettin ama boyalı yıpranmış saçlara serum bakım kremi vs önerisi olan varmı
kestımek zorundasın zaten kestırmedıgınden o bolumu uzamıyor.ben kestırınce uzadı 5 ay once kestırdım sımdı yıne aynı boyda..uzamasıyla da alakalı gercı bu durumasla kestirmemuzatmaya çalışıyorum yıllardır çok yavaş uzuyor zaten bişiler yapmam lazım adama döndürmek için
bemıks ampul dıye bırsey okuyorum uzun zamandır onu bırsylerle karıstırıp haftada bır uyguluyorlardı dene ıstersenkestımek zorundasın zaten kestırmedıgınden o bolumu uzamıyor.ben kestırınce uzadı 5 ay once kestırdım sımdı yıne aynı boyda..uzamasıyla da alakalı gercı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?